Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet ben hazırlanıyorum hazırlanana kadar burdayım bir yere gitmem siz merak etmeyın ben demirbaş ım beni yemek o kadar kolay değil heyt beeeeee
kaç yaşındaydın kız sen

senin komedyenizimiz ilan ediyorum

anca canim yemekten sonra birde sigara ictim geldim kac saat sürüyorki yolculuk?
hmm sanirim bende makarna yapicam en basiti.. daha evi süpürmem lazim cumartesi camasirlari yikayip toz almistim ama süpürmedim..

8-9 saat
izin günümde ben de öyle yaptım sayılır hemen süpürüp toz aldım hiç silmeyle uğraşmadım,kendimi paralıyorum yaw her izin günümde

bende acıktım ya ne yesem

beni ye

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

haydi hep beraberrrrr...

:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Bütün arkidişlerime hayırlı güzel bir bayram diliyorum
nice bayramlara erişmek dileğiyle

çok yoruldum kızlarrrrrr pazara gittik annemle sonra eve geldim ütü yemek derken kızlar bende sizlerin bayramını kutluyorummm nice güzel bayramlar dilerim sizlere hergünümüz bayram tadında olsun Allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın..

Bayraminiz mübarek olsun kizlar.. INSALLAH birdahaki bayrami bebelerimizle kutlariz

bayraminiz kutlu olsun güzel anne adaylari
sevdiklerinizle (ve bebislerimizle) birlikte nice bayramlara insallah...

ii bayramlar canlarımm huzurlu musmutlu bir bayram gecirmeniz dileği ile rabbim önce karnınıza sonra göbüşünüze ikiz bebekler koysun inşallah musmustlu bayramlar

ii bayramlar canlarımm huzurlu musmutlu bir bayram gecirmeniz dileği ile rabbim önce karnınıza sonra göbüşünüze ikiz bebekler koysun inşallah musmustlu bayramlar

Iyi bayramlar batasimm.. amin insallah..

canim benim kirmizilar daha gelmedi yaa bat 12 ekimdi.. napicam dun test yaptim negatif cikti.. anlamadim..

Iyi bayramlar batasimm.. amin insallah..

canim benim kirmizilar daha gelmedi yaa bat 12 ekimdi.. napicam dun test yaptim negatif cikti.. anlamadim..

canım benim inşallah hamiş olursun cok istiyorum bugun yne dene 2 günde olmazsan kan tahlili ver ama hemen atma idrar testini gec gösteriyor

canım benim inşallah hamiş olursun cok istiyorum bugun yne dene 2 günde olmazsan kan tahlili ver ama hemen atma idrar testini gec gösteriyor

AMin insallah canim.. yok kiz benim teste direkt "hamile degilsin" yaziyo dahada degismiyor atim vallahi sinirden o kadar belirtiler var ki.. neyse bakalim canim bekliyecem.. doktoru aradimda dediki bu hafta adetin gelmese kana git.. ama belirsizlik ve beklemek cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…