Burasida fena ay markete gidecem hic gidesim yok[/QUO
amannn gıtme cok acıl deılse bosver
Günaydin kizlar..
Dün gece gülben ergenin programinin tekrarini izledim..
canli yayinda ultrasondan baktilar bebegin herseyine ya cok heycanli cok duygulandim,
darisi basimiza INSALLAH..Kiz 20 yasindaydi hic ultrasona girmemis 5 bucuk aylik hamile cinsiyeti programda ogrendi,
kocasi telefonla baglandi ama soguk ruhsuz bi adamdi gulben ergende bozuldu zaten kiza dedi nerden buldun bunu diye
neyse ALLAH saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize,
ultrasondan sonra eski manken katildi programa 2. cocugunda nager sendromu varmis,
boyle anlatti kadin cocugundan hic vazgecmemis ne kadar guclu cocugu icin elinden geleni yapmis,
cocuk simdi 11 yasinda sanirim ilk dogdugunda doktorlar sormuslar kalbi durursa masaj yapalimmi birakalimmi diye,
kendisi yapin demis esi birakin demis biraz dinledim sonunu dinleyemedim ama cok etkilendim..
Valla ekmek lazim mecbur gidecem yarin pazar her yer kapaliamannn gıtme cok acıl deılse bosver
twetmmm bızım vcevrede de arabanın cocuguna davn sendromlu dedıler kız yıne de dogurdu maşallah turp gıı sımcık
Valla ekmek lazim mecbur gidecem yarin pazar her yer kapali
marketler demı? nıy e ınsanlar pazar gunu acıkmıyo mu ayol
günahimi alma kuzucuk
bi ruzgar esioo markete gidecem bu ruzgarda ucarim ben,
ceplerime tas neyim doldurayim
ne bılım canım ya hele sıkıntıdan sızınle ugraşıyorummmmm
kızlarrr dünden beri şeffaf akıntım var benim yumoş dönemindeyim ondanmı yoksa başka bi sorunmu sizce
yooo ben seni 70 kilosun diye biliyorum niye uçasın ki
uğraş uğraş no problem
kızlarrr dünden beri şeffaf akıntım var benim yumoş dönemindeyim ondanmı yoksa başka bi sorunmu sizce
yumoş döneminde olduğun içindir bence :)
bende pkoluyum kan şekerım sureklı dusuk benımkıde oyle bısı olabılır mı pek bır bılgım yok rüzgargulu bıraz bılgılendırır mısın dr pko lusun dedı ama ben kan sekerımın sureklı dusuk oldugunu solmıyı unuttum
az soyledin 90 kiloyum...
inş öledir kızlar nasılsınız
biliyordum zaten
iyidir senden nasıl?
memleketimde havalar nasıl?
burası buz buz
burası da buz gibi tatlım çarşıya gittim biraz işim vardı dondum eve gelene kadar
Ben üsenince tam üseniyorum.. bi istahim geldimide durdurabilene ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?