- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee tamam o zaman boşver takma kafana söyleme hiçEşim hiç gitmek istemiyor işten Geç çıkıyor bide oraya mi gidecem dio haFTA da bi gece gidip kaliyoruz zaten
bunda ne var ki?Günaydın kızlar.
Ben 2 yıllık evliyim bir görümcem var farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gerekmedikçe pek birbirimizi aramayiz aramızda mesafe vardır. Ama yine de severdim kendisini hanim Hanımcik bir kızdır. Aynı yaştayiz.
Neyse konuya geliyorum geçenlerde annesi ile telde konuşuyor bende kvnin yanında oturuyorum telefondan ses duyuluyor. Kim var dedi kv de gam yok geldi dedi. GelmiyorDu hayret nasıl gelmiş dedi. Kv hemen konuyu degiştirdi.
Neyse bende çaktırmadim. AMa çok kafama takıldı eşime söylesem biliyorum onu arayacak ağzına ne gelirse soyleyecek. Sonra aralarını bozmuş olacağım. Nasıl bir tavır almalıyım sizce arayıp konuşsam mi görümcemi.
Not: genelde kv ye Her hafta gideriz
Eşimi hep ben zorlarm gidelim die eşim mesafe uzak oda ancak hafta sonu gidip gelmek istiyor ben zaten kv nin laf yaptığının farkindayimiyi de bu annesinin şikayetlendiğini gösterir
bu durumda eşinize ben üzüldüm acaba annene az mı geliyor gidip gelmediğimiz
malum hayat zor yoruluyoruz ama o benim mi gitmek istemediğimi düşünüyor acaba vs diyebilirsin adama göre
ama çoğu erkek bunu anlamaz bile kötü bir şey dememiş ki der geçer
Eşimi hep ben zorlarm gidelim die eşim mesafe uzak oda ancak hafta sonu gidip gelmek istiyor ben zaten kv nin laf yaptığının farkindayim
Aynen huyBuyutecek bisey yok basini agritma canim huylaridir zaten
Yahu ne güzel bi eşiniz var. Ortada ciddi bi şey yok işte susun. Fena bi durum olduğunda eşiniz müdahil olur zaten. Ayrıca görümce napmış ki kaynana sinsi.Yok söylersem hem annesine hem kız kardeşıne sorar benimki Yedirmez beni huyunu biliyorum
Öyledir Kocam sağolsun kp kv yi çok edilmiş zamanında çok o ben karimi asla yedirmem dioYahu ne güzel bi eşiniz var. Ortada ciddi bi şey yok işte susun. Fena bi durum olduğunda eşiniz müdahil olur zaten. Ayrıca görümce napmış ki kaynana sinsi.
Zaten ben kıza bişey demiyorum kv demese o nereden bilecek kiYahu ne güzel bi eşiniz var. Ortada ciddi bi şey yok işte susun. Fena bi durum olduğunda eşiniz müdahil olur zaten. Ayrıca görümce napmış ki kaynana sinsi.
Helal olsun vallahi ne güzel bi eş. Ama olur olmaz her şeyde eşinizi araya katmayın. Zaten önemli bi mevzu da olsa eşiniz sizi kolluyacağı zaman " napıcaksan ne diyceksen kalplerini kırmadan yap" deyin. Hem size verdiği değer daha da artar hem ailesini kırmamış olur. Anne baba kalbi kırmaktan çok korkarım ben biz evladız.. o yüzden yanlış bile yapsalar tatlılıkla uyarmalıyız can yakarak ağzımıza geleni sayarak değil..Öyledir Kocam sağolsun kp kv yi çok edilmiş zamanında çok o ben karimi asla yedirmem dio
BoşverOrası zaten oyledir kesin