- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ayy ne kadar fenayız
bir dahaki regly çabuk gelsin yasonra yine başlayalım çalışmalara
hep bir beklemek var dimi..şu beklemek ve zaman kavramı adamı stresten öldürür yahuu
sabah eşim işe giderken bırakacak 7 de bende açılınca hemen gıdp yaptırıcam inşallah öğleden sonra çıkarrr
üzülme canım,belki o bir yumurtadadır keramet :)
hadi inş.
annenler için de üzüldümkardeşine akıl fikir versin Allahım,zaten sözlenmiş etmişsin daha derdin ne ki..sen annenin yanındasın en azından moral ver bol bol,onlar şimdi elalem ne der diye de takarlar kafalarına.
ben cevap vereyim canımevet tweety yivitiydi
umutlar bitmesin önümüzdeki ay gelsin inş bebişler :)
hoş geldin fıstık
ne zaman kan vereceksin yine :) biz senden meraklı :1
MERHABALAR BENİMDE ADET OLMAMAMA 5 GÜN VAR FAKAT ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ADET BELİRTİLERİ AMA BEN BU AY UMUTLUYDUM. YORULDUM ARTIK HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN
kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma yaMERHABALAR BENİMDE ADET OLMAMAMA 5 GÜN VAR FAKAT ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ADET BELİRTİLERİ AMA BEN BU AY UMUTLUYDUM. YORULDUM ARTIK HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN
bende çok merak ediyorum sonucuucanim naptin merak ettim sonuclari aldinmi??
MERHABALAR BENİMDE ADET OLMAMAMA 5 GÜN VAR FAKAT ACAYİP KARNIM AĞRIYOR ADET BELİRTİLERİ AMA BEN BU AY UMUTLUYDUM. YORULDUM ARTIK HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92:
bende çok merak ediyorum sonucuu
Umudunu kesme canım daha 5 gün var..inşallah hayırlısı olur... Hepimiz yorulduk her ay aynı şeylerden
hosbulduk :) ya benim belim agrıyor kızlar sizce bu bi belirtimi hamile olmak için birde sürekli tuvalete cııkıyorum
Benim tahmini batim 17 ekim ama öndende olabilirim gecte olabilirim belli olmaz umudum yok diyemem ALLAHtan umit kesilmez,
ama yani adet olursamda sasirmam bekledigiim birsey cunku.. ilk zamanlar her ay 1 gun gecikse test yapardim ve bi kere testte 2 cizgi gordum gittim bi test daha aldim geldim negatif anliyacan test bozukmus sonrada adet oldum iste yani testte 2. gorsem de inanmam artik adetim 1 ay filan gecikirse anca suphe duyarim..
hani bir laf varya allah istemeyene verir diye aynen öyle olduk. Bakıyorum cevremde ne kadar istemeyen varsa hamile . Birde inat yapar gibi " ay daha ben beklemiyordum aslında dikkatte ettim ama " benim yapmadığım kalmadı denemeden sonra 1,5 saat yatararım. Fındık, fıstık binimum kilo aldıracak şeylerin hepsini yeriz ben ve eşim. Bebek sevdası yüzünden eşim 105 bende 70 kilo oldum sonunda ama halen bebek yok. Vallahi insanlar dikkat ettikleri halde nasıl kalıyorlar anlamadım. Benim adettim bittikten sonra bir dahaki adetime kadar gün aşırı hergün deniyoruz. Ama olmuyor . Varya ahtım var hamile kalayım hayırlısı ile eşimle 9 ay beraber olmuycam . Bıktım yaniii
hani bir laf varya allah istemeyene verir diye aynen öyle olduk. Bakıyorum cevremde ne kadar istemeyen varsa hamile . Birde inat yapar gibi " ay daha ben beklemiyordum aslında dikkatte ettim ama " benim yapmadığım kalmadı denemeden sonra 1,5 saat yatararım. Fındık, fıstık binimum kilo aldıracak şeylerin hepsini yeriz ben ve eşim. Bebek sevdası yüzünden eşim 105 bende 70 kilo oldum sonunda ama halen bebek yok. Vallahi insanlar dikkat ettikleri halde nasıl kalıyorlar anlamadım. Benim adettim bittikten sonra bir dahaki adetime kadar gün aşırı hergün deniyoruz. Ama olmuyor . Varya ahtım var hamile kalayım hayırlısı ile eşimle 9 ay beraber olmuycam . Bıktım yaniii
cnm sürekli wc'ye çıkmak ve bel ağrıları belirti canım...inşallah hamişsindir
ayy inşallah hamişsindir twitim, şununşurasında ne kaldııı))
canım büyük konuşma sen yinede ama söylediklerinde çok haklısın istemeyen hamiş kalıyo nedense, inan bende bıktım ilişkiye girmeken bide zorunluluk oldu sanki hiç haz vermiyoo
bende 5 kilo aldım 3 ayda eşimde 7 kilo napcam ben bu kilolarla bilmiyorum, :44:
naber tatlım nasılsın
kib oda bişey miii ben 2-3 ayda 20 kilo aldım bi andaa
neeeemaşallah nasıl alabildin kız okadar verebildin mi peki
valla ben bebiş düşünmeye başlamadan önce iki buçuk kilo verdim oh dedim hamiş olursam mecburen alcam, az kilo almış olurum dedim.... amaa hamiş olamadımm verdiğimide aldım, fazlasını da :2:
almaya da devam ediyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?