- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- 48
bendeee seniiiiseviyorum ivoşş
pis cimbomlubu süreçte yanımda olmanız çok iyi inanın psikolog yerine koyuyorum hele de seni true umutsuzluğa kapılınca hep sen aklıma geliyosun çok olumlusun gitme bu topikten doğurunca bile gir belki bizler hala burada oluruz Allah korusun ama alnımızda yazanı bilemiyoruz canım benim ama ben bu aydan umutluyum inşallah tutarrrrr
istiyorum diye tuttur bizde 1 yıl yapmayız die konuşmustuk bende bekledim bir yıl boşuna beklemişim keşke korunmasaydım o kadar pişmanım ki biz hemen olacak zannettik eşime diyorum şimdiki aklın olsa korunurmuyduk yok diyo yaaaaaaaaa
pis cimbomlubu süreçte yanımda olmanız çok iyi inanın psikolog yerine koyuyorum hele de seni true umutsuzluğa kapılınca hep sen aklıma geliyosun çok olumlusun gitme bu topikten doğurunca bile gir belki bizler hala burada oluruz Allah korusun ama alnımızda yazanı bilemiyoruz canım benim ama ben bu aydan umutluyum inşallah tutarrrrr
arkadaşlarımmmm bugün tahlil sonucumu öğrendim hamileymişiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyorum halaaaaaaa
birkaç gün daha beklicem canım,korkuyorum off offAllah korusun inş. öyle birşey olmaz..biliyosun adet belirtisi ile aynı oluyor...Rabbim buay yüzünü güldürsün inş. yarın bat günün test yapmayı falan düşünüyomusun? bekleyecekmisin canım?
ben daha çok yeni deniyorum ama aklımda hep olumsuzluklar..Allah büyük diyecek başka bişi yokhayırlısı artık bitterim ben bu anı 38 kere yaşadım alışkınım artık..
sıkma canını sakın:26:
arkadaşlarımmmm bugün tahlil sonucumu öğrendim hamileymişiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyorum halaaaaaaa
tebrikk ederim canımmmkaç çıktı test sonucunn
birkaç gün daha beklicem canım,korkuyorum off off
ben daha çok yeni deniyorum ama aklımda hep olumsuzluklar..Allah büyük diyecek başka bişi yok
heyyyooo bıdıkçım çok tebrik ediyorum
değerin nasıl çıktı,haydi anlat anlat
tebrik ederim canım darısı başımıza olsun inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim bizler icin cok dua et lütfen hamilelerin duaları kabulur olurmuşkendine cok iyi bak dinlen ilk 3 ay con önemli pek iş yapma
batımdan 4 gün önce lekelenmem başladı o gün annemde deli gibi temizlik yaptım çok yoruldum ama öyle böyle değil, bugün de dahil olmak üzere yarım damladan az geliyor hala kahverengi leke.
bu arada 3-4 kez idrar tahlili yaptım,adetimden önce birşey çıkmadı,adet günümde hayalet gibi bir çizgi belirdi şaşırdım paranoyak oluyorum falan dedim kendi kendime.
ertesi gün bir daha yaptım o çizgi yine çıktı belli belirsiz dün de yaptım yine çıktı atmadım sakladım hepsini.
dün öğlen 15.00 e randevu aldım doktora gittim.anlattım durumumu lekelerden bahsettim. dr da alttan bakmak istemiyorum lekelenmen var eğer bu düşükse şayet sen "doktorum baktığı için düştü" diyebilrsin psikolojik olarak etkilenebilirsin dedi. ben de tamam dedim.
tahlil yapalım dedi(bhcg-östrojen-progesteron) yarın 12 ye kadar arıycam bilgi vericem size dedi. ona göre bakalım duruma dedi.
bu arada idrar tahlilimi de görmek istedi gösterdim hımmm evet burda bişey var gibi duruyo dedi.
bugün 11.00 de aradı hamilesiniz çok yeni dedi. değerim 270 çıkmış şaşırdım şok oldum.
kasık sancım olmadı öyle iğne batar gibi ara ara sadece. göğüslerim içi sanki sıvı doldu gibiydi, en başlarda da belimin kalçayla olan noktasında tam ortada sürekli öne eğilince ağrı başlamıştı, ve sık sık idrara çıkıyordum çok varmış gibi ama çok az yapıyordum hala da öyle. aklıma gelenler bunlar daha da gelirse yazarım arkadaşlarım
Haftaya c.tesi tekrar gidicem bu sefer doktor ultrasonda bakıcak sanırım inşallah herşey normal gider.
Allahım sizlere de en kısa zamanda yaşatsın böyle bi haberi vermeyi dualarım sizinle. hepimizin gönlüne göre olsun en hayırlı zamanda olsun. özellikle sizlerden öğrendiğim şeyleri uyguladım bu ay. sizin sayenizde hamileyim aslında
bazen aklıma geliyordu yani hissediyordum bu ay ben farklıyım dedim kendime..ama korkuyordum da hayal kırıklığı olur mu diye. ben emin olmadan var demek istemiyordum
ama aklımın bir köşesinde duruyordu sanki hamileyim diyordum içimden. ne zaman kahve leke geldi hayırdır inşallah dedim..
mesela geçen ay göğüs uçlarım mora yakın olmuştu belirtiler de de var ya hamileliğe yoruyordum ama aslında kendimi kandırıyormuşum, çünkü adetim gecikmemişti bile.bu ay o koyuluk olmadı mesela.
adet gecikmesinden önce herşey değil ama çoğu şeyi bebişi istediğimiz için yoruyoruz sanırım
adet gecikmesini görmeden artık inanmam demiştim
Rabbim kuzunu sana bağışlasın önerilerimi dikkate al canım..bol bol dinlen asla ağır iş yapma iyice tutunsun yavrun sana sonra rahat rahat yavaştan yemeğini ,işini yaparsın...Rabbim korusun meleğiniTÜM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ..
DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA SİZLERDEN DE HABERLER ALIRIZ..
LEKELENMEM DEVAM ETTİĞİ İÇİN KORKUYORUM ŞUAN, ALLAHIM YARDIMCI OLSUN
inş. canım erkenden istemeye başlamakla en iyisini yapmışsınız..Rabbim kısa zamanda nasip eder inş.Henüz 3aylık evliyim ama en kısa zamanda ben de anne olmak istiyorummm. Allah bana da nasip eder inşallah hemen...
kızlar selamün. aleyküm nasılsınz müjdeler var ne güzel çok sevindim rabbim hekese nasib eylesin inş.
vizelerim bitti elh. finallere başlamam lazım dersler birikti ama bende hiç heves yok... pazartesi hastaneye gidecem inş. iyi haberlerle gelirim bende :)
dağınık kırmızı bi beş dakika sonra toplanabilyo iknci çizginin yanına baksaydınz bi
Bi gebelik testi yapayim dedim 2 cizgi bekliyordu 3 cizgi cikti :26:
Sanirim üzerine çok isedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?