Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sizde artık gitmeyin neden gelmiyrsun dediklerinde gelsem bile gelmiyor diyosunız deyin. :)Eşime anlatmayı zaten düşünmüyorum burda önemli olan ben gittiğim halde gitmiyor gibi görünmem hem onlar koyde yaşıyorlar hr gün gitme şansım yok
Valla bilemedim Rabbim anlayışSz insanı başa vermesinO zaman sizde artık gitmeyin neden gelmiyrsun dediklerinde gelsem bile gelmiyor diyosunız deyin. :)
Ah ah ben dahil bi çok kişinim başında daha beteri var önemli olan başa çıkabilmekte. Bilsen iki senede neler yaşadımValla bilemedim Rabbim anlayışSz insanı başa vermesin
Hayır anlamadigim görümceme ne oluyor onluk bi durum yok kiAh ah ben dahil bi çok kişinim başında daha beteri var önemli olan başa çıkabilmekte. Bilsen iki senede neler yaşadım
Görümcek damarı tutmustur veya ikili oynuyordur yakında kokısu çıkar gözlemle sen bi süre. Belki de iyidir kız(sanmıyorum ama neyse)Hayır anlamadigim görümceme ne oluyor onluk bi durum yok ki
Malesef o uzak şehirdeesıne soyleme hıc
kayınvalıde sınsı
gelmıyor dıye hakkında konusuyorsa
bır ara gorumceyle karsılastıgınızda
bı turlu gorusemıyoruz hıc gelmıyorsun her hafta annendeyız sende gelsene de olsun bıtsın
Orası öyle tabi benim takildigim nokta onluk bir durum yok ona ne oluyorsa artık bi süre izlemede kalıcam bakalimBuyutulecek bir durum yok. Biri ana-kiz, biri el kizi sonucta. Mutlaka senin dedikodunu yapiyorlardir. Gelin dedikoduau asla yapmadim diyen kaynana-gorumce bence yoktur dunya uzerinde. Kotu bir sey dememis hem bosver takilma. Millette ne gorumceler var iftira atani mi aratsin araya fitne sokani mi? Dert etme.
Hiç sanmıyorum ya neyseŞu görümcelerin her moka maydanoz olmasindan da gına geldi sana ne ya ister gelir ister gelmez ister haftada gelir ister senede..kendi evliyse kac gun gidiyor acaba kaynanasina yada adam yerine koyuyor mu esinin ailesini?