amiiinnnn canım hep beraber havayaa uçarız inşallah şimdilik sadece hayallerde rüyalarda görürüm gibime geliyor..
evet yoruyor ilaçlar ve daha fazla umut ve beklent içine sokuyor insanı...içicem 4-5 ay hayıtı doğal yoldan denicem artık..geçen yıl 20 kg aldım hormon iğnelerindennn..göbeğim mosmor oldu..sertleşti iğne vurunmaktan
yahuu millete aldırma tatlım sen..benim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj olmuşum...geçmiş olsun demekten acizler 'aaamaaan gençsiniz yine olur diyorlar' ben bi can kaybettim ve çok acı çektimm...bu tarz konuşmalar beni daha fazla yaraladı.. ben bu tedavimi kimseye söylemedim..eşim ve ben biliyoruz...olsada olmasada kimseye söylemicem bundan sonraa...yeter artıkk söylemeyin dedik yakın çevreye yaydılar..sonrada kalbi durunca öküz gibi tepkiler verince insanlar üzülen sadece ben oldum..bigün hamile kalsam karnım çıksa bile bebek demicem anasını satıyım zaten hamile gibi göbekten alıyorum kiloyu.. 5-6 aylık olana kadar söylemicemm
eşim o kadar istiyorki rüya görmüş kızımız olmuş..rüyamda ben o kadar mutluydum ki içimden anne baba olmadan evlat sevgisini anlamazsınız derlerdi gerçekten öyleymiş dedim diyor...gözleri nasıl parlıyor anlatırken..benim içim sızlıyor keşke elimde olsa bi evlat verebilsem onaa canımızdan kanımızdan bizimde bebişimiz olsaa ama olmuyorr iştee
kımse anlamaz .konuşmak daha çok kolaylarına gelir.insanlar çok gereksiz sözlerinin ne kadar can yakacağını bilmiyorlar.ne deşsem bilemedim.o kadar tedaviden sonra böyle olması sizin için az çok anlayabılıyorum ben ılk tedaviden çok üzüldüm sizi daha iyi anlıyorum yaşadıklarınızı kısım kısım yaşayınca allahım inaşşallah yakında size rüyanızdaki gibi bir hayırlı evlat verir...mugdat var bızım burda dılekler kabul oluyor.allahtan ıstıyorsun ora aracılığı ıle ama çok dilek kabul oldu.size de ordakilere hep dua ettirdim inşallah olur
ayyy canım benim Allah razı olsunninş. kabul olurr
amin inşallah olur..sıkma canını daha ilk tedavin olur inşallaahhçok beklemezsin mucizeni inşallah..beklemek yoruyor insanı benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebişi var içim gidiyor..bi akrabamın kızı var ilk geceden hamile kalmış..3 ay oldu evleneli bebeğide 3 aylık
Slmm kızlar aybizim adet mi oldu ???
kızlar mrb nasılsınız aybizim cok üzüldüm senin adına ama true bana bi yazı kopyaladı orda ilaçların etkisiyle gecıkme olabılır dıyodu
inş test sonucunuz güzel çıkar canım,iyi haberler bekliyoruz1.si Kızlar'Sana Allah'ı arattıran dert dünya dolusu afiyetten iyidir.Tadını çıkar' demiş mevlana bilmem anlatabildim mi?
2.si kızlar ebruli kek tarifine bi bakın youtube dan da izleyin yapılışını süper bişey ben denicem
3.sü bugün eşim test örnegini verdi pazartesi alıcam ben sonucu ve doktora göstericem sizlere haber veririmmmmmmmmm inşallah bişey yokturrrrr
benden bu kadar siz nasılsınız bakalım??
günaydın canımben geldim kızlarr günaydınnnn gırınce yazarsınız ben kontrol edıyorum mesajşları
inş test sonucunuz güzel çıkar canım,iyi haberler bekliyoruz
günaydın canım
üzülme,çalışmalara devam
ne yapalım bebeklerimiz çok nazlı gelivermiyorlar hemen :)
bende bu ay stres yok,rahatım mı desem :)
neden çünkü çalışma yok
insanın rüyasında giriyor işte çok düşününce,bende de olur hep :)aaaa evet eşim ve benden olunncaaa daha bir nazlı oluyorlar buna da şükür Allahtan imkansız değil :):):):):)üzülmüyorum canım bugün daha iyiyim.dün gece sabaha kadar rüyamda klomen doktorlar ve çatlatma iğnesi gördüm
hormon değerlerim yüksek çıktı ya canım[MENTION][/MENTION]
neden canım çalışma yok ?
ben burdayım canım işe geldim şimdi
insanın rüyasında giriyor işte çok düşününce,bende de olur hep :)
hormon değerlerim yüksek çıktı ya canım
dostinex ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay
evet sen demirbaşsınben hala burdayım uleynnn demirbaş oldum gerçekten :):):):):):)
aman ya Rabbimkısmet canım sıkma canını yapacak bir şey yok sonuçta hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah ikizlerin hatta dördüzlerin olur hepsini kucaklarsın ay çok mutlu oldum
canım bir şey soracağım ben doktora ne zaman gidim ?muhtemelen tekrar tahlil isteyecek
evet sen demirbaşsın
aman ya Rabbim
sıkmıyorum aslında,ümitliyim açıkçası hormonlar yerine gelince belki hamile kalma ihtimalim olabilir inşallah
hormonlarına baktıracaksan yarın git istersen
kan verirsin
git sen,yumurta takibi falan isticek misin yinetekrar tahlil ister mi bilmiyorummm bugün eşim gelsin de randevu alim ya da internetten bakim.inşallah hotmonların yerine gelir hadi bagalım gelsın halaylar gitsin halaylar
git sen,yumurta takibi falan isticek misin yine
klomene devam edelim der belki
ona göre rota çizersiniz
gerçi doğal haline bırakmak istiyorum yazmışsın ama sen bilirsin
evet bebişler gelsin halaylar da gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?