- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hosgeldin kuzucum nasılsın he yaa artık isyan etmiştim geciktikcde esim bebek var sanıyo anlatamıyosunda bu ay relaks olucam zaten bebek havam yok heyt babm heyt sen naptın
kızlar bi de bişey dicem sanki böyle hiç olmayacakmış gibime geliyo çok zor imkansız gibi sanki ne bilim öyle yani mesela geçen ay içimde bu ay olacak galiba diye büyük bir his vardı ama olmadı ve şimdide kendime bile söylemek istemiyorum Allahın da gücüne gitmesin ama sanki böyle çokk zormuş hamile kalmak gibi geliyo sanki yine olmayacakmış gibi ne bileyim.öyle işte.iyi düşünmek istiyorum.
aynı duygularda bende yaşıyom bu ay hiç umudum yok cunku gecen ay inanmıstım
aynı duygularda bende yaşıyom bu ay hiç umudum yok cunku gecen ay inanmıstım
nasıl yapıyonuz bunları du bakim gülücük nasıl yapılıyo yaaaaaaa banada öğretinnnn
yada bdv takılırız konularu saçmalamaya başladılar eminim bizim daha sorunlarımız vardır
kızlar bi de bişey dicem sanki böyle hiç olmayacakmış gibime geliyo çok zor imkansız gibi sanki ne bilim öyle yani mesela geçen ay içimde bu ay olacak galiba diye büyük bir his vardı ama olmadı ve şimdide kendime bile söylemek istemiyorum Allahın da gücüne gitmesin ama sanki böyle çokk zormuş hamile kalmak gibi geliyo sanki yine olmayacakmış gibi ne bileyim.öyle işte.iyi düşünmek istiyorum.
Kızlaaaarrr, selamlar, tünaydınlar herkese.
Bugün stresten sabahtan beri gelemedim buralara; şimdi döndük doktordan, bir göz attım hemencik yazdıklarınıza
Arkadaşlarım iyi haberlerle geldim sizlere, miniğimiz gayet iyiymiş, büyümüş teyzeleriKalp atışlarını da yine gördük. Kesemiz de nerdeyse 2 katına çıkmış. Doktor da "her şey yolunda, kendini tedirgin edip durma" dedi, sanki çok mümkünmüş gibi Böyle işte kızlar, susamcık ellerinizden öper
Sizler nasılsınız, keyifler nasıl? Çalışmalar devam mı
Kızlaaaarrr, selamlar, tünaydınlar herkese.
Bugün stresten sabahtan beri gelemedim buralara; şimdi döndük doktordan, bir göz attım hemencik yazdıklarınıza
Arkadaşlarım iyi haberlerle geldim sizlere, miniğimiz gayet iyiymiş, büyümüş teyzeleriKalp atışlarını da yine gördük. Kesemiz de nerdeyse 2 katına çıkmış. Doktor da "her şey yolunda, kendini tedirgin edip durma" dedi, sanki çok mümkünmüş gibi Böyle işte kızlar, susamcık ellerinizden öper
Sizler nasılsınız, keyifler nasıl? Çalışmalar devam mı
canım duyduğuma göre silik cıkmıssa hamilesinhadi hayırlı olsun
bdv beni benden alıyor,hele ki pislik bir adam olup hala seviyorum diyenler oluyor..okuduğum an basıyorum sağ köşedeki çarpıya
sanırım aynıyız ben de öyleyim..Esmerşirinemin dediği gibi belirsizlik içinde olduğum için.çok kafama takmamaya çalışıyorum,eşime diyorum o da bana kızıyor niye kendi kendine bu kadar düşünüyorsun diye.ama ne yapayım istiyorum,çocukluğumdan beri bebeklere düşkünüm.komşunun bebeğine bile daha ortaokula giderken bakıcılık yapardımnasıl yapıyorduysam artık
nickini gördüm nasıl heyecanlandımhayırlı haber versin dedim içimden.
çok sevindim iyi olmanıza,biz de onu öperiz totosundanAllahım bizlere de nasip etsin.
ben de gideyim eşimle doktora kesemize bakalım,kalp atışlarını duyalım falan filan
çalışmalara devam Nusco cum :)
aman aman teyzesi onu yesinnndemiştim o kadar tedirgin olma diye
evet hamileyimmmmm
ama kese gorunmemesi normal mi
evet hamileyimmmmm
doktora mı gittin
kese ne zaman görünüyor ki
bilenler aydınlatsa iyi olur
evet hamileyimmmmm
Kuzucuğum, Şirinecim, çok teşekkür ederim canlarım benim. Allah hepimize yaşatsın bu duyguları inşallahHepiniz en kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırsınız umuyorum.
BitterKuzucuk demişsin ya "çocukluğumdan beri bebeklere düşkünüm" diye canım, aynen ben de öyleyimHatta arkadaşlarımın bebeklerini yeğenlerimi öperken dua ederdim, benim de yavrum olsun da, "ay canını mı acıttım, çok mu sıktım" diye kafama takmadan mıncıra mıncıra, koklaya koklaya her yerinden öpebileyim diye Eşim de bugün doktordan çıkarkenken bir baktım, gerim gerim geriniyor, sanki küçük dünyaları o yaratmış gibi; bir komikti ki hali görmeniz lazım kızlar
Şirinecim, sen söylemiştin cidden tatlımiyidir o diye; ama huyum kurusun, ömrüm böyle tedirgin geçti be canım. Anlıyorsunuzdur beni, hamile kalmaya çalışırken de sürekli "niye olmuyor bu bebek" diye yerdim kendimi
Papatyacım ne kadarlık oldu ki şimdi gebeliğin, son adet tarihin ne zamandı? Bir de karından baktıysa doktor bazen görünmüyor, illa aşağıdan bakmak istiyor doktorlar. Beta HcG değerin kaç çıktı? 4500 olduktan sonra keseyi artık rahimde görmek isteriz demişti bana doktor bu arada, belki daha çok küçüktür miniğin tatlım.
nasıl yapıyonuz bunları du bakim gülücük nasıl yapılıyo yaaaaaaa banada öğretinnnn
evet gittim kan testi sonucum 499. 2 3 haftalikmis
Kuzucuğum, Şirinecim, çok teşekkür ederim canlarım benim. Allah hepimize yaşatsın bu duyguları inşallahHepiniz en kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırsınız umuyorum.
BitterKuzucuk demişsin ya "çocukluğumdan beri bebeklere düşkünüm" diye canım, aynen ben de öyleyimHatta arkadaşlarımın bebeklerini yeğenlerimi öperken dua ederdim, benim de yavrum olsun da, "ay canını mı acıttım, çok mu sıktım" diye kafama takmadan mıncıra mıncıra, koklaya koklaya her yerinden öpebileyim diye Eşim de bugün doktordan çıkarkenken bir baktım, gerim gerim geriniyor, sanki küçük dünyaları o yaratmış gibi; bir komikti ki hali görmeniz lazım kızlar
Şirinecim, sen söylemiştin cidden tatlımiyidir o diye; ama huyum kurusun, ömrüm böyle tedirgin geçti be canım. Anlıyorsunuzdur beni, hamile kalmaya çalışırken de sürekli "niye olmuyor bu bebek" diye yerdim kendimi
evet gittim kan testi sonucum 499. 2 3 haftalikmis
hemen görünmezmiş bneim ark gitti görünmemiş sonra oluştu kan tahlili yaptınmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?