Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

1yıl olcak işte nerdeyse evleneli, evlendiğim günden beri istiyorum:44: daha yolun cok basındayız sanırım.. Ama bana cok uzun bi süre gibi geliyo. Bi ümitle hastalığının gecikmesini beklerken, tuvalete gidip de hasta oldugunu görünce yıkılıyor her seferinde insan.. Ama neyse ki inançlı insanlarızz. Asla isyan yok tabiki sadece inanmak ve dua var

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım

bızde hemen hemen 6 aydır ben hıç korunmadım son zamannlarda ıstıyoru z ama olmadı bende klomen kullandım ve çatlatma ıgnesı oldum bu ay sonunda belliş olacak normal olark bızımde olmadı kist falan mı var sende ?

ben de yolun başındayım
Allah hepimizin gönlüne göre versin,kucağımıza bebişler versin inş
gebe kalmaya engel bir sıkıntı var mı görünürde

bıtterımmmm nerdesınnnnnnn

burdayım kızzz
bir yere gittiğim yok
hafta sonu ya herkes ayrı alemlerde herhalde

çok erken yapmışsın canım benımde 12 sı ama yapmadım daha oyle hemen umıtszlge kapılma adet bbelırtılerı varmı sende ?

bende adet belirtisi olmaz son güne kadar yok canım olsa çıkardı silik milik bişeler millet 5 gün varken ögreniyo benim de 4 yada 5 gün kaldı neyse ben artık ümitlenmem bu ayı da kapatmış gibi düşünüyorum insallah sen hamilesindir canım

datlımmm ben gelıyom kayboluyosunuz nırdesınız sız yok olunca bende ba k bak sıkılıyom artık yazdıklarınızı ezberledımm ayoll hızlı yazın azıcık

inşallah canım ben pek umıtlıenmek ıstemıyorum dedıgın gıbı olup olmyacagını bılmıyorum ama sende umıtsızlıge kapılma hemen canımmm cunku v bazen ılk bı aya kadar bile çıkmıyor hberin olsun

datlımmm ben gelıyom kayboluyosunuz nırdesınız sız yok olunca bende ba k bak sıkılıyom artık yazdıklarınızı ezberledımm ayoll hızlı yazın azıcık

kız iki kişiyle ne kadar hızlı gider
olsun şöyle 5-6 kişi aynı anda da o zaman bunu diyebilirsin

canım 1 ay soğan kürü denedimmm...
doktorum pko insülin direnci ile de alakalı..çikolata tatlı yeme dedi..bunları yemedim..
birazda yürüyüşümü artırdım...
bu şekilde geçti şükür..

Bende kestim cikolata tatliyi evlenince eskiden cok yerdim, evlendikten sonra biraz daha duzelme oldu ama tam deil eskiden 4 ayda bir regl oluyodum simdi 1,5-2 ay fln oda duzelirse cok sevincem, ya tek cocugum olsunda ben raziyim pco ya pek bi zarari yok gunde 2 saat spor yapiyorum ve duzenli besleniyorum iste nasip bakalim

Günaydin kizlar..
Dün gece gülben ergenin programinin tekrarini izledim..
canli yayinda ultrasondan baktilar bebegin herseyine ya cok heycanli cok duygulandim,
darisi basimiza INSALLAH..Kiz 20 yasindaydi hic ultrasona girmemis 5 bucuk aylik hamile cinsiyeti programda ogrendi,
kocasi telefonla baglandi ama soguk ruhsuz bi adamdi gulben ergende bozuldu zaten kiza dedi nerden buldun bunu diye
neyse ALLAH saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize,
ultrasondan sonra eski manken katildi programa 2. cocugunda nager sendromu varmis,
boyle anlatti kadin cocugundan hic vazgecmemis ne kadar guclu cocugu icin elinden geleni yapmis,
cocuk simdi 11 yasinda sanirim ilk dogdugunda doktorlar sormuslar kalbi durursa masaj yapalimmi birakalimmi diye,
kendisi yapin demis esi birakin demis biraz dinledim sonunu dinleyemedim ama cok etkilendim..

bende pkoluyum kan şekerım sureklı dusuk benımkıde oyle bısı olabılır mı pek bır bılgım yok rüzgargulu bıraz bılgılendırır mısın dr pko lusun dedı ama ben kan sekerımın sureklı dusuk oldugunu solmıyı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…