- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Onu da dün öğrendim :) kk dan yine.. rahim arkaya doğru olabiliyormus. En iyisi bi kontrol ettirmek.. sen ne zamandir istiyorsun canım bebiş
yeni bende bu ay 2.deneme olacaktı ama hormon değerlerim yüksek çıktı
ilaç kullanıyorum şimdi
bir dahaki ay çalışmalar devam edecek inş
inş amin hepimiz :)Insallah bir an önce alırsın bebeğini kucağına :)
hadi bakalım inş hcg değerin kat katlanmış olur :))ben geldim arkadaşlar doktorumla konuştum sordum sımdılık bekle dedi bayramdan sonra bır daha test yaptır sonuçlarına bak dedi:):) hadi bakalımm hayırlısı olsun sizleriiiiiii çokkkkkkkk seviyorum arkadaş listemdekiler bir tane fotoğrafımı atacam bakaarsınnız opuldunzz :):)
kızlar 2 yıllık evliyim bende 1 aydır istiyorum.regl e 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı.moralim çok bozuk
merhaba canımm nasılsın ? yatak odasından giriyorm netim az çekiyo okumaya çalışyodum geçmişi ama tam okuyamadım
bende tam okuyamadım ama aramıza katılan arkadaşlar var onları gordum. pek ıyı degılım ama kendımı de bırakmadım hayırlısı degılmıs reglı oldum
anaaaaaaa gerçekten mi??? ayyy çok üzüldüm tatlım yaaa vallahi çok üzüldümmmm
ooff bu ay benimde hiç ümidim yok...
doktorunda tayini çıktı..hayıt içip 3-4 ay akışına bırakıca doğal denicem artık bendebıktım hormondan göbeğim delik deşik oldu..kilo yapıyooo
Rabbim hayırlısını nasip etsin sıkma canını peki bu ay sen ne yapacaksın? tekrar klomen mi içiceksin?
ayy senın ınsallah olur. bende tutmadı da ben acaba cok iş yaptım ondan mı dıyorum garıp olan reglı olduğumu bıle bılmedım sancı fılan hıcbısı yok ole oldu anlamadım.bende dr degıstırmeyı düşünüyorum ama bır yandan da bır sure böyle kalsı n doğal yolla deneyım dıyorum napım bılemedım
kalitesiz 1 tane yumoşla mı olacakk :44: hiç umudum yok
bu ay gerçekten çok enterasan..çok tuhaf şeyler yaşadın sendee gecikmeler ve ardından böyle olması banada tuhaf geldi.ben çok umutluydum senden
valla ben çok yoruldum artık...olmayacağını biliyorum doğal yolla ama denicem doktor yok başka ilede gitmeye üşeniyorum yumoş takibine 3 kez gidiyom dışarıdaki doktora nasıl gideyim nasıl güveneyim
moralim bozuluyo yahuu şöyle 3-4 kişi hamile kalsaydı bu ayy ne güzel olurdu...Allaha şükür şirine bari hamiş kaldı yoksa topik olarak bi cenabetlik var burada dicektim
gülüyorum ama sıkkın bi haldee
doğru soyluyorsun şirine me çok sevindim allahım onu nazarlardan saklasınmaşallah evet iyiki o kaldı ben zaten doktoruma telefon açtım daha bugun sabah konuştuk.süper dedi olmadıyan hemen test yap.yaptım 0.2 çıktı dedim.bekle dedı bayramdan sonra tekrar yap bende umutluydum ama ıcımden bır ses de hep olmayacak dıyordu bazen hıslerım yanılmtıyor benı ve hıslerım dıyorkı sen bebiş için daha çokkk uğraşacaksın... canım o kadar doktorlar çalışma verirse normal yani cenabetliğin burda olması
bu boncuklarda şirineye kan testini yenileyecek ti sonuç ne oldu acabaa :44:
Rabbim daha fazlaa bekletmez inşallahh..umudunu hemen yitirme canımmmben 2 yıldır çok bunaldım artıkk... o kadar tedaviyee olmayınca olmuyor..klomen içtim 2 kutu gonal-f bitti 450mg lık hergün iğne vurundum..önce sevindik 4 yumoş diye sonrası hayal kırıklığıı Rabbim ne zaman ol derse olur napalım artık...
inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur canını sıkma canım hıç belli olmaz .bbak ne güzel dıyorsun rabbim ol deyince olur.inşallah hayırlı zamanda sana da der mutluluktan havaya uçarssınn bu arada benm yngemın de olmuyordu oda ıkı yıl tedavı gordu olmayınca bıraktı hemencecik hamıle kaldı aslında ılaclar daha cok yoruyor.bıraz ara vermen belkı daha ıyı olur en azından bır ay denersın canım hakkında hayırlısı olsun. benımde bu durumumu bılen bır kaç kişi var onlarda benim canımı sıkıyor. kendı sıkkınlığım yetmezmiş gibi.yok ne acelem varmış ,yaşım başım kaçmış kimse olduğum durumu bilmiyor.ben bu topiğe ıilk girdiğim de de yazmıştım ben hemen çıocuk sahibi olamayacıgım bliyorum.çükü doktor bana ilk pkon ve yumurta tembellğiğin var dediğinde direk eve geldim ve araştırdımm iyicee bütün sayfalara baktım çoğunun yıllarca olmamış ve hep erken tedavı olmadıkları ıcın kendılerıne kızıyorlardı ayrıcam doğumdan sonra normale donermıs ancak.benım yengemdede vardı soledım az once. aynısı 2 yıl olmadı.bilmiyorum bu kelimeleri duymak çok yoruyor beni.eşim ve ben istiyoruz ama insanlar durmuyor çeneleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?