Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

noldu tatlım yine ne yaptı, bu kocişlerin hepsi aynı bakma bizim gibilerini zor bulurlarr

özel değilse anlat dertleşelimmm

Aynen valla yaaa cnm cok büyük bi sey degil ama söyle söylim ondan bi sey yapmasını istedim yok dedi ikna edemedim beni seviyosan dedim yine de yapmadıı bende küstüm

Bende inş bir gün anne olacağım... Rabbim hepimize bir an önce hayırlısı ile nasip etsin

gel tatlım sende geeel

ne zamandır düşünüyosun ne kadarlık evlisinn batın nezamaaannn

15 aylik evliyim.aslinda biraz karidik benim durum.benim adetim 35_36 gunde bir olur bu ay 38.gunde yumurtam 19mmde catlamamisti 40.gun agrim oldu 41.gun 1_2 damla adetim oldu 4 gun boyle devam etti normalde 2.gun sakir sakir ve agrili olurdu dun druma gittim ovulasyon kanamsidir dedi.10 gun sonra beta hcg bakalim dedi bekliyorum bakalim merakla

Aynen valla yaaa cnm cok büyük bi sey degil ama söyle söylim ondan bi sey yapmasını istedim yok dedi ikna edemedim beni seviyosan dedim yine de yapmadıı bende küstüm

bu kocaları neyapmalı bilmemkiii

ooh iyiki küsmüşsün bakalım gönlünü ne zaman alacakkk

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm Allah sana da sag salim kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

amin canım allah tum hamıle olanların sag salım kucagına versın olmayanlarada bu duyguyu yasatsın onlarında kucagına bebeklerını versın

evet karışıkmış gerçekten olsuun yine de bebişli günlerin olur en kısa zamanda inşallahahhhh

Cnm benim de baya düzensiz bu ay benim 23. Günde yumurtam catladı bende 40 günden önce adet olmam tedavi görmezsem

bende istiyorum ama benmki askerde kızlar allahh hayırlı evlatlar nasip eder inss dileyen hekese
gitmeden once cok istedim yapmadı yanasmadı ben yokken olmaz bende herseyini gormek istiyoru diye
bakalım hayırlısı artık ileride insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…