Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayyy cok sevindim yaa oda en olumsuz düsündügü anda hamile kaldi
ben koc burcuyum canim bak bakiyim sana zahmet evet bende öyleyim dün bütün gün yattim hic bi is yapmadim sadece aksam yemegi yaptim suan isyerinde bile bisey yapasim gelmiyo buralarda geziniyorum iste

ne biçim alıntılama yapmışım yahu hep aybizim yüzünden

oo burçlara da meraklıyız sankim :)
belki de bu ay stres yapmayınca salınca oluverir ha ne dersin

hamile hamile değeri katlamış
bayramdan sonra da keseyi görürmüş galiba

aynçok yoğundu o zaman unutuyorum bir sürü soracak şey var hepsini unutuyorum ay neyse bu doktora sorarım artıkayyyyy hak ettim

dün ben de saf saf oturdum işten gelince
bir tek çamaşır attım makineye sonra astım o kadar
dün şuku da yapsak iyiydi ama yapamadık bu akşam da yola çıkıyoruz kocacımla pek uzak kaldık

Heyecanlı bir ay!

Ekim’in 19’zundaki Dolunay yutulması sizin için burcunuzda olacaktır. Ayın enerjisi size hayat hakkında yeni heyecanlar verecek ve size doğum gününüzden buyana ne kadar mesafe kat ettiğinizi gösterecek. Gelecek altı ay için plan yapmalısınız. Bu planları yaparken etrafınızdaki insanları da göz önünde bulundurun.

Kişisel ilişkileriniz bu ayda gelişecek. Ayın 14’ünde 5. Güneş eviniz olan Aslan burcundan Mars geçerken çocuklarınıza biraz daha fazla zaman ayırın. Ayın 10 ile 19’u arasında gizli meseleleri ortaya çıkarmayın bunlar zaten kendiliklerinden ortaya çıkacaklar.

Ayın 15’inde sizin 5. Güneş eviniz olan aslan burcunda Mars ilerlerken iş aktiviteleriniz gelişecek ve yüksek motivasyon iş performansınızı arttıracaktır. Ayın 8’nde karşınıza çıkacak parasal sorun 29’unda halledilecek. Fakat ayın 21 ile Kasım’ın 9’u arasında sizin 8. Güneş eviniz olan Akrepte Merkür’ün bulunması önemli mali kararlar almamanızı gerektirmekte. Gezegen Sıcak Noktaları

Ayın 5’inde Yeni Ayın Terazi burcunda olması ve Uranüs’le çakışması Pluton’unda 10. Güneş evinizde bulunması iş yerinizde tansiyonun artmasına sebep olacaktır. Elinizden geldiğince profilinizi düşük tutun. Ne kadar bunalmış olsanız da ters bir cevap vermeye kalkışmayın. Eğer cevap verirseniz köprüleri kolaylıkla yakarsınız.

bu seninmiş

ne biçim alıntılama yapmışım yahu hep aybizim yüzünden

oo burçlara da meraklıyız sankim :)
belki de bu ay stres yapmayınca salınca oluverir ha ne dersin

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinize saldırırveririm o zamanne yaptım ben yahuu. ne biçim alıntı yapmışsın bakimmmmmmmm

yolculuk memleketemi canim? benim kociste dün tutturdu ama bu halde olmazzzz küstürdüm biraz sanirim

yolculuk memleketemi canim? benim kociste dün tutturdu ama bu halde olmazzzz küstürdüm biraz sanirim

ben gidecektimm kocişim gidemezsin dedi bayramda ya arabalar kaza geçirirse .. benim felaket tella lı maşallahı var yani hep olumsuz bir de arkadaşlarımı çağırırım fılan dedi gitmeyim diye gidemedim kaldım işe de başlayacammm

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinize saldırırveririm o zamanne yaptım ben yahuu. ne biçim alıntı yapmışsın bakimmmmmmmm
sen kötüsün

evet memlekete canım :) benimki de akşam pcde oturdu hep

Mrb ablalarim:--(
merhaba

aa niye izin vermedi kız
evdesin ne güzel gitseydin keşke

oh ne güzel.. ben yurtdisindayim bayramda türkiyede olmayi cok isterdim
insan özü nerdeyse orada olmak istiyor dimi
heyecanlıyım ben de gideceğim için
Moralom cok bozuk ve saglik durumum suan hic iyi degil ne yapcam nasil yapcam bilyimiom sizden bi fikir alim dedim
ne sıkıntın var canım,geçmiş olsun
yardım edebileceğimiz bir şey varsa tabiki de fikir söyleyelim sana

sen kötüsün
aaaaa ne ayıpp ayollll seni bamlicam

evet memlekete canım :) benimki de akşam pcde oturdu hep

merhaba

aa niye izin vermedi kız
evdesin ne güzel gitseydin keşke

bende öyle söyledim ama nerdeeee..... o evde uyurken bile kayınvalideme gidimm iki dakıka sonra arar ben uyandım gönder karımı dıye göndrmiyor bacım bir de yolda ya otobüs kaza yaparsa diyo ya beni kaçırırlarsa ne yaparış falan diyor yani ne yalan söyleyim bende onsuz gidesim gelmedide işe başlamadan gideyim dediydim

Simdi esimin amcasinin oglu rahmet etti 2 gun once daha 18 yasindaydi neyse esim turkiyeye geldi bende bende gelecem dedim anneme sor dedi bende soreum izin verdiler herseyi haziladim bileti aldim sonra esim meger gelmemi istemiyor babami devreye koyeu ki biliyor babama karsi gelemeyecegmi babam bileti iptal etmeye gitti sonra etmedi sonra tekrar esim agladigim icin eediki baban iptal etiyse bole bileti ben alacam sonra yine karar degistirdi busefer jocam gitti beni de goturmedi babm gurur yapyior kizim gitmiceksin diye tr ye. Ayrica 2 gundur aglamaktan helak oldum bugun bi basim döndü nerdeyse istifa edecektim yemektende kesildim

DEMİR dinliyoruz canım seni anlat

hahhaa yapışık ikizler sizi :)
biz beraber gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…