Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayy aminn amiinnn aminnnnn

Yapali 2 saat oldu :44:
2 cigi var birde kimizi leke var cizgi gibi anlamadim valla :26:

inanmıyorummm hamilemisin yoksaaaa
aman Allahımm nasıl sevinirim varya tahmin bile edemezsinn
resmini koysana canım..birde sabah ilk idrarla yap
silik miydi koyumuydu test ayyyy ben meraklıyım bana hemen cevap ver

yarında bitterin gelmeyesice bat günü ayyy artık hamiş haberleri alsakk...kib'in 3 yumoşu vardı ne oldu acaba gözükmüyor bi kaç gündür... ben umutluyum bu ay bu topikten

inanmıyorummm hamilemisin yoksaaaa
aman Allahımm nasıl sevinirim varya tahmin bile edemezsinn
resmini koysana canım..birde sabah ilk idrarla yap
silik miydi koyumuydu test ayyyy ben meraklıyım bana hemen cevap ver

silik canim ilkinde de bundan daha silik cikmisti..
cok sacma bi test baksana lekeler kaldi ortada felan :26:

Test bozuk olmasa normal cizgide belirgin cikar o bile kesik cikmis c harfindekine baksana
Yarin kapali heryer pazartesi sabah yapcam bidaha o gun 15. gun oluyor zaten belli olur heralde
Birde ilk asilamada 3 test yaptim silik ikinci cizgiyi gormustum adetle atildigini dusunuyorum ben parcalar dustu..
yani zar seklinde bebek zaten olusmaz ama dis zarini diyorum..
Of neyse kafama takmiycam ben

TÜM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ..
DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA SİZLERDEN DE HABERLER ALIRIZ..
LEKELENMEM DEVAM ETTİĞİ İÇİN KORKUYORUM ŞUAN, ALLAHIM YARDIMCI OLSUN
canım çok tebrik ederim,true nun dediği gibi kendine dikkat et
uzan dinlen bebeğin tutunsun sana :)

inşaallah bende açık okuyorum erzurum eskişehire nazaran vizeler daha kolay on line olduğu için
Kays canım azıcık bahsetsene şu açıköğretimden.benim müdür de okuyor erzurumunkini.ingilizce sınavını bana yaptırdı
yani ne yapmak gerekiyor kayıt olmak için.

Bi gebelik testi yapayim dedim 2 cizgi bekliyordu 3 cizgi cikti :26:
Sanirim üzerine çok isedim
çok işemekten olmasa gerek canım,acaba test bozuk olabilir mi?

yarında bitterin gelmeyesice bat günü ayyy artık hamiş haberleri alsakk...kib'in 3 yumoşu vardı ne oldu acaba gözükmüyor bi kaç gündür... ben umutluyum bu ay bu topikten
çooookkk stres yaptım kendime,kırmızılar ha geldi ha gelecek enteresan bir psikolojideyim :)
dün çok sol kasığım ağrıdı bacağıma vurdu.hiç olmayan şeyler oluyor banaa bu ay
hayırlara çıksın inşallah

canım insallah hamilesindir
heyecanlandım ben testini görünce ama bir garip olmuş çok şaşırdım görüntüye

Evet canim bozuk bence de tek cizgi bile normal gorunmuyor yarin sabah bidaha yapcam..
Ilk asilamada, asilama oldugum gunden itibaren tam adet olana kadar kasik agrisi cektim bu sefer olmadi oyle bisey..
Testlere inanmiyorum ya valla ben

Eki Görüntüle 878815

Rabbim hayırlara çıkarsın inş. bitter ve sende hamiş kalırsın inş.. sonrada batları yaklaşan bütün kızlarr sırasıyla peş peşe hamiş kalalım...ve kocaman gebelik takvimi yapalım gelişmelerini takip edelim doğum takvimi yapalım... kızlar hep dualarımdasınızz

datllımnapıyon nasıl gidiyor hamişlikk oy oyyyyyyyy bende yarın baska ile tasınyom yoruldum ev tasımak toplamak zor bi yarınıda atlatsam:26:bende inofolic içmeye basladım bakalım ne olacak adetimide düğüne göre ayarladım yani adet söktürücüyü,serephoneyide içicem tam evlendiğim vakti serephonenin 10.günü olacak sekilde ayarladım.bakalım insallah fayda görürüm insallah hepimiz müjdeler veririz

canııımmm iyiyim sen napıyosun bakalım?? herşey Allaha bin şükür iyi gidiyor..
taşınmak kadar berbat,yorucu bişey yok Allah yardımcın olsun canım
vaaoovv herşeyde düğüne göre ayarlanmışş Rabbim o güzel gönlüne göre ilk aydan şakkadana bebişini sana nasip etsin canım müjdeler duymak istiyorummm artık herkezdenn

amin insallah canım aminnnnnnnnn iyi olmana sevindim gülüm.cok yorgunum ya canım ama artık olsun kurtulayım su tasınma işinden evimi kurayım ben köydeyim suanda burda yasam kosulları cok zor gercekten köyde, sehir baska :26:subatın 2 sinde bende calısmalara baslıyorum canım ona göre ayarladım hihi hayırlısı insallah bebişimiz bizi cok bekletmez anaaaaaa ben geliyom der ve bi bakmısım bebişAllah hepimize nasip etsin insallah amin

Son düzenleme:

öyleyse yorgunluğuna değecek köyden şehire taşınmak.. şimdiden yeni ev ve yeni yaşantın hayırlı olsun canım...
çok az bi zamanın kalmış şuracıkta şubata ne kalmış benim için zaman hiç geçmiyorşimdi bi an düşündüm de acaba şubat ayında hala bebeğim göbişimde sağlıklı olucak mı? :44: şubat ayı hayal gibi inş. güzel şeyler olur ve şubattada sende müjde verirsin inş. o zaman bol bol halay çekeriz

amiiiinn Rabbim hepimize nasip etsin inş...

daha güzel haberler alırız inş senden hayırlı olsun mutluluğun daim olsun.

21 aralıkta iş güvenliği sınavım var ama hiç ders çalışamıyorum, gebeliğe dair herşeyi okudum ama gel görelim iş güvenliğine daha kapak açmadım. zaman denen şey bebeğim için beklerken geçmiyor ama sınav için hemen geliyor

arkadaşlarımmmm bugün tahlil sonucumu öğrendim hamileymişiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyorum halaaaaaaa

TÜM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ..
DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA SİZLERDEN DE HABERLER ALIRIZ..
LEKELENMEM DEVAM ETTİĞİ İÇİN KORKUYORUM ŞUAN, ALLAHIM YARDIMCI OLSUN

Bidikcigim cok tebrik ederim cok sevindim ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Böyle hamile haberleri almak cok guzel ya topikten umutlar yeseriyor INSALLAH darisi isteyen herkesin basina tabi bende dahil
Eki Görüntüle 878815

canim INSALLAH hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…