23 yaşındaymış, ki ergenlik sürecinin 25 yaşına kadar sürdüğünü düşünürsek ani çıkışları anlaşılır bir durum bence, saygısızlık mı derseniz evet tepkisi yersiz ama sizin kayınvalideye anlatmayı düşünmeniz de abartılı bir tepki.
Kardeş olarak görüyorsanız kardeş kavgalarını bilirsiniz, anlık atışılır biraz surat asma, biraz inat derken herkes birbirine bir adım atar hatalı taraf özür diler konu kapanır, kardeş kavgası anne babaya aktarılmaz.
Baştan sesini yükseltmiş size patlaması yersiz ama özür dilemiş, ablasına anlattığınızda da özür dilemesine rağmen yeniden şikayet ediyorsunuz gibi algılamış olabilir, sizden özür dileyip sorunu çözdüğünü düşünürken ablasından da fırça yiyince yine patlamış, kaldı ki sorunu direkt küçük görümcenizle çözmek yerine büyüğüne benim için bitti o demeniz de kusura bakmayın ama sizin de olgun davranmadığınızı gösteriyor, en azından benim bakış açıma göre öyle.
Siz belki samimiyet kurmak istediniz o yüzden bu kadar içli dışlı olmuşsunuz lakin şimdiye kadar hiç sorun yaşamamanız sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor, nitekim yaşamışsınız da, e bir kavgada da ne siz ne görümceleriniz birbirinize karşı toleranslı olmayacak, iyilik yapmaya gelmiyor diyecekseniz öz kardeş gibi olamamışsanız hiçbiriniz.