Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ii bayramlar canlarımm huzurlu musmutlu bir bayram gecirmeniz dileği ile rabbim önce karnınıza sonra göbüşünüze ikiz bebekler koysun inşallah musmustlu bayramlar

canim %100 hamileymissin inan cok sevindim senin adina insallah rahat bir hamilelik gecirmek ve melegini saglikli sekilde kucagina almak nasip olur.. bizlerede dua et...

benıde ekleyın komsum hamıle aynı hesabı kullanıyoruz :) yaş 24 daha dun reglı oldum 12 .11.2013 beklenen tarıhh

benıde ekleyın komsum hamıle aynı hesabı kullanıyoruz :) yaş 24 daha dun reglı oldum 12 .11.2013 beklenen tarıhh

merhaba canım hoşgeldin aynı tarıhte bebısımız olacak.... ne guzel tesadüüfff... ıyı bayramlarrr...

Son düzenleme:
aybiziiiiiiimmm nerdesinn???? hani benim elimi öpücektinnn hani beni türkiyede gibi hissettircektin??

2 kisinin ayni hesabi kullanmasi yasak canim.. yeni nick almak zor degil.. Kendine yeni nick aldiginda eklerim seni..

Kizlar Liste olayini kaldiriyorum... sürekli eklemek degistirmek zor oluyor.. zaten gunu geldiginde soyleriz bugun benim batim diye ne dersiniz ?

ben zaten listede yokum tweety sıkıntı yok kızlarrrrrrrrrrrrrrr hsg çektiricem cumartesi anammmmmm tırsıyom mu ne neyse sonuç ne olacak bakalım kapalıysa artıkın tedavi olurum ama iyi düşünelim ii olsun.. Bayram nasıl geçiyo kurbanımızı kestik bugün onlarla ugraştık annem yardım etti sağolsun kahvaltıyı da bugün kv lerde yaptım orayı da hallettim yarında babaanneme gidip bayram ziyaretini bitirmeyi hedefliyorum şu an evde tekim eşim sağolsun maç varmış kaçtı hemen tabi benimki arkadaşlarının yanına canım sıkılıyooooo

herkeze hayırlı bayramlar fıstıklarım...
ben ağır derecede soğuk algınlığı geçiriyorum çok fena üşüttüm..grip,hapşuruk hepsi bir aradaa nefes bile zor alır oldumm

bu mübarek bayram günlerinde Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahh...hepinizii kocaman öpüyorumm

sagol canim sanada iyi bayramlar... ve cok gecmis olsun.. umarim tez zamanda sagligina kavusursun..

hosgeldin ruzgargulu.. sanada iyi bayramlar
kimse kalmadi burda.. ne var ne yok?

Hb canim sagolasin sana da hayirli bayramlar dilerim.
Ne olsun iste bayram havasi yok zaten bakiyorum can skntsna ara sira :)
Civciv gelir simdi buralardadir
Sen napiyosun nasil geciyor bayram ?

Hb canim sagolasin sana da hayirli bayramlar dilerim.
Ne olsun iste bayram havasi yok zaten bakiyorum can skntsna ara sira :)
Civciv gelir simdi buralardadir
Sen napiyosun nasil geciyor bayram ?

tsk ederim canim.. ben yurtdisinda kaldigim icin burda bayram siradan bir gün gibi geciyor canim calisiyorum yani anlayacagin..
bat'i gelen arkadaslar ne yapti acaba.. seninki nezaman canim?

tsk ederim canim.. ben yurtdisinda kaldigim icin burda bayram siradan bir gün gibi geciyor canim calisiyorum yani anlayacagin..
bat'i gelen arkadaslar ne yapti acaba.. seninki nezaman canim?

Bende yurtdisindayim malesef.. Benim en son 29 eylulde olmustu Pazartesi asilamam oldu benim bekliyorum guzel sonuclar alirim umidiyle bakalim hayirlisi olsun herkes icin
Allah muradina erdirsin cumlemizi

Bende yurtdisindayim malesef.. Benim en son 29 eylulde olmustu Pazartesi asilamam oldu benim bekliyorum guzel sonuclar alirim umidiyle bakalim hayirlisi olsun herkes icin
Allah muradina erdirsin cumlemizi

insallah alirsin güzel haberi canim benim.. amiinn..

Hamileyimmm esmersirineeee cok mutluyum batasim yetistim pesinden geldimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…