tweety bu yaka da ne cnm
canim hani bele yapistirilio boyle yakar hani kuyruk sokumu filan dusunce cekiyorlarda yapistiriolar mesela :26:
sakagece 2:08
teşekkür ederim cnm ilgin için eşimin halasında göbek düşüklüğü vardı eskiden cıkıkçılar olurdu ya hani öle bi kadına gittik bende gitmişken kendimi merak ettim kadın baktı karnında göbek deliğine doğru bastırınca orda bile nabız gibi kalp rtışı gibi bişey oluo o göbek deliği dısında olursa engelmiş hamile kalmaya kadın bana senin kasıgın düşük cocugun olmaz dedi oda benim aklımı kurcalıyo hala acaba böle bişey olabilir mi diye çünkü böle olup kasıgını yada göbeği düşük olanlar çektirdikten sonra hamile kalıyorlar dotorlar bunu anlayamıyorlar kk var cnm bununla iligili yazmış kızlar bişeylee bak istersen
avatara bakın kendi resmimi koydum bende sizi cok merak ediorum siz beni edio muydunuz bilmiiorum ama
avatara bakın kendi resmimi koydum bende sizi cok merak ediorum siz beni edio muydunuz bilmiiorum ama
true sen nerde oturuosun avatarıma baktın mı cnm
teşekkür edrim ikinizede hadi sizede ii geceler güzel anne adayları bende yatıyorum kasıklarımda da ağrı olmaya başladı sanırım iğnenin etkisi
Bende cikayim o zaman iyi geceler.. ALLAH RAHATLIK VERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?