Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Listeye katilmak isteyenler bana özel mesaj atsin yapalim listeyi ?

kızlar annemdeyim bu akşam eşimin maçı var bu soğukta Allahım ya gitme dedim neyse geç gelecek bi de bu aralar iştahım çok açık hiç doymuyorum 2 gündür kilo almaktan korkuyorum yaa rejim mi yapsam ne az önce akşam yemeği yedik ahanda şimdi kurt gibi acıktım yine bu ay rahatım ya psikolojim ii ondan mı nedir eskiden bekrken az yiyodum hemen doyuyodum şimdi alıştım herşeyi yiyorum eskidn seçiyodum kilo almadım evlendiğimden beri aynı gibiyim belki 2 kilo fazlam vardır ama şu bi gerçek yaş ilerledikçe kilo vermek çok zorlaşıyo malesef

adetin 9 yada 10.günü canım korkma accuk acıyooo

:18::18::18::18::18::18:
ben 2 yıldır cesaretimi toplayamadım kızz...
yok canım reglin bittiği gibi 6.günü felan ama hiç beraber olmaman lazım..
teşekkürler kızlar

sende duygular ters tepmiş
bazısı sıkıntılıyken yemeden kesilir :)

Kizlaaaar batim yarin acaba neler olcak... ben soldaki yumurtam 12. Gunumde falan catlamisti sagdakiler bi kac gun sonra catlar demisti doktor... ben 14 gun sonra adet olmam gerekiyo ya hani. Hangi taraftakine gore hesaplamam gerekiyo bi fikriniz varmi.... test yapamiyorum cok korkuyorum

[video=youtube;p5HzDq7_so0]http://www.youtube.com/watch?v=p5HzDq7_so0[/video]

ayyy hayirlisi olsun INSALLAH guzel haberlerini alalim kibosum

günaydınn kızlar..yasin okuyalım demişsiniz ama benim gibi çalışanlar bunu biraz sor yapar yaa..iş yerinde okuncak birşeyler okusak..
ya varis, ya mütekebbir gibi tesbihatlar çeksek sıra ile:44::44:

günaydınn kızlar..yasin okuyalım demişsiniz ama benim gibi çalışanlar bunu biraz sor yapar yaa..iş yerinde okuncak birşeyler okusak..
ya varis, ya mütekebbir gibi tesbihatlar çeksek sıra ile:44::44:

günaydın canım..iş yerinde pc okuyamazmısın ..yada eve gidince :26:

günaydın canım..iş yerinde pc okuyamazmısın ..yada eve gidince :26:

canım abdestli olmak lazım ben hastanee çallışıorum pek mümkün değil..
akşamda kurs falan var benim evin yolunu zor buluyorummm okumam zor yani..ama tebihat olursa yolda her yerde çekerimm

canım abdestli olmak lazım ben hastanee çallışıorum pek mümkün değil..
akşamda kurs falan var benim evin yolunu zor buluyorummm okumam zor yani..ama tebihat olursa yolda her yerde çekerimm

anladım canım..yasin süresinde kesinleşti sanırım karar.
bittikden sonra çekeriz kabul edilirse..

anladım canım..yasin süresinde kesinleşti sanırım karar.
bittikden sonra çekeriz kabul edilirse..
peki şöle yapsak olurmu güzelim..
ben hafta içi değil ama hafta sonu en azından 1 kere okurum yasin...kabul edilirmiii :44::44: listeye girsem

ben hafta içi değil ama hafta sonu en azından 1 kere okurum yasin...kabul edilirmiii :44::44: listeye girsem

hiç bilmiyorum sanırım günlük yapıcaklar...
ama kızlar bi gelsin danışalım onlarada..benim için uyar

hiç bilmiyorum sanırım günlük yapıcaklar...
ama kızlar bi gelsin danışalım onlarada..benim için uyar

tamam şekerimm siz bana yazın bende ona uymaya çalışırım inşşş..Allah dualarını kabul etsin..Rabbim göbişlerimizzi bebek doludursunn inşşş

[MENTION][/MENTION]
canım en son çatlayana göre hesap yapman lazım hadi bakalım ben bile heyecanlandımm canım ya hayırlısı hakkında inşallah tutmuştur..

günaydin kizlar nasilsiniz bugün?

ben cooooook güzel bi rüya gördümmmmm
bebegim vardii kucagimdaa esimle beraber onu izliyorduk seviyorduk sonra birbirimize bakip gülüyorduk bu nasil güzel bisey diye
ama sonra uyandim malesef

hayirdir insallah...

edilir tabiki canım neden edilmesin ki pazartesi de duasını yaparız okuyanlar pazar akşamına kadar bildirsinler kızlar pazartesi de duasını yaparız isterseniz ben hazırlarım duasını atarım buradan

Değerli kardeşimiz;
Hz. Cabir’den nakledildiğine göre, Hz. Peygamber şöyle buyurdu:
Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: “Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.. (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum’ ” (Taberanî, Kitabu’d-Dua, 1/45; el-Mucemu’l-Evsat, 8/216)

edilir tabiki canım neden edilmesin ki pazartesi de duasını yaparız okuyanlar pazar akşamına kadar bildirsinler kızlar pazartesi de duasını yaparız isterseniz ben hazırlarım duasını atarım buradan

tamam canım c.tesi yada pazar okurumm ben listeye ekle basım benideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…