- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Kaynanayla oturmak mı? Kaçarak uzaklaş ordan.
Seni madem kovuyordu, şimdi otursun anacığıyla. Adama bak sırf rahatı için , kovduğu yaptığı yetmiyor gibi, bi de annesiyle oturtacak.
Sakın ama sakın kabul etme.Ağlamalarına da inanma, seven insan senin yanında olur.Sanki birlikte oturmak için engel var da.Sevse kapında yatar yine de barışır.Tam bencil.Seni kandırmasına izin verme bence.
annesinin evinden sizi kovması daha kolay olur eşiniz için asla müsaade etmeyin bu pozisyona,siz ikinci evliliğinizi yapmış bir hanımsınız olabilecek problemleri az çok biliyorsunuzdur..
bencil,Rabbena hep banacı,anamın dizi karımın.........ne bu ya bu erkeklerin fabrikasyon anatomisini biri çözsün Allasenbende onu dedim madem orda kalmak istiyorsun kal işte, beni neden mutsuzluğa sürüklüyorsun dedim, bensiz olmuyormuş. ahh çok zor, saçma sapan, anlamsız her şey işte
ilk evliliğinde dikiş tutturamamışsın be adam ikinci evliliğinde uslu dur anamın evine gitcez ne demek ilkine de Allah bilir böyle baskılar kurduda olmadı...belkide birlikte yaşıyorlardı kim bilir..konu sahibi sözünün istikrarını sürdür şimdiye olmadıysa şimdiden sonrasıda bu koşullarda olmaz zaten.
dersini alamamış işte önce kaynana sonra devamlı değişen evler var demek ki bir şey arkadaşım, bu adam hatalarından ders çıkarmak yerine kendi kalıplarına sokacağı kadını arıyormuş ,asla vazgeçmeyecek anlaşılan.ilk evliliğinde ilk sene beraber oturmuşlar sonra bikaç ev değiştirmişler vs. işte asıl önemli olan 2. evlilik ne zorun var Allah sana bir kez daha mutlu olma şansı vermiş daha ne isterki bu erkek milleti. ben asla kabul etmem dedim, hala düşün diyor
ilk evliliğinde ilk sene beraber oturmuşlar sonra bikaç ev değiştirmişler vs. işte asıl önemli olan 2. evlilik ne zorun var Allah sana bir kez daha mutlu olma şansı vermiş daha ne isterki bu erkek milleti. ben asla kabul etmem dedim, hala düşün diyor
dersini alamamış işte önce kaynana sonra devamlı değişen evler var demek ki bir şey arkadaşım, bu adam hatalarından ders çıkarmak yerine kendi kalıplarına sokacağı kadını arıyormuş ,asla vazgeçmeyecek anlaşılan.[/QUOT
ders çıkardığını zanneden ama ölümlü dünyada bir beni gönlüne sığsıramayan bir adam, Allah yardımcımız olsun
evet iki kişi birbirimizi yedik, bu defa nasıl olur bilmiyorum..
bencilsin dedim zaten bak işte huzurlusun mutlusun bütün gemileri yaktık zaten..olan oldu duyulan duyuldu, herkes ait olduğu yerde kalsın dedim. bensiz orada mutlu değilmiş, gel yalvaririm gel diyor, yoksa ben çok yaşamam diyor..ee madem öyle sen neden gelmiyorsun be adam
asla ve asla kabul etme.ilk evliliğinde ilk sene beraber oturmuşlar sonra bikaç ev değiştirmişler vs. işte asıl önemli olan 2. evlilik ne zorun var Allah sana bir kez daha mutlu olma şansı vermiş daha ne isterki bu erkek milleti. ben asla kabul etmem dedim, hala düşün diyor
Allah yardımcınız olsun ..
Konunuzu okudum öncelikle şunu söylemeliyim kv. , kp. ne kadar mükemmel insanlarda olsalar ev üstüne ev olmaz ..
Siz zaten eşinizle anlaşamıyorsunuz ki bir de ailesinin yanında sürekli birlikte ..
Bence eşinize barışmak için terapistti şart koşun ..
Siz düzeninizi bozmadan ayrı kalın ve bir süre birlikte terapistte gidin derim ...
Sonrasında da inş hayırlı olan kararı alırsınız ..
asla ve asla kabul etme.
herkesle aynı fikirdeyim.iki kişi başbaşayken anlaşamamışsınız ,ailenin yanında nasıl becereceksiniz?
sakın kabul etme,saçma bir hayal bir takıntı bu belki de eşindeki.
çünkü somut bir neden görülmiyor ortada.
ayrıca eşinin ailesi iyi insanlar da olsa bir süre sonra yüzgöz olacaksınız ve taraf olacaklar.
kaldı ki kendi mutsuzluk ve tartışmalarınızı da onlara taşımaya yansıtmaya hakkınız yok.
eşin ilk evliliğini neden bitirdi ki?bir gariplik var isteğinde.
kendi kurulu düzenini bozar mı insan saçma bir nedenle.
bunun altında mutlaka farklı psikolojik sebepler yatıyor bence.
acaba kendi ailesinin yanında seni daha kolay idare edebileceğini mi sanıyor?hani aileden destek görüp bir nevi sindirme pozisyonlarına girer mi?
eşinin ailesi ne diyor ki bu duruma?biliyorlar mı acaba?
teklifin onlardan gelmiş olma ihtimali var mı?
Size defol diyen bir adam en ufak anlasmazlikta aynisini yapacaktir. Üzgünüm de defol diyen adam sonra aglayip barismak istemez. Kendince planlari vardir.
teşekkür ederim, terapisti konuştuk zaten o hazır hemen gitmeye, aynen dediğiniz gibi kendimizi toplamadan, o benim yanıma bile gelse değişen bir şey olmayacak zaten..or da ya da burda biz değişmeden hiç bir şey değişmeyecek..
Eşini ve olayları bilen sensin.bir bilsem, ama bilmiyorum..şunu söyleyim annesi de babası da gerçekten mükemmel insanlar.aramızda hiç bir sıkıntı geçmedi onlarla, üzerine bizim iyi olmamız için fazlasını yaptılar.o dağ gibi adam ağlamaktan helak oldu. bu kadar inat etmesinin sebebini bilmiyorum..onu seviyorum o da beni.
size neden defol diyordu olaylar ne oluyordu mesela bir iki örnek verir misiniz son olarak sizi neden defetti evden çıkma durumunda kaldınız..
Eşini ve olayları bilen sensin.
Elinden geleni yapmalısın tabi.
Annesinin yanı dengeleri daha iyi kurmak annesinin ortamı idare edebileceğindendir belki.
Bence ev düzeninizi bozmadan kiranızı ödeyin annesine taşının canınız istediği zaman evinize gelin. Birkaç aylık kira evliliğinizi kurtarmak için önemli olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?