Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bugün siz nerelerdesiniz çok sıkıldımm aaa

kızlaaar şu soğan kürü nasıl oluyor, işe yarıyor mu bileniniz var mıı, hep soğan kürü çıkıyo karşımaaa

kızlaaar şu soğan kürü nasıl oluyor, işe yarıyor mu bileniniz var mıı, hep soğan kürü çıkıyo karşımaaa

soğan kürünü bir ara ben de denemek istemiştim
ama yapamadım,midem bulandı
adet düzensizliği,pco için iyiydi sanırım

hıı şimdilik ihtiyacım yok sanırım sanki ben içebilcemdee konuşuyorum öylee

ben devam ettiremiyorum başladığım bişiyi
adet düzensizliğim için bir ara hayıt otuna başlamıştım
bir gün unutuyorum
bir gün işim çıkıyor derken
her gün düzene sokamıyorum

ama gel gör ki facete oyunlarım var onları hiç unutmam hep oynarım

bu ay olmadı bi dahaki ay tutcak o zaman, ilk defa böyle oluyosa eğer, çalışmalara devaaammmm,

inşallah devreeem, benim ovu testim hala gelmedi zatennn

devrem adetin yeni bitti demi benimde bugun 5 günü haftaya yumurtlarım gbi geliyor ama

devrem adetin yeni bitti demi benimde bugun 5 günü haftaya yumurtlarım gbi geliyor ama

vay sen adet olabildin mi sonunda :) ne çektin be esmer sirine geçen ay ne çektin :) bu arada ben gülüçük yapmayı bilmiyorum böyle ikinokta bir parantez idare et artıkın

yada bdv takılırız konularu saçmalamaya başladılar eminim bizim daha sorunlarımız vardır

vay sen adet olabildin mi sonunda :) ne çektin be esmer sirine geçen ay ne çektin :) bu arada ben gülüçük yapmayı bilmiyorum böyle ikinokta bir parantez idare et artıkın

hosgeldin kuzucum nasılsın he yaa artık isyan etmiştim geciktikcde esim bebek var sanıyo anlatamıyosunda bu ay relaks olucam zaten bebek havam yok heyt babm heyt sen naptın

kızlar bi de bişey dicem sanki böyle hiç olmayacakmış gibime geliyo çok zor imkansız gibi sanki ne bilim öyle yani mesela geçen ay içimde bu ay olacak galiba diye büyük bir his vardı ama olmadı ve şimdide kendime bile söylemek istemiyorum Allahın da gücüne gitmesin ama sanki böyle çokk zormuş hamile kalmak gibi geliyo sanki yine olmayacakmış gibi ne bileyim.öyle işte.iyi düşünmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…