- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:
bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim
hormon iğnelerinden dolayı hemde pko vardı 50 kg iken 70'e vurdurdum ibreyiGören şoke giriyodu beni tombul bi garı olmuştum... şeker hapıyla 2,5 ayda 17 kg verdim 53 kg falandım cılızlıktan ölüyodum az kilo al dediler şimdi 57 kiloyum Ama kırmızı kırmızı her yerimde çatlaklar oldu hızlı kilo alıp hızlı bi şekildede geri verincee Neyseki depresyondan çıktım kiloyu verince
ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:
hormon iğnelerinden dolayı hemde pko vardı 50 kg iken 70'e vurdurdum ibreyigören şoke giriyodu beni tombul bi garı olmuştum... şeker hapıyla 2,5 ayda 17 kg verdim 53 kg falandım cılızlıktan ölüyodum az kilo al dediler şimdi 57 kiloyum ama kırmızı kırmızı her yerimde çatlaklar oldu hızlı kilo alıp hızlı bi şekildede geri verincee neyseki depresyondan çıktım kiloyu verince
geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2
ben geldim kızlar tahlıl sonucum 0.2 anlamadım hiçbirşeyyy
geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2
cnm sürekli wc'ye çıkmak ve bel ağrıları belirti canım...inşallah hamişsindir
naber tatlım nasılsın
pkolularda insülin direnci oluyor tatlım benimde kan şekerim düşüyordu doktor verdi..birde obezlere ve aşırı kilo problemleri olanlara doktorlar bu ilacı yazıyor.şeker ilaçı ile mi yani bizim şekerimiz yok. Kilo vermekte yok dimi ne yapacam bilmem. Birde diyorumki boşver hamile kalırsan bebek ten sonra spora gidersin diyorum o yüzden de veremiyorum kilo galiba.
afiyet olsun canımm..bende balığa bayılırımben bayılırımmmmmmmmm ama canım eşime söz verdim iş arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gidicez balik yicikkkkkkkkk başka zaman inşallah ayyy havam batsın
nasıl kilo verdin canım bende vermek istiyourum bende kullanabilirmiyim şeker hapı, şeker hastalığım yok ama bi rahatsızlık olur mu, aaayyyy maşallah sana çatlaklar hamiş kalıncada olcak zaten kaçınılmazz
pkolularda insülin direnci oluyor tatlım benimde kan şekerim düşüyordu doktor verdi..birde obezlere ve aşırı kilo problemleri olanlara doktorlar bu ilacı yazıyor.
afiyet olsun canımm..bende balığa bayılırım
canım doktora danış banada kadın doğumcu yazmıştı..nettede araştır düzenli kullanıp faydasını gören çok canım...
kızlarr şoka girdimm yahuuu sonra detaylı yazarım kilo verme olayını sizee.....aybizimm tatlımmm ne desem bilmiyorummm...o kadar emindim ki helede senden...ne desem bilemiyorum..
hoşgeldinnn onuruvyde
cnm ben zaten buralardayımda siz neredesinizzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?