anca canim yemekten sonra birde sigara ictim geldimkac saat sürüyorki yolculuk?
hmm sanirim bende makarna yapicam en basiti.. daha evi süpürmem lazim cumartesi camasirlari yikayip toz almistim ama süpürmedim..
nazar zatn ekliymiş ben de ayol nasıl takıp edıyom unutkanlık var ama ıdare edınhaydin ben kaçımde gidim pazatrımı yapamda gelem
kaç yaşındaydın kız senevet ben hazırlanıyorum hazırlanana kadar burdayım bir yere gitmem siz merak etmeyın ben demirbaş ım beni yemek o kadar kolay değil heyt beeeeee
anca canim yemekten sonra birde sigara ictim geldimkac saat sürüyorki yolculuk?
hmm sanirim bende makarna yapicam en basiti.. daha evi süpürmem lazim cumartesi camasirlari yikayip toz almistim ama süpürmedim..
bende acıktım ya ne yesem
Bütün arkidişlerime hayırlı güzel bir bayram diliyorum
nice bayramlara erişmek dileğiyle
ooo ben senden sonra yedim de geldim bile
ben hemen makarna yapıcam üstüne de ton balığı yeter zaten yola çıkıcaz yanımıza da alıcam bişiler acıktıkça yeriz
ii bayramlar canlarımm huzurlu musmutlu bir bayram gecirmeniz dileği ilerabbim önce karnınıza sonra göbüşünüze ikiz bebekler koysun inşallah musmustlu bayramlar
Iyi bayramlar batasimm.. amin insallah..
canim benim kirmizilar daha gelmedi yaa bat 12 ekimdi.. napicam dun test yaptim negatif cikti.. anlamadim..
canım benim inşallah hamiş olursun cok istiyorum bugun yne dene 2 günde olmazsan kan tahlili ver ama hemen atma idrar testini gec gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?