öyleyse yorgunluğuna değecek köyden şehire taşınmak..şimdiden yeni ev ve yeni yaşantın hayırlı olsun canım...
çok az bi zamanın kalmış şuracıkta şubata ne kalmışbenim için zaman hiç geçmiyorşimdi bi an düşündüm de acaba şubat ayında hala bebeğim göbişimde sağlıklı olucak mı? :44: şubat ayı hayal gibi inş. güzel şeyler olur ve şubattada sende müjde verirsin inş. o zaman bol bol halay çekeriz
amiiiinn Rabbim hepimize nasip etsin inş...
süper Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inş. kan testi yaptırmadın dimi?
Günaydın kızlarrrr hayırlı haftalar olsun..Bıdık çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin rüzgargülü senden de güzel haberler bekliyoruz canımcımmmm darısı tüm isteyenlerin başına
Günaydin canimm, Nasilsin ?
Sagol insAllah birazdan gidip test alcam sonucu yazarim bakalim ne cikacak, oncekinden SIKIYI yedim ya :)
Bu kez de guvenesim yok ama bakicaz bakalim.. Cizgi ciksa bile hamile olmuyorum ne hikmetse :26:
Herkese selam
test yapıp yapmama da çok kararsızım..eşim perşembe günü yap dedi niyeyse ona inanasım var
batım bir gün geçti,gerçi varsa bugün de çıkar perşembe de çıkar değil mi
canım adetin geçiktiyse bugün yapsana çıkar zaten
yarın sabah yapsam daha iyi olur dimi ilk idrarla
işteyim şimdi bir de
korkuyorum gerçeklerle yüzleşmek her zaman zor
malesef canım:18::18: bende bu ay adetimi beklicem yapmicam erkenden
en iyisi,umutlanıp hayal kırıklığına uğramak çok kötü
yok canım ya umut verici olmuyo çizgiyi göremeyince tabi can sıkıntısı oluyo günlerceumarım güzel haberler alırsın canım bekliyoruz haberini
offfff beyazları asmıştım dün gece yatmadan yağmur yağıyo sürekli ıslanacaklarrrrrr aklım onlarda
Test yaptim negatif cikti
Test yaptim negatif cikti
ne diyeceğimi bilemiyorum
erken olma ihtimali var mı
denilecek hiçbirşey yok malesef üzgünüm canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?