adetin 9 yada 10.günü canım korkma accuk acıyooo
teşekkürler kızlar:18::18::18::18::18::18:
ben 2 yıldır cesaretimi toplayamadım kızz...
yok canım reglin bittiği gibi 6.günü felan ama hiç beraber olmaman lazım..
sende duygular ters tepmişkızlar annemdeyim bu akşam eşimin maçı var bu soğukta Allahım ya gitme dedim neyse geç gelecek bi de bu aralar iştahım çok açık hiç doymuyorum 2 gündür kilo almaktan korkuyorum yaa rejim mi yapsam ne az önce akşam yemeği yedik ahanda şimdi kurt gibi acıktım yine bu ay rahatım ya psikolojim ii ondan mı nedireskiden bekrken az yiyodum hemen doyuyodum şimdi alıştım herşeyi yiyorum eskidn seçiyodum kilo almadım evlendiğimden beri aynı gibiyim belki 2 kilo fazlam vardır ama şu bi gerçek yaş ilerledikçe kilo vermek çok zorlaşıyo malesef
Kizlaaaar batim yarin acaba neler olcak... ben soldaki yumurtam 12. Gunumde falan catlamisti sagdakiler bi kac gun sonra catlar demisti doktor... ben 14 gun sonra adet olmam gerekiyo ya hani. Hangi taraftakine gore hesaplamam gerekiyo bi fikriniz varmi.... test yapamiyorum cok korkuyorum
günaydınn kızlar..yasin okuyalım demişsiniz ama benim gibi çalışanlar bunu biraz sor yapar yaa..iş yerinde okuncak birşeyler okusak..
ya varis, ya mütekebbir gibi tesbihatlar çeksek sıra ile:44::44:
günaydın canım..iş yerinde pc okuyamazmısın ..yada eve gidince :26:
canım abdestli olmak lazım ben hastanee çallışıorum pek mümkün değil..
akşamda kurs falan var benim evin yolunu zor buluyorummm okumam zor yani..ama tebihat olursa yolda her yerde çekerimm
peki şöle yapsak olurmu güzelim..anladım canım..yasin süresinde kesinleşti sanırım karar.
bittikden sonra çekeriz kabul edilirse..
peki şöle yapsak olurmu güzelim..
ben hafta içi değil ama hafta sonu en azından 1 kere okurum yasin...kabul edilirmiii :44::44: listeye girsem
hiç bilmiyorum sanırım günlük yapıcaklar...
ama kızlar bi gelsin danışalım onlarada..benim için uyar
tamam şekerimm siz bana yazın bende ona uymaya çalışırım inşşş..Allah dualarını kabul etsin..Rabbim göbişlerimizzi bebek doludursunn inşşş
Kizlaaaar batim yarin acaba neler olcak... ben soldaki yumurtam 12. Gunumde falan catlamisti sagdakiler bi kac gun sonra catlar demisti doktor... ben 14 gun sonra adet olmam gerekiyo ya hani. Hangi taraftakine gore hesaplamam gerekiyo bi fikriniz varmi.... test yapamiyorum cok korkuyorum
peki şöle yapsak olurmu güzelim..
ben hafta içi değil ama hafta sonu en azından 1 kere okurum yasin...kabul edilirmiii :44::44: listeye girsem
günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
ben cooooook güzel bi rüya gördümmmmm
bebegim vardii kucagimdaaesimle beraber onu izliyorduk seviyorduk sonra birbirimize bakip gülüyorduk bu nasil güzel bisey diye
ama sonra uyandim malesef
hayirdir insallah...
edilir tabiki canım neden edilmesin ki pazartesi de duasını yaparız okuyanlar pazar akşamına kadar bildirsinler kızlar pazartesi de duasını yaparız isterseniz ben hazırlarım duasını atarım buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?