Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:

bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim

ben bayılırımmmmmmmmm ama canım eşime söz verdim iş arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gidicez balik yicikkkkkkkkk başka zaman inşallah ayyy havam batsın

şeker ilaçı ile mi yani bizim şekerimiz yok. Kilo vermekte yok dimi ne yapacam bilmem. Birde diyorumki boşver hamile kalırsan bebek ten sonra spora gidersin diyorum o yüzden de veremiyorum kilo galiba.

ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:

bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim

geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2

nasıl kilo verdin canım bende vermek istiyourum bende kullanabilirmiyim şeker hapı, şeker hastalığım yok ama bi rahatsızlık olur mu, aaayyyy maşallah sana çatlaklar hamiş kalıncada olcak zaten kaçınılmazz

geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2

0.2 olunca noluyo netten baktınmı canımmm

ben geldim kızlar tahlıl sonucum 0.2 anlamadım hiçbirşeyyy

canım yaaaa nasıl olur adetin kaç gün gecikmişti halbukii... acaba kimyasal falan yaşadında değerin mi düştü.. :44::44::44: niye böyle olmuş olabilir ki??
her yerde ama her yerdee çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olunur yazıyor..gerçekten anlam veremedim şimdii

şeker ilaçı ile mi yani bizim şekerimiz yok. Kilo vermekte yok dimi ne yapacam bilmem. Birde diyorumki boşver hamile kalırsan bebek ten sonra spora gidersin diyorum o yüzden de veremiyorum kilo galiba.
pkolularda insülin direnci oluyor tatlım benimde kan şekerim düşüyordu doktor verdi..birde obezlere ve aşırı kilo problemleri olanlara doktorlar bu ilacı yazıyor.

ben bayılırımmmmmmmmm ama canım eşime söz verdim iş arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gidicez balik yicikkkkkkkkk başka zaman inşallah ayyy havam batsın
afiyet olsun canımm..bende balığa bayılırım

canım doktora danış banada kadın doğumcu yazmıştı..nettede araştır düzenli kullanıp faydasını gören çok canım...

kızlarr şoka girdimm yahuuu sonra detaylı yazarım kilo verme olayını sizee.....aybizimm tatlımmm ne desem bilmiyorummm...o kadar emindim ki helede senden...ne desem bilemiyorum..

şşşşşşşşşşşş herkezzzz nerdeeee yaaa neden herkez sustuuuuu :)

ben geldim kızlar bılgısayrda bı problem var ama nalaymadım bıde temızlıgımı btrdım. canlarım sımdı soyleyın lütfen neden 0.2 çıkmış olabilir sizce ya off pazartesi tekrar dr a mı gıdecem?????? çok umutluydumm

bende ama neden böyle ben anlamadım ...normlde hep 00 çıkardı sizce bi garplik yokmu ve ben hala adet gormedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…