devrem benim ya önemli değil adam evde sıkılıyomuş aksam napayım yani analamdım bzim eve bi bebek şartallahım yüzümüze baksın sorun bu devrem o geç kalkıyo gidiyor ben 7,30 kalkıyom aksam yorgun oluyom o 11 12 gidiyo sabah o aksam cin gbi
Kizlar iki gun gecikmeli regl oldum bat 18ekim
ayy bizimkine de afakanlar basıyo arada aynen, oof sıkıldım falan deyip duruyo, o kadar çok sinirleniyorumki ozaman, tavla oynuyorum onunla maç izliyorum, ama bu kadar da olmaz dimi...
onların bünyesiyle bizimki aynı değil maalesef ama anlamak istemiyolarkii boşver skma canını bebiş gelirse inşallah ozaman sıkılmaz
aynen canim klomen ve duphaston kullancam bu ay
aynen canim klomen ve duphaston kullancam bu ay
Evet cnm benimkinin gitme tarihi belli bile degilll erteleyip duruyoo
yumurta gelistirici ilac canim ...ins bunlari bilmene gerek kalmadan yawrun gelir yolun basindasin sanirim
nedennnnnnnnnn kimseeeeeeee yok uykucular dün kaynattınız bugun uyuyosunuz geleceğin melek anneleri....
yumurta gelistirici ilac canim ...ins bunlari bilmene gerek kalmadan yawrun gelir yolun basindasin sanirim
gunaydın kızzlar bende burdayım bende siz gibi bebek hasreti cekiyorummm
allahım hayırlısıyla bizede nasip etsin gelsinde kocam kızlarr yaa
himm reglinin kacinci gunu canim 2veya 3.gunu hormon testi yapiyor genelde dr lar... O gecikmende stresten olabilir canim
merhaba canım aboww eşin askermi allah kavuştursun canımbebeğinede kavuştursun ne kadrdır evlisin canım
evet canım ya uzun donem hemde allah sag salim donmeyi nasip etsin ins
10aydır evliyiz hemen askere gitti canm cok ani oldu napalımyapıp gelsinde önumuze bakalım
sende bebis itiyorsun sen ne kadardır evlisin canmm
1 buçuk canım ama 4 ay dısardaydım tayin dolayısıyla gidiş geliş yaptım gecen ay denedik ama olmadı kısmet işte
Gunaydın kıslaaaaar ben geldim dün aksam baya kaynatmışsınız biz kavga ettik sudan sebebe bu ay umudum yok benim yaaa nedense içimde olmayacak diye bir his varzaten böle küsersek bişi olmaz
adetim 2 gun gecti ins hamileyimdir gebelik testi silik cikti
slm kızlar nasılsınz
canım gecen ay ilk denememizdi fakat 1 buçuk yıllık evliyiz eşim cok umutlandı bide adetim 5 gün geclince daha umutlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?