Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((

esyalarini da almistik yazmis ceylanin msne, kiyamam canim buraya da gelmez telefonu falan da yok, destek bile olamayacagiz

inanmıyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama

güle güle kizlar kimse kalmayacak galiba allahim sabir versin hepimizdende selam söylersin canim rabbim inss yerini dolduracak inss tez zamanda

kizlaaarrrrrr toparlayin artik hadi yaaaa böyle olursa arkadasimiza nasil destek olacaz allahim ona yardim etsin inss buraya gelirde biraz toparlar kendini rabbim hayirlisini versin inss

zor aglamacım çok zor yaa ( yardımcı olamamak dahada mahvediyor insanı
inşallah Rabbim fazla bekletmez çabuk toparlar senam kendini

buttercim bi arkadas erken dogum yapmis üc gün yasamis bebegi sonra ölmüs onu duyduk cok üzüldük bayagi zorluklarla bu güne gelmis yani asilama yaptirmis ücüz hamile kalmis birini almislar biri düsmüs biride kizmis oda böyle vefat etmis offff yaaaa

inss makbusum ama rabbimin taktiri ya daha büyük olsaydi bi kac sene sonra vefat etseydi o daha zor olurdu ne bileyim yaaa inan biliyorum bu aciyi sen biliyosun yani beni rabbim hakkinda hayirlisini versin inss tez zamanda yine verecek o bi cennet kusu oldu rabbimin izniyle kardes yollayacak annecigine zaten dünyada onun isi yokmus baksana o orda sefaatci olacak annecigine böyle düsünelim kizlar zor biliyorum ama elden bisey gelmiyokiii

öyle boncugum ama ne gelir allahtan kul kula bisey yapamaz üc yavruda gitmis cok zor bi durum ama kazanacak inss sinavini kimi öyle kimi böyle bi sinavdan geciyo

offff ya kötü haber var yine:sinifsinif:
sena arkadaşıma Allah sabır versin en kısa zamanda acısını unutturacak bi bebiş daha versin inşallah
ne diyim söylenecek söz yok

Düşünsenize en küçük bir belirtiden umutlanıp boşa çıkınca nasıl içten yıkılıyoruz..........
bu kolay atlatılır bir durum değil ayrıca hemen tedaviye başlayamaz ne bünyesi nede psikolojisi müsait değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…