bilmiyorum hangileri olduğunu da ben akrep burcuyum kasımda doğdum yakınlarındakı butun bur cları etkiler diye düşünüyorum.annem tv de izler hep söyler doğru d çıkar.ben çok yorgunum hiç kıpırdayamıyorum ediydimm isteksizim hereşey dedim burçlardan dediydi.sen hangi burçsun bakim hemen ..şirine ikinci tahlılı yaptırdı baya yükselmişti hamiş maşallah
oo burçlara da meraklıyız sankim :)maalesef adt oldum canımbu ay tedavısız geçecek maalesef neyse hayırlısı olsun.yumoş gunumu hesaplar salarık napak başka canım yoğunluğunu ve keyıfsızlıgını anlayabiliyorum havadan değil ama gezengenler hareket ediyormuş ondanmış bazı burçları etkiliyormuş galiba seninle beni etkilemişşş
hamile hamile değeri katlamışaaaa adet oldugunu bilmiyodum canim.. evet hayirlisi olsun bakarsin bu ay olur..
ciddimisin? hangi burclari etkiliyomus? hic ilgilenmem ben burclarla falan
bu arada esmersirine kesin hamilemi? 2. kez kan vercekti verdimi? cok fazla sayfa var hepsini okuyamadim..
aynçok yoğundu o zaman unutuyorum bir sürü soracak şey var hepsini unutuyorumay neyse bu doktora sorarım artık ayyyyy hak ettim
dün ben de saf saf oturdum işten gelinceayyy cok sevindim yaa oda en olumsuz düsündügü anda hamile kaldi
ben koc burcuyum canim bak bakiyim sana zahmetevet bende öyleyim dün bütün gün yattim hic bi is yapmadim sadece aksam yemegi yaptim suan isyerinde bile bisey yapasim gelmiyo buralarda geziniyorum iste
ayyy cok sevindim yaa oda en olumsuz düsündügü anda hamile kaldi
ben koc burcuyum canim bak bakiyim sana zahmetevet bende öyleyim dün bütün gün yattim hic bi is yapmadim sadece aksam yemegi yaptim suan isyerinde bile bisey yapasim gelmiyo buralarda geziniyorum iste
ne biçim alıntılama yapmışım yahuhep aybizim yüzünden
oo burçlara da meraklıyız sankim :)
belki de bu ay stres yapmayınca salınca oluverir ha ne dersin
hamile hamile değeri katlamış
bayramdan sonra da keseyi görürmüş galiba
dün ben de saf saf oturdum işten gelince
bir tek çamaşır attım makineye sonra astım o kadar
dün şuku da yapsak iyiydi ama yapamadıkbu akşam da yola çıkıyoruz kocacımla pek uzak kaldık
Mrb ablalarim:--(
yolculuk memleketemi canim? benim kociste dün tutturdu ama bu halde olmazzzzküstürdüm biraz sanirim
sen kötüsüninşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinize saldırırveririm o zamanne yaptım ben yahuu. ne biçim alıntı yapmışsın bakimmmmmmmm
evet memlekete canım :) benimki de akşam pcde oturdu hepyolculuk memleketemi canim? benim kociste dün tutturdu ama bu halde olmazzzzküstürdüm biraz sanirim
merhabaMrb ablalarim:--(
aa niye izin vermedi kızben gidecektimm kocişim gidemezsin dedi bayramda ya arabalar kaza geçirirse ..benim felaket tella lı maşallahı var yani hep olumsuz bir de arkadaşlarımı çağırırım fılan dedi gitmeyim diye gidemedim kaldım işe de başlayacammm
Mrb ablalarim:--(
sen kötüsün
evet memlekete canım :) benimki de akşam pcde oturdu hep
merhaba
aa niye izin vermedi kız
evdesin ne güzel gitseydin keşke
mrhabaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnn demir ama şimdiden söyleyyim urda bir tane demirbaş var o da benimm
insan özü nerdeyse orada olmak istiyor dimioh ne güzel.. ben yurtdisindayim bayramda türkiyede olmayi cok isterdim
ne sıkıntın var canım,geçmiş olsunMoralom cok bozuk ve saglik durumum suan hic iyi degil ne yapcam nasil yapcam bilyimiom sizden bi fikir alim dedim
sen kötüsün
aaaaa ne ayıpp ayollll seni bamlicam
evet memlekete canım :) benimki de akşam pcde oturdu hep
merhaba
aa niye izin vermedi kız
evdesin ne güzel gitseydin keşke
Beni duyan yokmu
hahhaa yapışık ikizler sizi :)bende öyle söyledim ama nerdeeee..... o evde uyurken bile kayınvalideme gidimm iki dakıka sonra arar ben uyandım gönder karımı dıyegöndrmiyor bacım bir de yolda ya otobüs kaza yaparsa diyo ya beni kaçırırlarsa ne yaparış falan diyor yani ne yalan söyleyim bende onsuz gidesim gelmedide işe başlamadan gideyim dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?