cnm sen kaç güne bi adet oluyon klomeni kaç gün kullandın sen bak kendimden örnek vereyim ben geçen ay 28 ağustosta adet oldum adetin 5. günü çagırdı doktor klomen yazdı 5 gün kullandım 6 eylülde bitti bittikten 3gün sonra çagırdı ayın 9unda gittik yumos 27 mm olmus iğne yaptı 1 hafta sonra gelin dedi 16sındada progesteron testi yaptı değere baktı yumurtlama olmus dedi adetin gelmezse 1 gün bile geçse test yap dedi ama 25 eylülde adetim geldi senin nasıl peki:18::18::18::18::18::18::18::18:
göğüslerim şişerdi ama uçları sadece acıyo şişlişk ykk
adetten farkli belirti hissediyorsan hamile olabilirsin canim..
bendde pko ve yumurta tembelliği var ben eylul 19 da klomen bıttı 3 gun sonra dr a gıttım yumoşlarıma baktı gelimşe vard dedi o gün çatlatma iğnesi oldum daha da adet olmadım
çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra test istemedi mi peki çatlayıp çatlamadıgını kontrol etmek için bide sen klomeni kaç gün kullandın ben 5 gün içtim geçen ay sbah akşam iç dedi yumurtalar hızlı gelişiyomus 27 mm olmustu mesela normalde 22 23de çatlaması gerekio bu ay günde 1 iç dedi ama ben 5 gün içiyorum senn 8 gün felan içmişsin sanırım yanlış hatırlamıyorsam nedne öle ki
anlayamıyom kiyarın sabah yaptırım de kurtulım testt sonucunu alım bıran once bundan oncekınde annem yaımdaydı hastande yaptırdık sonucu dr a gostermıstım dr hamıle degılsın dedı annem dra dondu şaka yapıyorsun kızım hamıle sen yalan soluyorsun dedı gulmekten kapıyı aşındırmıştımmm şaka yapıyon dedi ya dra buseferde kan veremeye onunla gidecem ama sonucu almaya onunla gitmicem
neye cvp vermedim cnm
inanmak istememis :) Doktor niye yapsin saka ah bu anneler
INSALLAH hamilesindir kacta belli olur ki erken git..
sabah eşim işe giderken bırakacak 7 de bende açılınca hemen gıdp yaptırıcam inşallah öğleden sonra çıkarrr
merhaba kızlarr bugün hep kötü şeyler oluyor
öncelikle sadece 1 yumurtam gelişmiş..diğerleri 13-14'te kalmış
kızkardeşim sözlenmişti..aileme rest çekip sözlüsünün şehrine gidip orda bi iş bulmuş bi kız arkadaşıyla aynı evde yaşamaya başlamışlar..
anneannemi 2 hafta oluyor kaybeddeli annem zaten toparlanamamıştı annem,babam perişan haldee...babamın annemin yıllarca okuttuğu bin bir emek verdiği gerizekalı kardeşim bi kalemde silmiş.. annemin tlfnda en son dediği kelime içime oturdu''annemi kaybedince öldüğümü hissediyodum ama bugün bir kez daha öldüm'' dedi...moralmen bitik haldeyim tedaviyi bir sonraki aya ertelesem mi napsam
canım benim bencee hamilesiniz ivo ve sen..inşallah yarın mutluluktan hüngür hüngür ağlarsın..
tabi isterim ben çok sevdim sizi kaç sayfadır okuyorum yazdıklarınızı çok tatlısınız hepiniz nerelerde oturuyonuz yaşlarınız kaç ben aydından ıspartaya gelin geldim 26 yaşındaym bat 23 ekim büyük bi ihtimal ama olmaz inş. yeşil renk olsun yeşil murattır
canım öncelikle allah kolaylık versın ne dıyım.karsısındakı ınsan artık neler dedıyse kızkardeşine umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.herşey düzelir inşallah sen annenın yanında ol .bu ay eger devam etmek gelıyorsa içinden et ama gelmıyorsa zorlarsan kendını de yıpratırsın hanı dıyecekte pek birşey bulamıyorum ama yanınddayım yanıı istediğin zaman
inşallah canım hayırlısıyla herkes mutluluktan ağlar
Canim erteleme nasip bu belli olmaz INSALLAH o tek yumurtan bebegin olurmerhaba kızlarr bugün hep kötü şeyler oluyor
öncelikle sadece 1 yumurtam gelişmiş..diğerleri 13-14'te kalmış
kızkardeşim sözlenmişti..aileme rest çekip sözlüsünün şehrine gidip orda bi iş bulmuş bi kız arkadaşıyla aynı evde yaşamaya başlamışlar..
anneannemi 2 hafta oluyor kaybeddeli annem zaten toparlanamamıştı annem,babam perişan haldee...babamın annemin yıllarca okuttuğu bin bir emek verdiği gerizekalı kardeşim bi kalemde silmiş.. annemin tlfnda en son dediği kelime içime oturdu''annemi kaybedince öldüğümü hissediyodum ama bugün bir kez daha öldüm'' dedi...moralmen bitik haldeyim tedaviyi bir sonraki aya ertelesem mi napsam
tabi isterim ben çok sevdim sizi kaç sayfadır okuyorum yazdıklarınızı çok tatlısınız hepiniz nerelerde oturuyonuz yaşlarınız kaç ben aydından ıspartaya gelin geldim 26 yaşındaym bat 23 ekim büyük bi ihtimal ama olmaz inş. yeşil renk olsun yeşil murattır
amiin canım benimm..diyecek bişey gerçekten yok annemi teselli edeck tek kelime bulamıyorum..kardeşimdede çok hata var ne ana, ne baba onun için sadece o çocuk var..sildi gitti koskaca 23 yılı annem,babam kahroldu..yumoşlarda kelek attı bana baksanaoff ne sıkıcı bi gündüü...siz neler yaptınız bakalım??
amiiiiiiiiinnnnn inşallah canımm yarın kaçta teste gidiyosun ona göre erken uyanıp nete gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?