Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evin içinde de otur otur sıkıcı gercekten cnm o kür ne için :26::26:

çalışıyorum canım ben ..sen evdemisin.?
regl olmadan önce soğan suyu içtim çok faydası var vücuttaki intihapları atıyor..
incir kürüde yumurtalar gelişmesine yardımcı oluyormuş..

kızlar eşimin sperm testi temiz çıktı..tek birşey kaldı rahim filmi...uygun bir zaman çektircem inşşş:18::18:

bilmem sıkıcı.canım çalışmak istemiyor.
ben bugün incir alıyorum yarın başlıyorum kızlar incir kürüne..:26:

bu kürlerde artık beni sıkıyo herşey sıkıyo bebek düşüncesi bile sıkıyooo hele test deyince :18:tir tir titriyorummmm

cumartesi günü eşimin iş arkadaşlarıyla dışarı çıkıcaz biraz stres atayım

kızlar cuma günü duamız olacak zannımca yasin okuyacağız buradaki herkes için twetty akşam listeyi yapsın kimler okumak istiyorsa müsaitse adını yazdırsın canlar belki içimizde birilerinin duaları kabul olur kulun birbiri için yaptığı dua daha makbulmuş Allahım şimdiden dualarımızı kabul etsin 10 tane ayetel kürsiyi de unutmayalım dün yazmıştım

yasin diyorsaniz yasin olsun tamam ama bir liste yapalim.. kimler katilmak istiyor ilk kime okuyalim bunlari yapalim :26:
selamm kızlarr....
nabersinizz ben çok stresliyimm bugün..
sperm testi yaptırdık sonuç bekliyoruz..
öğle sonu çıkacakk:18::18:

kızlar eşimin sperm testi temiz çıktı..tek birşey kaldı rahim filmi...uygun bir zaman çektircem inşşş:18::18:
gozun aydin canim INSALLAH en kisa zamanda AL bebis haberini

nerde okuyorsunuz canim duayi ?:26:

regl olmadan önce soğan suyu içtim çok faydası var vücuttaki intihapları atıyor..

ben evdeyim şimdilik güzelim o yüzden sıkılıyom evin içinde yaaa ıyy sogan suyuda tadını düşünemiyorum bile allahım kolaylık versin yaa bunlara ihityac duymadan bebegimize kavusmayı nasip etsin allahım

çok kötü değil aslında tadı
içenler söylüyor incir daha kötüymüş yarın görücez..:)

bu kürlerde artık beni sıkıyo herşey sıkıyo bebek düşüncesi bile sıkıyooo hele test deyince :18:tir tir titriyorummmm

umut dünyası invoicemm...

tiwitimm senden bekliyoruz canım bir liste beni yaz ben okurum..

bitterim naber canım? çok sessiz yine topik
benim de yoğunluğum vardı canım,gelemedim

berre sen rahim filmi çektirdin mi?
yumurtaların falan ne durumda?
hani bir probleme yönelik mi yapıyorsun yoksa genel olarak mı
ben şu an kendimle ilgili hiç bişi bilmiyorum,eşimle de ilgili.hormonlarım yükseliyor buna yönelik hayıt suyunu kullanmam gerek sanırım

aynen çok fena hemfikirim

evet tiviticiğim listeye koy bizi,yasin okuyalım dua edelim o hafta birisi için
ben,sen,invo,berre,true da katılır

yok canım çektirmedim..
yumoşlar iyiler,genel olarak faydasını görürüm belki diye..
doktora gidicektim aslında ben dün ama klomen verir diye gitmedim..
zaten yumurtalrın boyu iyi üzerine birde incir kürü yapıcam birde klomen deve yumurtası gibi olurlar sonra..

ben tüplere baktırıcam sanırım ama cesaretimi toplamam lazım
ne zaman çektirmem gerekiyordu,reglyden 1 kaç gün sonra mı ona göre hazırlayayım kendimi

önce okuyacakların listesini yap ki ertesi gün okumuşmu okumamışmı yazsın hem kimlerin okuyacağını da biliriz böylece ben okuyacağım mesela yap listeyi twoşummm kime okuyacağımızada yarın karar veririk.

ben tüplere baktırıcam sanırım ama cesaretimi toplamam lazım
ne zaman çektirmem gerekiyordu,reglyden 1 kaç gün sonra mı ona göre hazırlayayım kendimi

:18::18::18::18::18::18:
ben 2 yıldır cesaretimi toplayamadım kızz...
yok canım reglin bittiği gibi 6.günü felan ama hiç beraber olmaman lazım..

yaa beni nie katmıyorsunuzzz listeyeeeeeeeeeeeeeee küstümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…