Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hosgeldin kuzucum nasılsın he yaa artık isyan etmiştim geciktikcde esim bebek var sanıyo anlatamıyosunda bu ay relaks olucam zaten bebek havam yok heyt babm heyt sen naptın
nasıl yapıyonuz bunları du bakim gülücük nasıl yapılıyo yaaaaaaa banada öğretinnnn

aynı duygularda bende yaşıyom bu ay hiç umudum yok cunku gecen ay inanmıstım

aynı duygularda bende yaşıyom bu ay hiç umudum yok cunku gecen ay inanmıstım

hayır bi de ne biliyo musun hamile kalabildiğimi bi bilsem o zaman bu kadar telaş yapmicam ama onu bile bilmiyoruz her ay belirsizlik için ya tutarsa diye bekliyoruz.inşallah çok beklemeyiz.bu benim 5.denemem olacak adetim yeni bitti.

Kızlaaaarrr, selamlar, tünaydınlar herkese.
Bugün stresten sabahtan beri gelemedim buralara; şimdi döndük doktordan, bir göz attım hemencik yazdıklarınıza
Arkadaşlarım iyi haberlerle geldim sizlere, miniğimiz gayet iyiymiş, büyümüş teyzeleri Kalp atışlarını da yine gördük. Kesemiz de nerdeyse 2 katına çıkmış. Doktor da "her şey yolunda, kendini tedirgin edip durma" dedi, sanki çok mümkünmüş gibi Böyle işte kızlar, susamcık ellerinizden öper
Sizler nasılsınız, keyifler nasıl? Çalışmalar devam mı

yada bdv takılırız konularu saçmalamaya başladılar eminim bizim daha sorunlarımız vardır

bdv beni benden alıyor,hele ki pislik bir adam olup hala seviyorum diyenler oluyor..okuduğum an basıyorum sağ köşedeki çarpıya

sanırım aynıyız ben de öyleyim..Esmerşirinemin dediği gibi belirsizlik içinde olduğum için.çok kafama takmamaya çalışıyorum,eşime diyorum o da bana kızıyor niye kendi kendine bu kadar düşünüyorsun diye.ama ne yapayım istiyorum,çocukluğumdan beri bebeklere düşkünüm.komşunun bebeğine bile daha ortaokula giderken bakıcılık yapardım nasıl yapıyorduysam artık

nickini gördüm nasıl heyecanlandım hayırlı haber versin dedim içimden.
çok sevindim iyi olmanıza,biz de onu öperiz totosundan Allahım bizlere de nasip etsin.
ben de gideyim eşimle doktora kesemize bakalım,kalp atışlarını duyalım falan filan
çalışmalara devam Nusco cum :)

aman aman teyzesi onu yesinnn demiştim o kadar tedirgin olma diye

aman aman teyzesi onu yesinnn demiştim o kadar tedirgin olma diye

Kuzucuğum, Şirinecim, çok teşekkür ederim canlarım benim. Allah hepimize yaşatsın bu duyguları inşallah Hepiniz en kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırsınız umuyorum.
BitterKuzucuk demişsin ya "çocukluğumdan beri bebeklere düşkünüm" diye canım, aynen ben de öyleyim Hatta arkadaşlarımın bebeklerini yeğenlerimi öperken dua ederdim, benim de yavrum olsun da, "ay canını mı acıttım, çok mu sıktım" diye kafama takmadan mıncıra mıncıra, koklaya koklaya her yerinden öpebileyim diye Eşim de bugün doktordan çıkarkenken bir baktım, gerim gerim geriniyor, sanki küçük dünyaları o yaratmış gibi; bir komikti ki hali görmeniz lazım kızlar
Şirinecim, sen söylemiştin cidden tatlım iyidir o diye; ama huyum kurusun, ömrüm böyle tedirgin geçti be canım. Anlıyorsunuzdur beni, hamile kalmaya çalışırken de sürekli "niye olmuyor bu bebek" diye yerdim kendimi

evet hamileyimmmmm
ama kese gorunmemesi normal mi

Papatyacım ne kadarlık oldu ki şimdi gebeliğin, son adet tarihin ne zamandı? Bir de karından baktıysa doktor bazen görünmüyor, illa aşağıdan bakmak istiyor doktorlar. Beta HcG değerin kaç çıktı? 4500 olduktan sonra keseyi artık rahimde görmek isteriz demişti bana doktor bu arada, belki daha çok küçüktür miniğin tatlım.

canım seni anlıyorum bizde hamile kalsak bizde korkarız bide sen bu durumu yaşamışsın

son adet tarihim 16 agostos...kan degerim 499 cikti 2 3 haftalikmis sadece rahim kalinlasmis dedi karindan bakti kesede olusur insallah

evet gittim kan testi sonucum 499. 2 3 haftalikmis

Daha çok küçücüüüüük canıııımm Öncelikle gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
Dediğim gibi gebeliğin biraz daha ilerlemesi lazım herhalde canım keseyi görmek için. Doktor bir sonraki randevuyu ne zamana verdi, ne zaman gel dedi? Geçen cuma doktorun söylediklerini aynen aktarayım tatlım (ki ben doktora gittiğimde beta HcG 5329 olmuştu): "4500'den sonra keseyi rahimde görmek isteriz, göremezsek bu dış gebelik demektir, önce bu ihtimali eleyelim" demişti. Herhalde senin de en geç 1 hafta içinde görünmüş olur kesen tatlım. Nedir belirtilerin, nasıl anladın hamile olduğunu?

komşumun bebişi var,işte kızar,belki tiksinir fln diye ne kadar da olsa doya doya öpemiyorum mıncıramıyorum
duygulandım ya :2: niye mi çünkü sen de oldukça bekleyenlerdendin.Allah ım inş hayırlısı ile kucağına aldığını da duyarız,görürüz

evet gittim kan testi sonucum 499. 2 3 haftalikmis

amanin ufacıcık daha :)
sanırım bu yüzden göremediniz daha keseyi
azcık sabret o zaman,bu arada kendine de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…