vaybee helal var mı peki koca adayııı
Cnm benim de baya düzensiz bu ay benim 23. Günde yumurtam catladı bende 40 günden önce adet olmam tedavi görmezsem
İnsallahhhhhh cnmmm Allah sana önce hayırlı bir evlilik sonra boy boy bebeler nasip etsin
var canım sevdiğim var sevdigimin cocuklarının anası olmak istiyorum insallah
ayy kıyamammmm inşallah tez zamanda kavuşur bebişleriniz olurrr
bende istiyorum ama benmki askerde kızlar allahh hayırlı evlatlar nasip eder inss dileyen hekese
gitmeden once cok istedim yapmadı yanasmadı ben yokken olmaz bende herseyini gormek istiyoru diye
bakalım hayırlısı artık ileride insallahh
yine de sen çok kızma erkek iştee a aaa
boks yumruk falan dövme kız sonra kocayıı
benim yumurta ne zaman çatlıyo acaba bilemedim kiii
ayyyy yok kızzz ne dövmesi ben ona hem kıyamam hem dövemem bazen sakacıktan tartısıyok yumruk sallıyom gel gel diyom ya ben sana bi vursam yarısı bosa gider diyo
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin cnm kac ayı kaldı kızzz benim kocam da askerlik yapmadı yaaa offf offffbende istiyorum ama benmki askerde kızlar allahh hayırlı evlatlar nasip eder inss dileyen hekese
gitmeden once cok istedim yapmadı yanasmadı ben yokken olmaz bende herseyini gormek istiyoru diye
bakalım hayırlısı artık ileride insallahh
Düzemli adet oluyon mu ... Kac günde bi oluyon ..
aynen öyle olurrdoğru demiş bende iki direniyorum sonra hemen çamura yatıyorum, ben bayanım ALlah siz erkeklere güç kuvvet vermiş fallann şakadanda olsa deviriyorum yeree
biz bazen baya bi kapısıyok yerden yere yaaa ben sana kıyamıyom ama bi gün yanlıslıkla bi yerine bi sey olacak diyooo böyle iyice hırslandırıyom sonra sen bana vuraman kiiii diyommm ahhhhh ahhhh simdi sen erkek olacaktın o zaman görürdün biliyon sana kıyamadıgımı diyooo
28 günde bir yada en kötü ihtimal 25 günde falan ama 28 gün geneldee şaşmaz
sen anaysan o da baba tabiki görmek ister, gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbeeett...
bu şarkıı sana gelsiiinnn
gecerde gözlerimi yakti valla hic sevmiyorum bu firinin bu kokusunu
Senin bence onuncu günden sonra gün asırı olacak sekilde calısmalara hız vermen lazımmmovulasyon testi aldım diyodun sanki ama onlara cok güvenme onuncu gün basla madem bazen 25 oluyo
ovu testi siparişi verdim sadece hala yok ortalıktaa peeh belki yarın gelir kargoda ama bakalım, bugün 8. günüm acayip kasıklarım ağrıdı, yumurtladım mı acaba ay ne bu yaaa tavuk gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?