Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

selam kizlarrrr... nasilsiniz bugün bakalim? varmi baska güzel haberler?
sabahtan beri bu sarkiyi dinliyorum cooook begendim.. umarim sizde begenirsiniz :)

[video=youtube;EcoXzuDLLGQ]http://www.youtube.com/watch?v=EcoXzuDLLGQ[/video]

:81::81:

canım yumurtluyosun bugunlerde iikiye gr benimde akıntım gelmişti o 3 gün degerlendirmedim sonra oldu

Canim batasimm.. ben neler okuyorum boyle neler..
ahhhh sen hamisin ve bana demedin ask olsun...
Gozun aydin batasim.. allah'im guzelik bir hamilelik nasip etsin bebegini kucagina almayi nasip etsin...
darisida bana olsun..

Canim batasimm.. ben neler okuyorum boyle neler..
ahhhh sen hamisin ve bana demedin ask olsun...
Gozun aydin batasim.. allah'im guzelik bir hamilelik nasip etsin bebegini kucagina almayi nasip etsin...
darisida bana olsun..

kuuzm beni yeni belli oldu sen test yapmadın mı darısı basına inşallah değerim 96,4 ama dr yükselmesi lazım dedi ama ben sevdindim rabbim sanada nasip etsin bataşımmmm bizde deger yükselmei ve keseyi görmeyi nasip etsin

cok güzel tsk ederizzzzzzzzzzzz

AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??
yok ben yapmadim korkuyorum yapmiycam pazartesiye kadar..
Belirtilerin neydi..?? sira bana geliyor.. :18: 3 gunum kaldi

AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??

saol canım idrar tahlili yaptım baktım cıkmadı torbaya koydum atayım diye tam atacam baktım sipsilik bir çizgi cihaz bozuk dedim 3 kere yaptım yne sipsilik cıktı sonra dayanamadım dün tahlil verdim 96,4 cıktı ama korkuyorum daha batım yarın ve pazar arası aile hekiminde yaptırdım dr gidecem daha

darısı basınaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom benmde degerim yükselir inşallah

testi görene kadr iiyim testi görünce pskolojim bozuldu en iisi kan beni paklar dedim

darısı basınaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom benmde degerim yükselir inşallah

aahhh supriz olmus desene.. yok kiz ben yapamam korkuyorum anacimmm hafta sonunu bekliycem mecbur..
Insallah degelerin kat kat yukselir amin... doktorada git bu hafta sonu.. icin rahatlasin.. insallah kesyi de gorursun.. sonra kalbini pitpit dinlersin..
Kuzum yaa ben gecmise baktimda belirtilerini yazmisin.. benim goguste kararma disinda hersey var..
insallah diyorum artik baskada bisey demiyorum..

twitiiiii nerdesiiinnnn, senden ne var ne yookk

yok canım be yaaaa nerdeeeeeeeeeeeee ama Allahtır yani çıkmadık candan umut kesilmez hesabı benimkisi
inşallah hadi hayırlısı bakalımmm

kib sen bu ay çok erken regl olmuşsun nerdeyse 1 hafta önce

invocum bana noldu anlamadım kaç senedir günü gününe adet oluyodum iki ay öncede erken oldum bu ayda, 8 ekimdi benim bat ve ben 5 ekimde oldum, zaten erken yumurtlamıştım 14.günde değilde 11. gün yumoş günümdü, yumurtladığım günden itibaren 14 gün sonra regl oldum, ama moralim çok bozukkk galiba artık pes ediyorummm

sen de mi süpriz yapıcaksın bize nedir hadi inş

he nerelerdeydin sen kibariyecim

kuzucukkk bak yeni gelen arkidişler var beni Kibariye olarak tanıyacaklar

özledin dimi ben, benden daha karizmatiğini bulamazsınız zaten

misafirlerim vardı canımya daha bugün gittiler iştee, çocukta vardı okadar tatlıydıki evin neşe kaynağı oluyomuş bi çocuk, bikere daha anladımm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…