inşallaahhh bendeeee ANNEDAŞlarım beniiimmm
inşallah allah hepınıze bu duyguyu yasatır
noldu tatlım yine ne yaptı, bu kocişlerin hepsi aynı bakma bizim gibilerini zor bulurlarr
özel değilse anlat dertleşelimmm
Baya ise yarıyo cnm bu arada senin altta ismin yok bugün ziyaretci olarak bile görünmüyon bazen
canım bekarım ben ama evlenip bebek sahibi olmak cok istiyorum insallah hepimize nasip olsun o duyguyu tatmak
canım bekarım ben ama evlenip bebek sahibi olmak cok istiyorum insallah hepimize nasip olsun o duyguyu tatmak
gel tatlım sende geeel
ne zamandır düşünüyosun ne kadarlık evlisinn batın nezamaaannn
Aynen valla yaaa cnm cok büyük bi sey degil ama söyle söylim ondan bi sey yapmasını istedim yok dedi ikna edemedim beni seviyosan dedim yine de yapmadıı bende küstüm
Bende inş bir gün anne olacağım... Rabbim hepimize bir an önce hayırlısı ile nasip etsin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm Allah sana da sag salim kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin
15 aylik evliyim.aslinda biraz karidik benim durum.benim adetim 35_36 gunde bir olur bu ay 38.gunde yumurtam 19mmde catlamamisti 40.gun agrim oldu 41.gun 1_2 damla adetim oldu 4 gun boyle devam etti normalde 2.gun sakir sakir ve agrili olurdu dun druma gittim ovulasyon kanamsidir dedi.10 gun sonra beta hcg bakalim dedi bekliyorum bakalim merakla
Bende inş bir gün anne olacağım... Rabbim hepimize bir an önce hayırlısı ile nasip etsin
bu kocaları neyapmalı bilmemkiii
ooh iyiki küsmüşsün bakalım gönlünü ne zaman alacakkk
actimda gitmedi akillimcokta acamam zaten donuoz
15 aylik evliyim.aslinda biraz karidik benim durum.benim adetim 35_36 gunde bir olur bu ay 38.gunde yumurtam 19mmde catlamamisti 40.gun agrim oldu 41.gun 1_2 damla adetim oldu 4 gun boyle devam etti normalde 2.gun sakir sakir ve agrili olurdu dun druma gittim ovulasyon kanamsidir dedi.10 gun sonra beta hcg bakalim dedi bekliyorum bakalim merakla
Bakalım ama zaman gectikce daha cok kızıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?