- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
günaydın ivocum :)Günaydın kızlarrrrrrrrr
Haklısın bitter
zaten 2 hafta oldu yaklasık baslayalı stresten,işyerim sirk gibi malum
bu aksam yapalım bari.
bisey sorcam kac saat yaşıyor yumurta döllenmek için
günaydın ivocum :)
stres başa bela
onu bilmiyorum ama hani yumurta çatlayınca hemen döllenmesi gerekiyor herhalde
doktorlar çatlatma iğnelerinde saat bile veriyorlarmış ya ilişki için.ordan öyle düşündüm
günaydın kızlar
gunaydın hadi toplanalım ya
bekler bekler :)aksama kadar bekler mi ki acep???
günaydın hamiş hanım :) tü tü tü sanagünaydın kızlar
akşama kadar en az 10 saat var . emin misiniz?(
stres yok sen akşama keyfine bak :)
bunun yarını ve öbürsü günü de var
ne kadar yaşıyor yumurta peki?
ertesi güne kadar mı yani?
offf! az once aradım eşimi.bugün çok onemli dedim.
zaten cok zor konsantre olup heveslendim cocuk sahibi olmaya,
eger bugun yapmazsak kaderime küsüp bi daha denemeyeceğim dedim.
sigara içme bugün o zaman dedi.
iş stresi bu stres.... ben de içmemeye calısacağım inşallah!
stres yok sen akşama keyfine bak :)
bunun yarını ve öbürsü günü de var
bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda
devremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim gel arkamdan stress yapmadım gülümolmadı zaten dedim hayatıma devam ettim su yoktu olurmu olmaz mı demedim evet ben dr tedavisinden cıkmadım git bencee
devreeem nasıl sevindim anlatamam, bu ay ben tutturamadım beraber olcaktı ama hayırlısı, naptın kız bak gördün mü olmaz diyodun kaçırdım diyodun, bide erken öğrenmişsin nasıl oldu bu iş ben doktora gideyim mi, sen gitmişmiydin ne için gideyim bi anlat bakalım aayyyy çok güzel yaa maşallahhh
kızlar ben testi biraz erken mi yaptım acep ama esoşta yaptı onunki çıktı banane bananeneyse siz heyecanlanın biraz belki hamileyimdir dermişimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben testi biraz erken mi yaptım acep ama esoşta yaptı onunki çıktı banane bananeneyse siz heyecanlanın biraz belki hamileyimdir dermişimmmmmmmmmmmmmmmm
sen de mi süpriz yapıcaksın bize nedirhani yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyo duben nie olmuyom stresten mi acep?? du bakalım bu işin yarını da var
he nerelerdeydin sen kibariyecimyeni yeni arkadaşlar gelmiiiiş hoş gelmiiişşş, ben yoktum nerdeyse bi hafta oldu be yaa... özledim sizleriii
inşallah canım senin degerin kactı insallah degerlerimiz yukselir keseyi görürürz rabbim isteyen arkadaşlarımızada nasip eder
invooocum yoksa sende mii bu neyaa ben mi uğursuzmuşum anlamadım bi gittim herkes hamiş
maşalllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?