Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

twetmmm bızım vcevrede de arabanın cocuguna davn sendromlu dedıler kız yıne de dogurdu maşallah turp gıı sımcık

twetmmm bızım vcevrede de arabanın cocuguna davn sendromlu dedıler kız yıne de dogurdu maşallah turp gıı sımcık

ALLAHIN takdiri RABBIM haylirlisini nasip etsin.. orda 2000 e yakin sendromdan bahsettiler dunyada gorulmus,
mesela kadin ultrasonlarda filan hic problem yoktu dedi sana o anne karnindaki sivi cogalmaya baslamis,
oda cocugun cenesinde sorun oldugu icin suyu icemediginden sanirim ama farkedilmemis galiba bu ultrasonda,
anne karnindaki o suyu bebek icip idrariyla dengeliyormus yani devir daim oluyor su azalirsa yada cogalirsa skntili sanirim,
ALLAH esirgesin..

marketler demı? nıy e ınsanlar pazar gunu acıkmıyo mu ayol

Acikiyoda iste boyle bigun onceden alio sanirim,
benzinlikler filan acik ama diger turlu marketler alisverismerkezleri her yer kapali..
Bakkal cakkalda yok burda oyle gidim mahallenin bakal amcasina

Pco gorunumu var birde pco sendromu var yumurtaliklarda pco gorunumu olgunlasmamis yumurtalarin inci haline minik kistlere donusmesi ve bu kistler zararsiz kistler.. Yok oluyor zamanla sogan suyu da buna iyi geliyormus ben bi kac kez denemistim..
Adetlerin duzensiz mi peki seninde ? Insulin direncine baktilar mi senin ?
Bende birsey cikmadi sadece zayif calisiyor yumurtaliklarim..
Guzel bir muane ol doktorlar genelde dogum kontrol hapi verip yolluyorlar duzeltmek icin bekarken bana 2 yil kullandirdi sonuc yine ayni, o zamanlar cahildim gerci bi ilac varmis metmorfin diye caresinin o oldugunu soyluyolar seker ilaci oda..
Benim hic kullanma imkanim olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…