Bir göğüs muhabbetinin sonuna geldik

Merhaba. Antidepresan gibi bir insanım
Borçlanarak psikolojiyi duzelmek ne kadar kalicı etki sağlıyor bilemiyorum.Bu ay da çok ihtiyacınız varsa ve sorununuzu anlatabilecegiz sizi yargılamadan dinleyecek birine ihtiyaciniz varsa ne zaman isterseniz dinlerim.Bir kisiyi bile mutlu etmek hayata baglamak cok önemli benim için. Fake ya da erkek filan da degilim.Yanlıs düsünenler olursa profilimi inceleyebilirler

Yok yok asla kadının günahına alamam şimdi gitsem o adamdan konuşmak yerine bu soruna neden olan temel sebebe inip onu iyileştirmek için elinden geleni yapar ve emdr Adında bir tedavi uyguluyor geçmişimde düşünüp kendimi yiyip bitirdiğim çoğu kötü anılarımı şu an nötr bir şekilde hatırlıyorum o anılara karşı bütün negatif duygularımı aldı sanki ben yaşamamış gibiyim.

Evet aslında bir arkadaşa eşe dosta ihtiyacım var hayatımda öyle birileri olsa seansın faydası %100 artar hatta ayda bir devam ederim yine ama maalesef yok. Bir tane çok sevdiğim bi arkadaşım var hamile onu arayıp sıkıntılarımı asla anlatmak istemiyorum ailemde yok

Çok bunaldığım zaman mesaj atarım teşekkür ederim

Ay çok teşekkür ederim bu tatlı mesajınız bile beni güldürdü

Geçen konunuzda ayrılmayı düşünmediğiniz için çok şaşırmıştım. En iyisini yapmışsınız. Bence sizin sevgiliden daha çok sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

Geçen konunuzda ayrılmayı düşünmediğiniz için çok şaşırmıştım. En iyisini yapmışsınız. Bence sizin sevgiliden daha çok sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

Yok yok ayrılmayı düşünmüyorum filan yazmadım sadece abarttığımı o kadar kanalize etti ki size sormak istedim. Ama sorarken bile içimde bir şeyler çoktan gitmişti

Terapi için supervizyon aşamasında olan kişilerle de görüşebilirsiniz, uygun fiyata gelir

600 iyiymiş benimki 1000alıyordu ama kesin çözüm

Benim yakin arkadasim psikolog. Yurt disinda yasiyor bir senedir bu sebeple de online olarak calisiyor, is ariyor. Arkadasim diye demiyorum ama bilkent psikoloji mezunu, deneyimli, 33 yasinda cok zeki bir kadin. Onunla ne zaman konussam diger insanlara gore ne kadar mukemmel oldugunu fark ediyorum. Kendimi hep iyi hissettiriyor. Eger ilgilenirseniz kendisine durumunuzdan bahsederek fiyat sorabilirim.

400 den az fiyat vereceğini sanmıyorum. Ki daha ycuz olsada sıfırdan her şeyi yeni bir psikoloğa anlatmak çok çok çok büyük maddiyat Ve zaman kaybı olur benim için çok teşekkür ederim düşünceli mesajınız için

İnsanlar saçma sapan davranıyor psikoloğa giden bizler oluyoruz :) asıl psikoloğa gitmesi gereken onlar :)

Ne kadar çok şeyi takıyorsunuz. Çok zor bir hayatınız var, biraz salsanız mı herşeyi?

Psikologunuzun size balık vermekten vazgeçip balık tutmayı öğretmesi lazım artık. Doğrusu da bu. Hala bu kadar seansa aynu problemleri paylaşıyorsanız psikologunuzu değiştirin.

Kendi kendinizin psikoloğu olun sizde ozaman aynayı alın karşınıza konuşun düşünün tartin oyle verin kararlarınızı ayrıca bosverin olan olmuş en azından gormussunuz size uygun biri olmadığını ama kimsede 4 4 luk degılkı bu hayatta illa var absurd davranışlar

Öncelikle hatanın siz de olmadığını başta bı kabul edin .Ne eski esiniz ne de karşınıza çıkmış olan bu hadsiz kişi.Sadece birer deneyim birer tecrübe .Kendinize biraz zaman verin ve hata yapabileceğinizi kabul edin .Siz insansınız başka bir insanın kalbini bilemezsiniz.hic tanımadan da bilemeyeceğinize göre .Sadece tanımaya çalıştığınız kişi size uymadı . Allah yardımcınız olsun ve geçmişi geçmişte bırakın .

Maddi konuda yorum yapamam ama bırakmakla iyi yapmışsınız. Hatta harikasınız. Hiç birseyin arkasına sığınmadan kendinizi sahane ifâde ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…