Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sena icin hep beraber dua edelim bu gece kizlar Rabbim ona sabir ve en yakin zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin diye, senacim icin en iyi yapabilcegimiz sey bu degil mi?

evet dua etmekten başkabişiy gelmez elden şusaatten sonra önce sabır versin rabbim ardından da bekletmeden meleğini göndersin inşallah hemen sağlıcakla kucağına aldığını da göstersin inşallah

haklisin günüm allahim sabir versin en kisa zamanda bu acisini unuttursun inss rabbim yardimcisi olsun yenileri doldursun kucagini inss bugünki sabrina karsilik allahim görsün onu yazik yaaa üzüldüm tanimama ragmen yani :-((((((

oofff günüm yaa bunladım artık yaa heran kötü bi haber almaktan ((
yaa Rabbim acısın halimize artık ne acılar çekiyor ne gözyaşları döküyoruz
sınav diyoruz ama bilemiyorum işte..
derdi veren Rabbim dermanınıda versin inşallah hiçbirimizden böyle üzücü haberler almayız artık..
inşallah senamında hayırlısıysa meleği biran önce gelsin Rabbim aynı acıyı yaşatmadan kucağına almayı nasip etsin

Slm kızlar bir merhaba diyeyim demiştim ama kötü haberle yıkıldım resmen
Ne diyeyim Rabbimin hikmetinden sual olmaz..... sabrınıda versin inşallah
herşeyin önce hayırlısı ateş düştüğü yeri yakarmış

esyalarini da almistik yazmis ceylanin msne, kiyamam canim buraya da gelmez telefonu falan da yok, destek bile olamayacagiz

rabbimden hayirlisi kizlar inss her günün biisi gibi bu kötü günlerde bitecek rabbim birgün bizede senayada nasip edecek inss allahim güzel görsün imdat onda hakkimizda hayirlisini versin inss

off bende çok kötü oldm yaa allah ım senamıza güç versin inşallah ve umarım gelir buraya ki dertlerşiriz senamızla allah ım birdaha yaşatmasın inş
ceylanım görüşürsen başsağlığı dilediğimizi söyle bende çıkıyorum yaa çok garip oldum kib görüşürüz
rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…