Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

MERHABALAR BENİMDE ADET OLMAMAMA 5 GÜN VAR FAKAT ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ADET BELİRTİLERİ AMA BEN BU AY UMUTLUYDUM. YORULDUM ARTIK HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN
kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma ya
kendini de kötü hissetme stres yapma

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :92::92:

canim naptin merak ettim sonuclari aldinmi??
bende çok merak ediyorum sonucuu
MERHABALAR BENİMDE ADET OLMAMAMA 5 GÜN VAR FAKAT ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ADET BELİRTİLERİ AMA BEN BU AY UMUTLUYDUM. YORULDUM ARTIK HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN

umudunu kesme canım daha 5 gün var..inşallah hayırlısı olur... hepimiz yorulduk her ay aynı şeylerden

hosbulduk :) ya benim belim agrıyor kızlar sizce bu bi belirtimi hamile olmak için birde sürekli tuvalete cııkıyorum

bende çok merak ediyorum sonucuu

Umudunu kesme canım daha 5 gün var..inşallah hayırlısı olur... Hepimiz yorulduk her ay aynı şeylerden

hani bir laf varya allah istemeyene verir diye aynen öyle olduk. Bakıyorum cevremde ne kadar istemeyen varsa hamile . Birde inat yapar gibi " ay daha ben beklemiyordum aslında dikkatte ettim ama " benim yapmadığım kalmadı denemeden sonra 1,5 saat yatararım. Fındık, fıstık binimum kilo aldıracak şeylerin hepsini yeriz ben ve eşim. Bebek sevdası yüzünden eşim 105 bende 70 kilo oldum sonunda ama halen bebek yok. Vallahi insanlar dikkat ettikleri halde nasıl kalıyorlar anlamadım. Benim adettim bittikten sonra bir dahaki adetime kadar gün aşırı hergün deniyoruz. Ama olmuyor . Varya ahtım var hamile kalayım hayırlısı ile eşimle 9 ay beraber olmuycam . Bıktım yaniii

ayy inşallah hamişsindir twitim, şununşurasında ne kaldııı ))

canım büyük konuşma sen yinede ama söylediklerinde çok haklısın istemeyen hamiş kalıyo nedense, inan bende bıktım ilişkiye girmeken bide zorunluluk oldu sanki hiç haz vermiyoo

bende 5 kilo aldım 3 ayda eşimde 7 kilo napcam ben bu kilolarla bilmiyorum, :44:

gerçekten aynen öyle canımm..istemiyolar hamile kalıyolar.. eltim doğum yaptı hemen hamile kaldı bebeği daha 1 yaşına girmedi 2 ayı var tekrar doğum yapmasına
bende ne bulsam yiyorum eşimede yediriyorum ama dikkat ediyorum malum hormon iğneleri zaten kilo yapıyoo..çok zor verdim kilo bir daha 20 kg fazla olmak istemiyorum
benimde ahdım var hamile kalıyım 9 ay şuku yasağı koyacam bıktım mahvoldum yaa
hamile kaldığımda 3 ay ilişki olmamıştı zaten kardeş kardeş yatıyoduk

kib oda bişey miii ben 2-3 ayda 20 kilo aldım bi andaa

kib oda bişey miii ben 2-3 ayda 20 kilo aldım bi andaa

neeee maşallah nasıl alabildin kız okadar verebildin mi peki

valla ben bebiş düşünmeye başlamadan önce iki buçuk kilo verdim oh dedim hamiş olursam mecburen alcam, az kilo almış olurum dedim.... amaa hamiş olamadımm verdiğimide aldım, fazlasını da :2:

almaya da devam ediyoruuummm

hormon iğnelerinden dolayı hemde pko vardı 50 kg iken 70'e vurdurdum ibreyi gören şoke giriyodu beni tombul bi garı olmuştum... şeker hapıyla 2,5 ayda 17 kg verdim 53 kg falandım cılızlıktan ölüyodum az kilo al dediler şimdi 57 kiloyum ama kırmızı kırmızı her yerimde çatlaklar oldu hızlı kilo alıp hızlı bi şekildede geri verincee neyseki depresyondan çıktım kiloyu verince

ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:

bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…