Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

silikte olsa çıkmış yani bu zaten var olduğuna işaret kanda baktırmak için bende hiç çıkmıyo yani şüpheli bile değilken gerek yok kan testine diye düşünüyorum :0:

aksama ne yemek var...

garnitürlü makarna
çiğ köfte
yaş pastaa kociş yok bugün özgürümm

tivitoş benim bata 27 ekim yazarmısın? bu ay düzenli hastalanıcam yumoş takibine başladıkdaa...günüm yaklaşınca beni taciz edersiniz , aklımı çelersiniz test yap diyee ne iyi olur negatifi görüncede ben nasıl olurum onu bende bilemedim şimcik

biber dolması(dünden kaldı) köfte ve salata var bende

afiyet olsunnn kizlar... temem canimmm hadi hayirlisi olsun INSALLAH gonlunuze gore versinnn ALLAH

silikte olsa çıkmış yani bu zaten var olduğuna işaret kanda baktırmak için bende hiç çıkmıyo yani şüpheli bile değilken gerek yok kan testine diye düşünüyorum :0:
canım doktora gittin mi peki? sorunuz var mı?
görürsünüz görürsünüz ben umut ışığı olayım size pco luyum ben 10 yıl önce oldu kızım 3 yıl öncede bir düşüğüm var inş olucak bekliyoruz hayırlı zamanı

maşallah kuzunaa inşallah tez zamanda kardeşide olur prensesinin bendede pko illeti var

aksama ne yemek var...

nothing

afiyet bal şeker olsun bebiş olsun yarasın inşallah

nasılsın canım varmı bi gelişme

ben de yok bişi canım henüz,bayrama kadar yolu var :)

bitter senin 12 si miydi bat? benden 1 gün sonra daha var bize önce kib de sıra bu ay

8-10-12 o civarlar herhalde

tivitoş ve bitterguzu siz neden çevrimdışı görünüyosunuz bakalım..

çünküm biz proyuk senin için yeşil olcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…