Bir göğüs muhabbetinin sonuna geldik

Tülay Kök ve Beyhan Budak'in videolarını izleyebilirsiniz. Tabiki terapinin yerini tutmaz ama bir nebze faydası olur.Ayrica hatanın farkındasın düzelteceğini de biliyorsun.Senin durumunda olan kisi ler için söyle demişti bir psikolog küçükken sevgi deposu tam dolmayan çocuklar minicik bir sevgi için her şeyini feda eder

Arkadasiniz hangi ülkede?

Abiye kuzuyu izleyin durun psikologtan iyi gelecek :)
Büyük bir travma yasamiyorsaniz uyku sorununuz yoksa psikologa gitmeyin
bir süre.kendinize bir defter al not edin o gün yasadiklarinizi hatalarinizi nasil düzeltebileceginizi ,
cok düsünmeyin cok kafaya takmayin hobby edinin kendinize resim cizmek gibi, kitap okumak spor yapmak gibi sürekli birseylerle ilgilenin.

Travma çok bende maalesef psikolojik desteksiz olmuyor. İlaç kullanmıyorum ama
Çok güzel psilolojik kitaplar var. Ben de üniversite son yılımda çok zor bi süreçten geçmiştim ilişki konusunda. Kitaplar bana terapi oldu. Mustafa Ulusoy un kitaplarını tavsiye ederim. Yalnızlık bi de Evlilikler Yalnızlıklar Umutlar adlı 2 kitabını bi oku bence. Bana çok çok iyi gelmişti

Evet terapiler pahalı. Ancak şunu görüyorum yazdıklarınızdan, kendinize geliyor doğru bakış açısına sahip olmaya başladınız.
Bulunduğunuz şehrin imkanlarını bilmiyorum ama belediyeler, aile koruma dernekleri gibi yerlerde terapi veriliyor. Bana kalırsa güvendiğiniz bir psikiyatri hekiminden destek alırsanız da olabilir. Öncesinde gittim evet ilaç kullandım ama en çok destek verdi konuştu yol gösterdi.

Çok memnunum kadından hiç değiştirmek istemiyorum tüm imkanlarımı zorlayacagım kredi çekmeden gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…