- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
sagol canim sanada iyi bayramlar... ve cok gecmis olsun.. umarim tez zamanda sagligina kavusursun..
Hamileyimmm esmersirineeee cok mutluyum batasim yetistim pesinden geldimmmm
yok yaa yanlis anlama nolur o batasimdi ondan.. dunyaa duysun hamileyim..kirilmadin insallah..sadece esmerşirine duyurmuşsun haberi ama bende tebrik ederim .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Tesekurler.. Amin insallah.. darisi butun isteyenlere..tebrikler hayirli olsun.. allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..
Aaa gozun aydin canim :)Hamileyimmm esmersirineeee cok mutluyum batasim yetistim pesinden geldimmmm
insallah alirsin güzel haberi canim benim.. amiinn..
Aaa gozun aydin canim :)
Demek ki idrar testinde cikmamis bak :)
Allah kucagina almayida nasip etsin insAllah darisi tum isteyenlere olsun
Tebrikler.. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH(AMIN)
[video=youtube;GrLrM5AlUxY]http://www.youtube.com/watch?v=GrLrM5AlUxY[/video]
Benim Bugun yada yarin regl gunum bakalim.. hastayim bende grip olmusum galiba halsizlik hapsirik burun akintisi :2::2:
simdi dinleyemiom esim uyuyo.. terliom bende soguk soguk INSALLAH boyle atlatayim ya daha kotu olmadan
dunden taze fasulye var bide sehriye corbasi yaparim yeter sendeTamam sonra dinle kulakliktan dinlesene hem :26:
Kalin giyin terle limon varsa limon ye suyuyla birlikte tuzlayip yada suyunu SIk once ic sonra icine ye..
Benimde karnim cok agriyo migdem yaniyo ne yedim de dokundu acep :44:
Ne pisirdin
Aslinda hamilelik topikleri iyi gelmiyor hormonlara..
Stres, telas ve acabalar la dolu bir ay geciyor hep...
Ama bi yandan da konusma geregi duyuyoruz.. Karmakarisik bir duygu iste..
Herkesin haberlerini almak guzel... Sira bir gun bana gelecek diyebilmek onemli olan...
Dua her kapiyi acar.. Dua ediyorum neden olmuyo diye de dusunebiliriz bazen seytana yenilip..
Aksine kabul oluyo dualarimiz, kabul oluyo ki simdi olmuyo cunki hayirlisiyla dedigimiz icin..
Kimin vakti saati geldiyse o gun onun hayirli gunu...
Uzulmesin kimse.. Su anda vucudumuzda ne olaylar oluyor, kusursuz bir makina gibi...
bunu dusunmek Allaha her an sukretmeye yeter..
Olacak.....
yok kırılmadım sadece şirine yazınca sen accık sitem ediyim dedim...yok yaa yanlis anlama nolur o batasimdi ondan.. dunyaa duysun hamileyim..kirilmadin insallah..allah razi olsun..
darisi isteyen herkese..
Tesekurler.. Amin insallah.. darisi butun isteyenlere..
kızlarrrrrrrr ben geldim bayramınız kutlu olsun canlarımmmm merhaba
yok kırılmadım sadece şirine yazınca sen accık sitem ediyim dedim...
aminnn bizim içinde dua et canım...Rabbim sağlıklı sıhhatli 9 ay nasip etsin inş. darısı bizlere olsun inş. kanda kaç çıktı beta?
yok kırılmadım sadece şirine yazınca sen accık sitem ediyim dedim...
aminnn bizim içinde dua et canım...Rabbim sağlıklı sıhhatli 9 ay nasip etsin inş. darısı bizlere olsun inş. kanda kaç çıktı beta?
iyi bayramlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?