Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kımse anlamaz .konuşmak daha çok kolaylarına gelir.insanlar çok gereksiz sözlerinin ne kadar can yakacağını bilmiyorlar.ne deşsem bilemedim.o kadar tedaviden sonra böyle olması sizin için az çok anlayabılıyorum ben ılk tedaviden çok üzüldüm sizi daha iyi anlıyorum yaşadıklarınızı kısım kısım yaşayınca allahım inaşşallah yakında size rüyanızdaki gibi bir hayırlı evlat verir...mugdat var bızım burda dılekler kabul oluyor.allahtan ıstıyorsun ora aracılığı ıle ama çok dilek kabul oldu.size de ordakilere hep dua ettirdim inşallah olur

ayyy canım benim Allah razı olsunn inş. kabul olurr
amin inşallah olur..sıkma canını daha ilk tedavin olur inşallaahh çok beklemezsin mucizeni inşallah..beklemek yoruyor insanı benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebişi var içim gidiyor..bi akrabamın kızı var ilk geceden hamile kalmış..3 ay oldu evleneli bebeğide 3 aylık

maşallah.geçen gün benim eşimde aynısını söyledi bizden sonra evlenenlerinin hepsi hamile bir tanesi doğum yapmak üzere dedi. bılmem ben özeniyorum ya allahım naazrdan sakınsın da ne bilin.içim bir garip oluyor.çoğu zamanda kendimi sorguluyorum çocuk meselesinde olmamıştı ilk istediğimizde doktora gitmeden.eşimle konuşurkn napim hayatım ben mi yapmıyorum sende sorun var demişti kötü niyetten söylemedi ama beynimin içinde dönüyor o söz unutamıyrum.düşünüyorum.bende arkadaşımla karşılaştım ben bebiş tedavisine başlamıştım o da aynı doktora gelmişti daha 1 aylık evl i bebişi de 1 aylıktı.bilmiyorum bugun fazla melankoliğim reglinin vediği duygusallık ve sanırım bu ay hüsrana uğramam galiba

kızlar mrb nasılsınız aybizim cok üzüldüm senin adına ama true bana bi yazı kopyaladı orda ilaçların etkisiyle gecıkme olabılır dıyodu

inş test sonucunuz güzel çıkar canım,iyi haberler bekliyoruz

ben geldim kızlarr günaydınnnn gırınce yazarsınız ben kontrol edıyorum mesajşları
günaydın canım
üzülme,çalışmalara devam
ne yapalım bebeklerimiz çok nazlı gelivermiyorlar hemen :)

inş test sonucunuz güzel çıkar canım,iyi haberler bekliyoruz

günaydın canım
üzülme,çalışmalara devam
ne yapalım bebeklerimiz çok nazlı gelivermiyorlar hemen :)

aaaa evet eşim ve benden olunncaaa daha bir nazlı oluyorlar buna da şükür Allahtan imkansız değil :):):):):)üzülmüyorum canım bugün daha iyiyim.dün gece sabaha kadar rüyamda klomen doktorlar ve çatlatma iğnesi gördüm

ben burdayım canım işe geldim şimdi

insanın rüyasında giriyor işte çok düşününce,bende de olur hep :)

[MENTION][/MENTION]

neden canım çalışma yok ?
hormon değerlerim yüksek çıktı ya canım
dostinex ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay

kısmet canım sıkma canını yapacak bir şey yok sonuçta hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah ikizlerin hatta dördüzlerin olur hepsini kucaklarsın ay çok mutlu oldum
canım bir şey soracağım ben doktora ne zaman gidim ?muhtemelen tekrar tahlil isteyecek

ben hala burdayım uleynnn demirbaş oldum gerçekten :):):):):):)
evet sen demirbaşsın

aman ya Rabbim
sıkmıyorum aslında,ümitliyim açıkçası hormonlar yerine gelince belki hamile kalma ihtimalim olabilir inşallah

hormonlarına baktıracaksan yarın git istersen
kan verirsin

tekrar tahlil ister mi bilmiyorummm bugün eşim gelsin de randevu alim ya da internetten bakim.inşallah hotmonların yerine gelir hadi bagalım gelsın halaylar gitsin halaylar

tekrar tahlil ister mi bilmiyorummm bugün eşim gelsin de randevu alim ya da internetten bakim.inşallah hotmonların yerine gelir hadi bagalım gelsın halaylar gitsin halaylar
git sen,yumurta takibi falan isticek misin yine
klomene devam edelim der belki
ona göre rota çizersiniz
gerçi doğal haline bırakmak istiyorum yazmışsın ama sen bilirsin

evet bebişler gelsin halaylar da gelsin

git sen,yumurta takibi falan isticek misin yine
klomene devam edelim der belki
ona göre rota çizersiniz
gerçi doğal haline bırakmak istiyorum yazmışsın ama sen bilirsin

evet bebişler gelsin halaylar da gelsin

beklersem reglım çok geç oluyor uzun süe olmuyor ilaçla da olmak istemiyorum hepsini düşünüp taşınıp karar vermek istiyorum ne yapsam ki senin fikrin ne bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…