Bir göğüs muhabbetinin sonuna geldik

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
İş arkadasının göğüslerine yorum yapan ve hanımefendi ile sütyeninin muhabbetini yapan beyefendi ile yollarımızı ayırdık.

İki gündür düşünüyorum eski eşimden ayrıldığımda kendime saygımı yitirmeyecegim kaliteli saygılı ilişki yasayacaksam yasarım yasamayacaksam yalnız kalacagım dedim. Sırf azıcık sevileyim diye gözümü kulağımı kapatmısım yine. Bana anlattıgında kavga cıkarmadım sustum ama sustugum andan beri midem bulanıyo nasıl böyle biriyle görüşürüm diye.

Arkadas her söz verdiğinde acaba olur mu diyerek denemem aynısını eski esimle de yasadım. Kapıda yatardı inanırdım sevdiğine. Salaklık.

Ama ikisi de biliyordu kimsem yok aradıklarında yalnızım gelseler evdeyim. Hele bu arkadasa tğm hayatımı actım enayi gibi yaramı saracagına inandım ama ben kendim saramadıktan sonra baskasından beklememeliydim. Bir daha asla böyle bir seye izin vermeyeceğim. Kimse kapıma gelmeye cesaret edemeyecek.

Psikoloğumla görüştüm bu kararımı ama yardımsız yapamam yine saçma sapan karaktersiz birinin hayatıma girmesini ve saçma bir insanı hayatıma cekmek istemiyorum. Psikologum seansları düzene koymak istiyor.

Önceden ayda 4 defa gidiyordum hayatım cok güzel düzene girdi. Tamamen bıraktım sonra bu kişi ile tanıstıktan sonra ayda bire indirmiştim maddiyattan ötürü ama on günde en kötü on bes günde bir olması lazım diyor.

Mümkün değil karşılayamam bir ayda 1200 ödemeyi özellikle kış mevsiminde.

Kredi çeksem 6 aylık tedavinin mesela yavas yavas ödesem nasıl olur?

Borç alacak kimsem yok olsa da almam zaten.

Eğer çok ağır bir travmanız yoksa psikolojik desteği kendi kendinize verebilirsiniz. Şu zamanda paramız pul oldu maalesef. Sosyalleşemiyoruz da bol bol kitap okuyun. İyi geliyor.

Travma çok bende maalesef psikolojik desteksiz olmuyor. İlaç kullanmıyorum ama

Tek seansı 600 TL mi ?? Şok oldum. Haftada bir geleminizi istiyorsa indirim yapsın benim de çok psikolojik sorunum var ama kıyamıyorum resmen

Yok 400 indirim yaptı sağolsun. Sağlığınızdan değerli değil cok faydasını göredeğinize eminim

Boşandıktan ne kadar sonra ilişkiniz başlamıştı ve ne kadar sürdü ? Konunuzu hatırlıyorum, doğru olmuş ayrılmanız.Moraliniz nasıl ? Herşeyi başa sarmış gibi hissediyor musunuz yoksa daha rahatlamış mı ?

Yani illa biriyle sevgili olmanıza gerek var mı? biraz kendinize dönseniz başbaşa kalsanız kendinizle olmaz mı? Sürekli düzgün bir ilişkim olsun diye çabaladıkça karşınıza size uygun olmayan kişiler çıkıyor

Keşke imkanınız olsa uzmanla devam etseniz. Terapi ücretiniz yüksek geldi bilmiyorum çok talebi olan bir psikolog mu. Birde eski danışanmışsınız terapilere düzenli gittiğinizde fiyat düşüren psikologlar var.

2 yıldır yalnızım bu şahsı da en basından beri hiç istemedim. Tam aksine ilişkim olsun diye uğraşmıyorum

O kadar iyi geliyor ki seanslar kredi çekmeye sıcak bakıyorum

Hatta 3 yıl pardon

Bu şahıs hani aşkı budum dediğiniz kişi değil mi. Aşkınızı uzun uzun anlatmıştınız bir konuda.

Evet ölüyordu benim için 3 4 aylık bi ikna sürecinden sonra tamam dedim gerçekten de konumda belirttiğim gibi biri olarak gösterdi kendini sabırlı anlayışlı melek gibi. Tamam dedikten sonra sarpa sardı hiçte öyle biri değilmiş.
Gayet çirkinleşebilen yalan söyleyen umursamaz bagıran çağıran birini görüyorum şuan hele ki o göğüs muhabbetinden sonra asla öyle biri olmadığını anladım. İnsan yanılabiliyor

Erken anlamışsınız bir de bu yandan bakın.
Psikolog konunuzda hak veriyorum keşke hepimiz düzenli gidebilsek.

ben sevindim ayrılmanıza.
kredi çekmek mantıklıysa gerçekten size iyi geleceğini düşünüyorsanız çekin tabi.
geleceğe yatırım yapmış olacaksınız çünkü.

Faizi düşününce aslında çok mantıklı değil ama başka çarem yok

Arkadaşlar yine muhalefet olacağım ama bir ömür boyu psikolog desteği ile yaşayamazsınız. Ağır travma, zor zamanlar gibi durumlarda tabi destek alın ama sürekli psikologa gidip sadece bu iyi geliyor demekte bir bağımlılık.

Şöyle düşünün psikolog sadece size bakamadığınız bir açıdan bakmayı öğretiyor daha fazlası değil

Kendi kendinizi telkin etmeyi öğrenmeniz gerekiyor ne yazık ki. Ömür boyu hep birinin söylemlerine bağlı yaşanmaz

Konu sahibi bana kızsan da o bulamadığın mutluluk içinde. Ne zaman birşeylere çok takmayı bırakacaksın emin ol mutluluk senin için o noktada başlayacak. Ve emin ol en ağır travmaları sen yaşamadın kendine acımayı ve yalnızlığını vurgulamaya bırak. Hayatının tadını çıkar... Bir süre daha destek alman gerekiyorsa al ama bir süre sonra desteksiz ayakta kalmayı öğren

29 yıl desteksiz hayatta kaldım psikoloğa yada birinin söylemlerine bagımlı yasamadım ama 30 da patladı keşke 25 yasında destek alsaydımda o evliliği yapmasaydım mesela.
Evet en agır travmaları ben yaşamadım ama kimseyle travma yarıstırmak istemiyorum. Her dağın karı kendine ağır.
Sadece şu süreçte maddiyatı nasıl yönetebilirim diye fikir almak istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…