evin içinde de otur otur sıkıcı gercekten cnm o kür ne için :26::26:
kızlar eşimin sperm testi temiz çıktı..tek birşey kaldı rahim filmi...uygun bir zaman çektircem inşşş:18::18:
bilmem sıkıcı.canım çalışmak istemiyor.
ben bugün incir alıyorum yarın başlıyorum kızlar incir kürüne..:26:
Yasin-i Serif de olur, Kurani kerimin kalbi cünki..
Meryem suresini de duymustum ama o 41 gun boyunca okunacak diye biliyorum ben :26:
Uzulme canim, Canini sIkma Allah büyük..
Hayirlisiyla gelsin bebekler insAllah..
Bol bol dua lazim artik su saatten sonra bize dusen de bu insAllah yapabiliriz Allahin izniyle.
yasin diyorsaniz yasin olsun tamam ama bir liste yapalim.. kimler katilmak istiyor ilk kime okuyalim bunlari yapalim :26:kızlar günaydın yasin okuyalım bencede çünkü meryem suresini ben arapça çok zor okuyorum ama yasinin ilk iki sayfasını zaten ezbere biliyorum ne bilim ya ya da farketmez çoğunluk ne istiyosa o olsun ama dua konusunda hemfikirim yapalım bencede..
selamm kızlarr....
nabersinizz ben çok stresliyimm bugün..
sperm testi yaptırdık sonuç bekliyoruz..
öğle sonu çıkacakk:18::18:
gozun aydin canim INSALLAH en kisa zamanda AL bebis haberinikızlar eşimin sperm testi temiz çıktı..tek birşey kaldı rahim filmi...uygun bir zaman çektircem inşşş:18::18:
kızlar cuma günü duamız olacak zannımca yasin okuyacağız buradaki herkes için twetty akşam listeyi yapsın kimler okumak istiyorsa müsaitse adını yazdırsın canlar belki içimizde birilerinin duaları kabul olur kulun birbiri için yaptığı dua daha makbulmuş Allahım şimdiden dualarımızı kabul etsin 10 tane ayetel kürsiyi de unutmayalım dün yazmıştım
çalışıyorum canım ben ..sen evdemisin.?
regl olmadan önce soğan suyu içtim çok faydası var vücuttaki intihapları atıyor..
incir kürüde yumurtalar gelişmesine yardımcı oluyormuş..
ben evdeyim şimdilik güzelim o yüzden sıkılıyom evin içinde yaaaıyy sogan suyuda tadını düşünemiyorum bile allahım kolaylık versin yaa bunlara ihityac duymadan bebegimize kavusmayı nasip etsin allahım
bu kürlerde artık beni sıkıyo herşey sıkıyo bebek düşüncesi bile sıkıyooo hele test deyince :18:tir tir titriyorummmm
bıdık diye bir arkadaşımız hamile o kadar şimdilik ama ümitliyiz bu aydan sen ne yaptın? bat ne zamandı?
benim de yoğunluğum vardı canım,gelemedimbitterim naber canım? çok sessiz yine topik
berre sen rahim filmi çektirdin mi?çalışıyorum canım ben ..sen evdemisin.?
regl olmadan önce soğan suyu içtim çok faydası var vücuttaki intihapları atıyor..
incir kürüde yumurtalar gelişmesine yardımcı oluyormuş..
aynen çok fena hemfikirimbu kürlerde artık beni sıkıyo herşey sıkıyo bebek düşüncesi bile sıkıyooo hele test deyince :18:tir tir titriyorummmm
evet tiviticiğim listeye koy bizi,yasin okuyalım dua edelim o hafta birisi içinkızlar cuma günü duamız olacak zannımca yasin okuyacağız buradaki herkes için twetty akşam listeyi yapsın kimler okumak istiyorsa müsaitse adını yazdırsın canlar belki içimizde birilerinin duaları kabul olur kulun birbiri için yaptığı dua daha makbulmuş Allahım şimdiden dualarımızı kabul etsin 10 tane ayetel kürsiyi de unutmayalım dün yazmıştım
berre sen rahim filmi çektirdin mi?
yumurtaların falan ne durumda?
hani bir probleme yönelik mi yapıyorsun yoksa genel olarak mı
ben şu an kendimle ilgili hiç bişi bilmiyorum,eşimle de ilgili.hormonlarım yükseliyor buna yönelik hayıt suyunu kullanmam gerek sanırım
yok canım çektirmedim..
yumoşlar iyiler,genel olarak faydasını görürüm belki diye..
doktora gidicektim aslında ben dün ama klomen verir diye gitmedim..
zaten yumurtalrın boyu iyi üzerine birde incir kürü yapıcam birde klomen deve yumurtası gibi olurlar sonra..
çok kötü değil aslında tadı
içenler söylüyor incir daha kötüymüş yarın görücez..:)
umut dünyası invoicemm...
benim de yoğunluğum vardı canım,gelemedim
berre sen rahim filmi çektirdin mi?
yumurtaların falan ne durumda?
hani bir probleme yönelik mi yapıyorsun yoksa genel olarak mı
ben şu an kendimle ilgili hiç bişi bilmiyorum,eşimle de ilgili.hormonlarım yükseliyor buna yönelik hayıt suyunu kullanmam gerek sanırım
aynen çok fena hemfikirim
evet tiviticiğim listeye koy bizi,yasin okuyalım dua edelim o hafta birisi için
ben,sen,invo,berre,true da katılır
ben tüplere baktırıcam sanırım ama cesaretimi toplamam lazım
ne zaman çektirmem gerekiyordu,reglyden 1 kaç gün sonra mı ona göre hazırlayayım kendimi
ben tüplere baktırıcam sanırım ama cesaretimi toplamam lazım
ne zaman çektirmem gerekiyordu,reglyden 1 kaç gün sonra mı ona göre hazırlayayım kendimi
önce okuyacakların listesini yap ki ertesi gün okumuşmu okumamışmı yazsın hem kimlerin okuyacağını da biliriz böylece ben okuyacağım mesela yap listeyi twoşummm kime okuyacağımızada yarın karar veririk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?