Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hayır ya pes etmek olur mu
vücudumuzu kontrol edemiyoruz sonuçta,sen dikkat et o kendiliğinden gelecek zaten
sadece biraz sabır :)

tamam kibariye demem
özledim tabisi,yokluğu farkediliyor gelmeyenlerin :)
dimi çocuk evin maskotu,neşe kaynağı oluyor

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında kürtaj oldum son üç aydır adet bitimden adet olacağıma 1 hafta kalana kadar hergün denemize rağmen hamile kalamıyorum. Adet düzensizliğimde yoktu fakat bu ay adet olmama daha 1 hafta var fakat adet olacak gibi belirtiler var yani heran adet olabilirim. Acaba diyorum bende yumurtlama olmadımıki 3 aydır . Ne yapmam lazım bilmyorum yaşım 37 geç kaldım galiba 2. çoçuğu düşünmekle

kib sen ne zamandır istiyosun ki pes ettin canım dur daha ya vardır elbet zamanı ben daha olumluyum kızlar yaaa bundan sonra kendimi kasmicam gerçekten diyorum anladım ki biz istediğimizde olmuyomuş herkes istiyo çocuğu olsun ama Allah bilir ne zaman vereceğini kaç aydır bebeğe odaklanıyorum sıkılıyorum aklıma geldikçe iç çekiyorum hep olumsuzluklar aklıma geliyo sürekli ama bundan sonra önce olumluyu düşünücem regl olunca tabiki üzüleceğimi biliyorum belki de ağlicam ama o kırmızıları görmeden ağlamam yani benim neden olmasınki vardır elbet bi çaresi gerekirse tedavi olurum zor olacak ama olacakkkkkkkk arkadaşlar inşallah bu arada dua etmeyi unutmayalım allah sıkıntılardan kurtarsın bizleri inşallah..

kızlar ben kınaya gidiyorum bu akşam yenirinize de oynarım bu arada test yapmadım kızlar zaten idrar testini kesinlikle yapmicam çok korkuyorum o anı hayal ettikçe nefesim kesiliyo o kadar negatiften sonra tabi cesaretim sıfır kan testi içinde gitmek istemedim henüz erken ben geçen ay 11 inde adet oldum ama bu ay yumurtam 25 inde çatlayınca bende erken olurum diyerekten 9 u olarak belirlemiştim kafamda ama henüz gelen giden yok iki gün daha geçsin hele benim adetim bazen 3 gün oynayabiliyo kızlar amannnnnnnnnnn varya bu durum bildiğin çin işkencesi 1 haftadır hiçbişeyin tadı yok geçen cumartesi de çok ağladım yeter yaaaaa dövecem kendimi sonunda öpüldünüzzzzzzzzz

İnvoice görüşürüz canım,kınanın tadını çıkar bol bol oyna :))

niye geç olsun :)
dün bir bayanla karşılaştım hastanede,36 yaşındaydı ve 4.5 aylık hamileydi..ikinci çocuğuymuş diğeri 16 yaşındaymış :))
yumurtlamama senede 1-2 kere olurmuş
belki de ona denk gelmiştir :44:

bzm yerımzede oyna bebekımmm

gül sen gül , ççocuk olsaa ah aaahhh

canım inan bi bilgim yok ama neden geç olsunki artık 45 inden sonra hamiş kalan var

invoo 3. denemem di bu ay ama yine başaramadık anlamadım gitti ooof of, çok zoor kırmızıları görünce bekliodum zaten ama tutamadım ağladım yineee

twitiiiii nerdesiiinnnn, senden ne var ne yookk

Benim tahmini batim 17 ekim ama öndende olabilirim gecte olabilirim belli olmaz umudum yok diyemem ALLAHtan umit kesilmez,
ama yani adet olursamda sasirmam bekledigiim birsey cunku.. ilk zamanlar her ay 1 gun gecikse test yapardim ve bi kere testte 2 cizgi gordum gittim bi test daha aldim geldim negatif anliyacan test bozukmus sonrada adet oldum iste yani testte 2. gorsem de inanmam artik adetim 1 ay filan gecikirse anca suphe duyarim..

selam kzlarr yenı uyelıgımle geldım artık sibeldogan yerıne bu artık tweety degıstıtrsen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…