Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sagol canim sanada iyi bayramlar... ve cok gecmis olsun.. umarim tez zamanda sagligina kavusursun..

sağolasın canım teşekkür ederimm
ayyy ölücemm yaa nefes alamıyorumm yıllardır grip olduğumu bilmem şimdi nerden çıktı bu hastalık anlamadım

sadece esmerşirine duyurmuşsun haberi ama bende tebrik ederim .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
yok yaa yanlis anlama nolur o batasimdi ondan.. dunyaa duysun hamileyim..kirilmadin insallah.. allah razi olsun..
darisi isteyen herkese..
tebrikler hayirli olsun.. allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..
Tesekurler.. Amin insallah.. darisi butun isteyenlere..

Aaa gozun aydin canim :)
Demek ki idrar testinde cikmamis bak :)
Allah kucagina almayida nasip etsin insAllah darisi tum isteyenlere olsun

Ayy sagol canim.. allah razi olsun cok mutluyum insallah hersey guzel gecer.. evet idrar testinde cikmadi iki gun once.. sbugun bidaha yaptim cok az gorunen bir cizgi vardi.. sonra kana gitim.. melegim gelmis yaa..

Benim Bugun yada yarin regl gunum bakalim.. hastayim bende grip olmusum galiba halsizlik hapsirik burun akintisi :2::2:

[video=youtube;GrLrM5AlUxY]http://www.youtube.com/watch?v=GrLrM5AlUxY[/video]

Aslinda hamilelik topikleri iyi gelmiyor hormonlara..
Stres, telas ve acabalar la dolu bir ay geciyor hep...
Ama bi yandan da konusma geregi duyuyoruz.. Karmakarisik bir duygu iste..
Herkesin haberlerini almak guzel... Sira bir gun bana gelecek diyebilmek onemli olan...
Dua her kapiyi acar.. Dua ediyorum neden olmuyo diye de dusunebiliriz bazen seytana yenilip..
Aksine kabul oluyo dualarimiz, kabul oluyo ki simdi olmuyo cunki hayirlisiyla dedigimiz icin..
Kimin vakti saati geldiyse o gun onun hayirli gunu...
Uzulmesin kimse.. Su anda vucudumuzda ne olaylar oluyor, kusursuz bir makina gibi...
bunu dusunmek Allaha her an sukretmeye yeter..
Olacak.....

simdi dinleyemiom esim uyuyo.. terliom bende soguk soguk INSALLAH boyle atlatayim ya daha kotu olmadan

Tamam sonra dinle kulakliktan dinlesene hem :26:
Kalin giyin terle limon varsa limon ye suyuyla birlikte tuzlayip yada suyunu SIk once ic sonra icine ye..
Benimde karnim cok agriyo migdem yaniyo ne yedim de dokundu acep :44:
Ne pisirdin

Tamam sonra dinle kulakliktan dinlesene hem :26:
Kalin giyin terle limon varsa limon ye suyuyla birlikte tuzlayip yada suyunu SIk once ic sonra icine ye..
Benimde karnim cok agriyo migdem yaniyo ne yedim de dokundu acep :44:
Ne pisirdin
dunden taze fasulye var bide sehriye corbasi yaparim yeter sende

Cok dogru yazmissin canim..
Ve hamile olan arkadaslarin daha dusunceli davranmalarini bekliyorum..

yok yaa yanlis anlama nolur o batasimdi ondan.. dunyaa duysun hamileyim..kirilmadin insallah.. allah razi olsun..
darisi isteyen herkese..

Tesekurler.. Amin insallah.. darisi butun isteyenlere..
yok kırılmadım sadece şirine yazınca sen accık sitem ediyim dedim...
aminnn bizim içinde dua et canım...Rabbim sağlıklı sıhhatli 9 ay nasip etsin inş. darısı bizlere olsun inş. kanda kaç çıktı beta?

kızlarrrrrrrr ben geldim bayramınız kutlu olsun canlarımmmm merhaba

iyi bayramlar cnm

Amin insalah cok sagol..
aslinda kizlar ben ilk once idrar testi yaptim negatif cikti.. nasil agladim.. bu sabah gene yaptim cok az gorulur bir cizgi vardi.. hafif ama.. ee sonra bende dayanamadim kana gitim.. 1 saat sonra cevbi aldim daha cok yeniymis 20 cikti..

nasılsınız bagalımmmmmm bu arada bende bu ay tedavi yok doktor değiştirdim eşimi görmek istedi hadi bagalım bizde sperm testi yaptıracağız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…