biz bostan korkuluğumuyuz ne bu böyleee ayrılınn uleyyynn
benıde sewın benıdeeee
canım benim,tek tek okudum
inan çok üzüldüm içim cız etti
sen eşinin yanında ol,onun içinde çok zor bir durum
inş tüp bebekle hamiş kalıcaksın,umutlarını ona yönlendir
yanındayız biz de burda
bendeee siziii kocamaannn çook seviyooorummmkiiiiiiiiiii
hayat bir sınav
Sagol cnm benimm yaaa bizde cok üzüldük ama buna da sükür kızlar beni teselli etti düzeldim birazRabbim beterinden korusun zaten sşzi hic görmedim ama kendime o kadar yakın hissediyorum kiii sizinle konusunca kendimi iyi hissediyorum önce size sonra kendime dua ediyorum hep
愛 liebe حب dashuri عشق aimer amor αγάπη süm süm bıl bakalım sana ne dıyom
hayat bir sınav
yıkılcaz yine ayağa kalkıcaz
Allah beterinden korusun denir ya aynen öyle :)
İsyannn
Twetyy
Apple
Balkes
Aybizim
Esmersirinee
Kimsenin adını unutmadım insallah
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniziiiiii seviyooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleeeeennnnnn hepinize yetecek sevgim var kıskanmayınnnnnnn
beni unuttun küstüm
Yok kız unutmadım alıntın var üstte alıntısı olmayanların ismini yazdım deliiiiii
zottirik ne olacak :) kan emici nırdesın
Tirrrrrriiiikkkkkkkkkkkkk
zottttttttttttttttttttttttt zottirikkkkkkkkkkkkkkkkkkkDDDDD oh yandan yandan
burdayım bebeğimmzottirik ne olacak :) kan emici nırdesın
merhaba canım hoşgeldinKızlarrrr meraba ben çok yeniyim burda ben de 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim birbucuk yıldırda bebek istiyoruz ama yok nasip diyorum herşeyimiz normal testlerimizde yaptırdık hep normal çıktı hepimiz için hakkımızda hayırlısı...
Mrb ben yeniyim burda 19 yasindayim bende drrdkmi paylasmak istiyorum
Insallah ama kafaya takmamk elde degol surekli stres surekli arastkrmadayk. Ya kafam karisik cok
Ben baktirdim herseyimi cunki ben daha kizken ban kisirlik adini koymuslar haberim yokken bu yuzden evlendikten sonra yaptkm hemen esim bidefa gitti sonra calistigi icin gidemedi ama bi kac dfa daha deniyelim bakalim bide ise bakalim bu ay ne sonuc cikqcak 6 gunum var daha
Amin ablacim allah razi sun senden. Ve nellurdua edi n daha 19 yasindaykm ve sanki 10 rvlat hasreti ceekiyormussum gibi duygularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?