Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

cok sagol datlım amin insallah.banada öyle bilyonmu diyom 2 ay nasıl gececek aynen valla.ama cok cabuk geciyo.insallah senin bebişin büyüyecek saglıklı sıhatli bende insallah yuvama kavuscam Allahın yardımıyla insallah.insallah güzel müjdeler vermek nasip olur canım.kızlarda hamiş müjdeleri verirler insallah amin amin amin

Günaydın kızlarrrr hayırlı haftalar olsun..Bıdık çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin rüzgargülü senden de güzel haberler bekliyoruz canımcımmmm darısı tüm isteyenlerin başına

süper Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inş. kan testi yaptırmadın dimi?

Yok canim doktor 17 gun bekle demisti bugun 15. gun bi kac gun sonra regl olmazsam yaptiririm birazdan test alip yapcam yine..

Twety ve True
Sagolun kizlar, Allah herkesin gonlune gore versin..
Herseyde var bi hayir, Allah sonuna razi eylesin bizi insAllah..

Günaydın kızlarrrr hayırlı haftalar olsun..Bıdık çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin rüzgargülü senden de güzel haberler bekliyoruz canımcımmmm darısı tüm isteyenlerin başına

Günaydin canimm, Nasilsin ?
Sagol insAllah birazdan gidip test alcam sonucu yazarim bakalim ne cikacak, oncekinden SIKIYI yedim ya :)
Bu kez de guvenesim yok ama bakicaz bakalim.. Cizgi ciksa bile hamile olmuyorum ne hikmetse :26:

Günaydin canimm, Nasilsin ?
Sagol insAllah birazdan gidip test alcam sonucu yazarim bakalim ne cikacak, oncekinden SIKIYI yedim ya :)
Bu kez de guvenesim yok ama bakicaz bakalim.. Cizgi ciksa bile hamile olmuyorum ne hikmetse :26:

canım ilaçların etkisi olabilir mi acaba? neyse sen test yap bakalım

günaydin kizlar gecmisi okudumda ne güzel haberler var öylee...
bidikkkk gözünüz aydin cok sevindimmm allah tamamina erdirsin insallah
rüzgargülü hadi insallah sende güzel haber verirsin canimm sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu :18:

Herkese selam

test yapıp yapmama da çok kararsızım..eşim perşembe günü yap dedi niyeyse ona inanasım var
batım bir gün geçti,gerçi varsa bugün de çıkar perşembe de çıkar değil mi

offfff beyazları asmıştım dün gece yatmadan yağmur yağıyo sürekli ıslanacaklarrrrrr aklım onlarda

yok canım ya umut verici olmuyo çizgiyi göremeyince tabi can sıkıntısı oluyo günlerceumarım güzel haberler alırsın canım bekliyoruz haberini

yok kız şimdi gün geçince insan ister istemez umutlanıyor ama tabi aklımın bir köşesinde regly gecikmiş olabilir düşüncesi de var
yarın sabah yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…