Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayy bizimkine de afakanlar basıyo arada aynen, oof sıkıldım falan deyip duruyo, o kadar çok sinirleniyorumki ozaman, tavla oynuyorum onunla maç izliyorum, ama bu kadar da olmaz dimi...

onların bünyesiyle bizimki aynı değil maalesef ama anlamak istemiyolarkii boşver skma canını bebiş gelirse inşallah ozaman sıkılmaz

cok canım skıldı ama napabilirim canım ya bizimki maçta izlemez arık kurtlar vadisi izlemekten öldümm

kızlar gecen hafta adetim gecikince dr gitmiştim kan tahlili için negatif cıktı pzt ye kadar olmsa gel dedi olursada gel dei cmt oldum ben bugun gideyim kntrole diyorum ama ne yapar bilmiyom

gunaydın kızzlar bende burdayım bende siz gibi bebek hasreti cekiyorummm
allahım hayırlısıyla bizede nasip etsin gelsinde kocam kızlarr yaa

merhaba canım aboww eşin askermi allah kavuştursun canım bebeğinede kavuştursun ne kadrdır evlisin canım

merhaba canım aboww eşin askermi allah kavuştursun canım bebeğinede kavuştursun ne kadrdır evlisin canım

evet canım ya uzun donem hemde allah sag salim donmeyi nasip etsin ins
10aydır evliyiz hemen askere gitti canm cok ani oldu napalımyapıp gelsinde önumuze bakalım
sende bebis itiyorsun sen ne kadardır evlisin canmm

evet canım ya uzun donem hemde allah sag salim donmeyi nasip etsin ins
10aydır evliyiz hemen askere gitti canm cok ani oldu napalımyapıp gelsinde önumuze bakalım
sende bebis itiyorsun sen ne kadardır evlisin canmm

1 buçuk canım ama 4 ay dısardaydım tayin dolayısıyla gidiş geliş yaptım gecen ay denedik ama olmadı kısmet işte

1 buçuk canım ama 4 ay dısardaydım tayin dolayısıyla gidiş geliş yaptım gecen ay denedik ama olmadı kısmet işte

kısmet valla canım hayırlısı olsun canım ya zamanı var demekki
bende cokk istedim ama benimki yanasmadı gidip gelsinde bakalım cnm
o zamana kadar boyle hayallerle gececek canm ya

Günaydın kızlar

ya ben incir kürünü yapıcaktım ama dün akşam uykum çok erken gelince unuttum kaynatmayı..yattıktan sonra aklıma geldi :))

Gunaydın kıslaaaaar ben geldim dün aksam baya kaynatmışsınız biz kavga ettik sudan sebebe bu ay umudum yok benim yaaa nedense içimde olmayacak diye bir his var zaten böle küsersek bişi olmaz

sudan sebepse boşver arayı düzeltirsiniz :)
biz genelde onun ailesi yüzünden tartışırız
niyeyse benim de bu ay umudum yok,eşime de söylüyorum neyseki o bana moral veriyor hiç olmasa bile ben bir tek seni severim bebek niyetine diyor

adetim 2 gun gecti ins hamileyimdir gebelik testi silik cikti

birkaç gün daha bekleyip kan versen iyi olur sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…