- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
aksama ne yemek var...
aminnnn deyip duaya ortak olayım 30 u gören ve bebiş bekleyen hem annen hem anne aday adayı olarak
aminnnnnn inşallahh
oyyş beni en can alıcı noktamdan vurdun..türk kahvesi ve bitter çikolataa ımmm nefiss
canım idrar testi çok yanıltıyor benim kanda beta 5. haftamda 3000'lerdeydi ama idrar testim silik çıkıyodu..belkide bünyesel bilmiyorum kimisinde çıktığı oluyor..benimki idrara çabuk geçmiyorda olabilir :44:
inşallaaah canım benimmmm..ne güzel 2. bebiş heyecanıbizde o günleri görürmüyüz acabaa :44:
nasılsın canımvarmı bi gelişme
aksama ne yemek var...
biber dolması(dünden kaldı)köfte ve salata var bende
garnitürlü makarna
çiğ köfte
yaş pastaakociş yok bugün özgürümm
tivitoş benim bata 27 ekim yazarmısın? bu ay düzenli hastalanıcam yumoş takibine başladıkdaa...günüm yaklaşınca beni taciz edersiniz , aklımı çelersiniz test yap diyee ne iyi olurnegatifi görüncede ben nasıl olurum onu bende bilemedim şimcik
canım doktora gittin mi peki? sorunuz var mı?silikte olsa çıkmış yani bu zaten var olduğuna işaret kanda baktırmak için bende hiç çıkmıyo yani şüpheli bile değilken gerek yok kan testine diye düşünüyorum :0:
görürsünüz görürsünüz ben umut ışığı olayım size pco luyum ben 10 yıl önce oldu kızım 3 yıl öncede bir düşüğüm var inş olucak bekliyoruz hayırlı zamanı
afiyet olsunnn kizlar... temem canimmm hadi hayirlisi olsun INSALLAH gonlunuze gore versinnn ALLAH
afiyet olsunnn kizlar... temem canimmm hadi hayirlisi olsun INSALLAH gonlunuze gore versinnn ALLAH
canım doktora gittin mi peki? sorunuz var mı?
ben gittim smear yapıldı iltihap var dediler ilaç kullandım hafiflemiş dedi ultrasonla baktırdım kist falan yokmuş işte temiz dedi sonra bu ay gittim by 5.ayımız bu arada yumoş takibi yapalım dedi yumoş var ideal boyutta dedi en son salı günü aybaşında gel çatlamışmı bakalım dedi çarsamba akşamı agrım oldu muhtemelen çatladı bi tek tüplerime bakılmadı eşimde bu ay gidecek eger hamile kalamazsam böyle işte
maşallah kuzunaa inşallah tez zamanda kardeşide olur prensesinin bendede pko illeti var
tivitoş ve bitterguzu siz neden çevrimdışı görünüyosunuz bakalım..
bilmem karar vermedim nohut pisirebilirim... :26:sen de ne var tweety hıııııııııııı
ben gittim smear yapıldı iltihap var dediler ilaç kullandım hafiflemiş dedi ultrasonla baktırdım kist falan yokmuş işte temiz dedi sonra bu ay gittim by 5.ayımız bu arada yumoş takibi yapalım dedi yumoş var ideal boyutta dedi en son salı günü aybaşında gel çatlamışmı bakalım dedi çarsamba akşamı agrım oldu muhtemelen çatladı bi tek tüplerime bakılmadı eşimde bu ay gidecek eger hamile kalamazsam böyle işte
ha bi de hormon testi yaptırdım normal çıktı
ii akşamlar kızlar süöeyyabı gören olursa beni merakta bırakmasın yazsın mutlakka öpüyorum hepinzii
neyi süreyyab negatif çıktı test dedi öglen yanlış hatırlamıyosam canım
aksama ne yemek var...
afiyet bal şeker olsun bebiş olsun yarasın inşallah
nasılsın canımvarmı bi gelişme
bitter senin 12 si miydi bat? benden 1 gün sonra daha var bize önce kib de sıra bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?