23 yaşında.Özür diledikten sonra babasının odası mı sanki girmeseydi oda dediği için bu kadar zoruma gitti aslında.
O özür dilemis ama siz konuyu kapatmamissiniz ki, başkalarına anlatmışsınız. Hatta konunun sonuna doğru 'benim için bitti' demişsiniz, söylediginiz kisi sinirle ona çatmaya gitmiş.
Kadın bunalmis, gereksiz ani bir tepki vermis,hemen pişman olup da gelmis özrünü dilemiş
Yani yapacağınız ya tamam deyip affetmek, ya da 'gozumden düştün,bana boyle bagirmaya hakkın yok' diyip mesafe koymak.
Siz ne yapmışsiniz? Yedi düvele yaymissiniz
Kardeşim gibi görüyordum demişsiniz, yani siz kendi kardeşinize, ablaniza, kocaniza,çocuğunuza falan hiç mi ani tepki vermezsiniz??
Kaldı ki kızın yetiştiği aile, aile değil b.k çuvalı. 23 yaşında kızı babası dövmeye kalkıyor, ailesiyle devamlı bir kargaşa, evde var bin kişi ..
Yani bu kızın güzel ailelerde yetişmiş insanlar gibi , öfke kontrolü olan, kendisini tartan,kendini sakinleştirmeyi öğrenmiş biri olmasını bekleyemezsiniz ki. Böyle aileden öyle bir kziin çıkması çok zor, çaba gerektirir. Kız ailede gördüğünü yapmış işte, ani patlamış.
Nasıl rolmodeli annesi babası çokça zaman dusunmeden hareket edip onu dövüyorsa,ona sövüyorsa kız da bunu öğrenmiş,bunu yapıyor.
Keşke bunca uzatmasaydiniz.
Ayrıca bu olayla öğrendiniz ki hic kendinizi kandırmaya gerek yok, kardeşiniz gibi görmüyorsunuz. Eminim ki sizin kardeşiniz böyle bir tepki verseydi 'kes lan' der, yerleşirmeye devam eder, bir gram da gönül koymazdiniz, çünkü kardeşler birbirinin ergenliklerine, öfke patlamalarina ömür boyu Sahit oldukları için bu tarz şeyler onlar için göze bile gelmez