Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

agrı varsa yumurtlamıs olabilirsin tavuk hanım insallah cift sarılıdır kızz bugünden baslayın bence riske atmayınnn akıntına dikkat et ama

ayyy erkendende uykum geldi tam tavuk oldumm akıntım yok bugün belki yarın yihuuu, çalışalım barii, ne bu her gece her gecee aaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaklaşık 2.5 senedir canım:))) 3 düşüğüm var ara vermiştim artık karar verdim şansımı tekrar deneyeceğim başladık bu ay bakalım:)))

Neden bu kadar cok düsük oldugunu söyledi mi drlar cnm insallah bu defa saglıklı bi hamilelik gecirirsin

Neden bu kadar cok düsük oldugunu söyledi mi drlar cnm insallah bu defa saglıklı bi hamilelik gecirirsin

çağımızın hastalığı kan pıhtılaşması (((( inş canım yaa ilaç ve iğne kullanmam gerekicek folik asit ve bebe aspirinine başladım bu hafta hayırlısı bakalım 10 gün kaldı adetime heyecanlı bekleyişler başladı :)))

Anladım cnm tahmin ermistim zaten bizim bi komsu altı düsük yaptı o yüzden ama o hep cahil drlara denk geldi en sonunda bi prof kan pıhtılasması oldugunu anladı simdi iki bebisi varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…