• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gönüle ikinci kez konmak mı?

cokricaetcem

'VE İLAA RABBİKE FERGAB'
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
1.193
538
128
ikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.
ahhhh işin içinden çıkamıyorum???

ikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.

neden istiyor ki yani sizin bilmediğiniz maddi sıkıntısı mı var, ki taraf melekde olsa ev üstüne ev olmuyor malesef,yani bir araya gelincede yine ayrı evde olsa anlaşabilecekmisiniz,büyük sebepleriniz yokken boşanma aşamasına gelmişseniz demekki iki tarafta alttan almasını bilmiyor,yani çok etraflı düşünün,ikinizinde iyice değişmiş olması gerekir eskiye göre

kesinlikle kabul etmeyin. Bir erkek değişmez düzelmez neyse odur. Kötü alışkanlıklardan falan bahsetmiyorum karakter değişmez.

Siz başbaşa anlaşamamışsınız ailesiyle nasıl anlaşacaksınız? Bence boyun eğmeyin.

neden istiyor ki yani sizin bilmediğiniz maddi sıkıntısı mı var, ki taraf melekde olsa ev üstüne ev olmuyor malesef,yani bir araya gelincede yine ayrı evde olsa anlaşabilecekmisiniz,büyük sebepleriniz yokken boşanma aşamasına gelmişseniz demekki iki tarafta alttan almasını bilmiyor,yani çok etraflı düşünün,ikinizinde iyice değişmiş olması gerekir eskiye göre

benim bilmedğim borçların mı var diye sordum..hayır yok zaten şurda 1 aydır ayrıyız ne biliyosa o dedi..o zaman ne diyorum cvp yok artık orda tartışmayız, o ortam oluşmaz diyemi düşünüyor bilmiyorum.

Zaten boşanmayı düşündürecek kadar sorunlar yaşamışsınız, bir de ailesinin yanında yaşamaya başlarsanız hiçbir şekilde toparlayamazsınız. Ailesinin evindeki rahata alışınca bir daha ayrı eve çıkmak isteyeceğini sanmıyorum.

Zaten boşanmayı düşündürecek kadar sorunlar yaşamışsınız, bir de ailesinin yanında yaşamaya başlarsanız hiçbir şekilde toparlayamazsınız. Ailesinin evindeki rahata alışınca bir daha ayrı eve çıkmak isteyeceğini sanmıyorum.

sevdiği istediği düzen, bir de elin altında bir kadın işte tamam..daha ne olsun, ona da aynen böyle söyledim zaten..ama çok üzülüyorum

zor bir karar daha da çıkmaza girebilirsin.
Neden annesi ama?
Yoksa ayrılmanızın merkezinde annesiyle ilişkili bir şey mi vardı da haberin yoktu?

hep böyle bir isteği var mıydı evlenmeden önce de?
sanki "boşanma"yı blöf olarak kullanıyor gibi?

siz bilirsiniz ama kabul edilecek bir durum değil.
mis gibi eviniz varken dağıtıp, kayınvalide ile oturmak.
hem 1-2 sene diş sıkmak neden. maddi sorun da yokken?
ne olacakmış 1-2 sene sonra?

zor bir karar daha da çıkmaza girebilirsin.
Neden annesi ama?
Yoksa ayrılmanızın merkezinde annesiyle ilişkili bir şey mi vardı da haberin yoktu?

bir bilsem, ama bilmiyorum..şunu söyleyim annesi de babası da gerçekten mükemmel insanlar.aramızda hiç bir sıkıntı geçmedi onlarla, üzerine bizim iyi olmamız için fazlasını yaptılar.o dağ gibi adam ağlamaktan helak oldu. bu kadar inat etmesinin sebebini bilmiyorum..onu seviyorum o da beni.

hep böyle bir isteği var mıydı evlenmeden önce de?
sanki "boşanma"yı blöf olarak kullanıyor gibi?

siz bilirsiniz ama kabul edilecek bir durum değil.
mis gibi eviniz varken dağıtıp, kayınvalide ile oturmak.
hem 1-2 sene diş sıkmak neden. maddi sorun da yokken?
ne olacakmış 1-2 sene sonra?[/QU

bu soruların hepsi beynimde çalkalanıyor. evlenmeden önce asla böyle bir şeyin konusu bile geçmedi..şimdi neden böyle bir şey isterki, en başta olsa mantık bulurum ama şimdi bulamıyorum ve delirmek üzereyim.

Eger mutlu olmak istiyorsaniz asla ama asla kabul etmeyin birlikte oturmayi. Bosansaniz daha iyi :KK66:

kabul etmiyorum, etmek de istemiyorum..ikinci evliliğim bir kadn için çok zor. bu konuda ki bu inat neden çözemiyorum. ikisi de zor ikisi de acı bilemiyorum.

evet iki kişi birbirimizi yedik, bu defa nasıl olur bilmiyorum..

Hiç canınızı sıkmayın. Ne hikayeler var burda eşimle çok iyiyiz ama kv/kp rahat bırakmıyor diye. Ailesiyle beraber oturunca tut ki tartıştınız, kv seni mi savunacak? Bence eşin seninle mutlu olmak istemiyor. Kendi rahatını düşünüyor.

Hiç canınızı sıkmayın. Ne hikayeler var burda eşimle çok iyiyiz ama kv/kp rahat bırakmıyor diye. Ailesiyle beraber oturunca tut ki tartıştınız, kv seni mi savunacak? Bence eşin seninle mutlu olmak istemiyor. Kendi rahatını düşünüyor.

bencilsin dedim zaten bak işte huzurlusun mutlusun bütün gemileri yaktık zaten..olan oldu duyulan duyuldu, herkes ait olduğu yerde kalsın dedim. bensiz orada mutlu değilmiş, gel yalvaririm gel diyor, yoksa ben çok yaşamam diyor..ee madem öyle sen neden gelmiyorsun be adam:KK51:

benim bilmedğim borçların mı var diye sordum..hayır yok zaten şurda 1 aydır ayrıyız ne biliyosa o dedi..o zaman ne diyorum cvp yok artık orda tartışmayız, o ortam oluşmaz diyemi düşünüyor bilmiyorum.

o şekildede düşünüyor olabilir,valla hayırlısı olsun sizin için ama iyice etraflı düşünmeden karar vermeyin

Kaynanayla oturmak mı? Kaçarak uzaklaş ordan.
Seni madem kovuyordu, şimdi otursun anacığıyla. Adama bak sırf rahatı için , kovduğu yaptığı yetmiyor gibi, bi de annesiyle oturtacak.
Sakın ama sakın kabul etme.Ağlamalarına da inanma, seven insan senin yanında olur.Sanki birlikte oturmak için engel var da.Sevse kapında yatar yine de barışır.Tam bencil.Seni kandırmasına izin verme bence.

Back
X