teşekkürler cnımmm senın ne problem var?
iyiyim canım senden naber bakalım
gez dolaş canım
yeni bişiler alınca insan mutlu oluyor
almasan bile kafan dağılır en azından
inş :)
sen ne zamandır istiyorsun bebiş
erken yapmış oabılır mısın;? Ne zaman bat ne zaman yapın testı ?
hadı yaaaaaa dunn camıdekı herkese dua ettırdım bende dua ettım sızlere valla dua da bıraz garıp oldu allahım dedım esmersıneme twetıme onvoceme ve adını hatırlayamadıgım butun kızlara çifter çifter bebiş ver dedim gerçek ısımlerı ne bılmıyorm ama sen goruyorsun ordan dedımmm artık ona goreüzme tatlı canını belkı bır daha kı ay olur inşallah
sabah yaptım reglim 9 ile 11 arası bekliom
1yıl olcak işte nerdeyse evleneli, evlendiğim günden beri istiyorum:44: daha yolun cok basındayız sanırım.. Ama bana cok uzun bi süre gibi geliyo. Bi ümitle hastalığının gecikmesini beklerken, tuvalete gidip de hasta oldugunu görünce yıkılıyor her seferinde insan.. Ama neyse ki inançlı insanlarızz. Asla isyan yok tabiki sadece inanmak ve dua var
1yıl olcak işte nerdeyse evleneli, evlendiğim günden beri istiyorum:44: daha yolun cok basındayız sanırım.. Ama bana cok uzun bi süre gibi geliyo. Bi ümitle hastalığının gecikmesini beklerken, tuvalete gidip de hasta oldugunu görünce yıkılıyor her seferinde insan.. Ama neyse ki inançlı insanlarızz. Asla isyan yok tabiki sadece inanmak ve dua var
bıtterımmmm nerdesınnnnnnn
çok erken yapmışsın canım benımde 12 sı ama yapmadım daha oyle hemen umıtszlge kapılma adet bbelırtılerı varmı sende ?
ben de yolun başındayım
Allah hepimizin gönlüne göre versin,kucağımıza bebişler versin inş
gebe kalmaya engel bir sıkıntı var mı görünürde
evet var mı?
burdayım kızzz
bir yere gittiğim yok
hafta sonu ya herkes ayrı alemlerde herhalde
bende adet belirtisi olmaz son güne kadar yok canım olsa çıkardı silik milik bişeler millet 5 gün varken ögreniyo benim de 4 yada 5 gün kaldı neyse ben artık ümitlenmem bu ayı da kapatmış gibi düşünüyorum insallah sen hamilesindir canım
datlımmm ben gelıyom kayboluyosunuz nırdesınız sız yok olunca bende ba k bak sıkılıyom artık yazdıklarınızı ezberledımm ayoll hızlı yazın azıcık
canım 1 ay soğan kürü denedimmm...
doktorum pko insülin direnci ile de alakalı..çikolata tatlı yeme dedi..bunları yemedim..
birazda yürüyüşümü artırdım...
bu şekilde geçti şükür..
bak bak tivitiye
hemen görünmez oldu
kız iki kişiyle ne kadar hızlı gider
olsun şöyle 5-6 kişi aynı anda da o zaman bunu diyebilirsin
günahimi alma kuzucuk
bi ruzgar esioo markete gidecem bu ruzgarda ucarim ben,
ceplerime tas neyim doldurayim
kızzzzz hi.çç deme ben balkona çıkmaya korkuyomm enn zaman çıksam savruluyom
Bende kestim cikolata tatliyi evlenince eskiden cok yerdim, evlendikten sonra biraz daha duzelme oldu ama tam deil eskiden 4 ayda bir regl oluyodum simdi 1,5-2 ay fln oda duzelirse cok sevincem, ya tek cocugum olsunda ben raziyim pco ya pek bi zarari yok gunde 2 saat spor yapiyorum ve duzenli besleniyorum iste nasip bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?