günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
Ben cooooook güzel bi rüya gördümmmmm
Bebegim vardii kucagimdaaEsimle beraber onu izliyorduk seviyorduk sonra birbirimize bakip gülüyorduk bu nasil güzel bisey diye
Ama sonra uyandim malesef
Hayirdir insallah...
ne güzel bi rüya...
Rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah canım benim...
kızlar sa nasılsınz? inşaallah hepiniz iisinzdir arada sırada uğrayı hatrınızı sorabiliyorum ancak ama anne olmak isteyen herkes dualarımda miniğimin geleceğini öğrendim inşaallah rabim hayırlarla gönderir, sağlık sıhhatli ve herkese nasib eder.. duacınızım ve dualarınıza muhtacım....
ayy canım kucağına aldığın günleri de göstersin rabbim:) doğru anladım değil mi ah ne güzelkızlar sa nasılsınz? inşaallah hepiniz iisinzdir arada sırada uğrayı hatrınızı sorabiliyorum ancak ama anne olmak isteyen herkes dualarımda miniğimin geleceğini öğrendim inşaallah rabim hayırlarla gönderir, sağlık sıhhatli ve herkese nasib eder.. duacınızım ve dualarınıza muhtacım....
Selam kizlar nasilsiniz ?
Ben bugun regl oldum.
Cok yorgun hissediyorum kendimi gidip aksama kadar uyuycam..
öpüyorum sizleri kendinize iyi bakin
Ben bugun regl oldum.
napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn invo herkese kucak dolusu selam
kızlar sa nasılsınz? inşaallah hepiniz iisinzdir arada sırada uğrayı hatrınızı sorabiliyorum ancak ama anne olmak isteyen herkes dualarımda miniğimin geleceğini öğrendim inşaallah rabim hayırlarla gönderir, sağlık sıhhatli ve herkese nasib eder.. duacınızım ve dualarınıza muhtacım....
Ben bugun regl oldum.
kizlar surdaki videoya bakin cook güldüm yaaaa bu erkeklerin hemen hemen hepsi ayni vallah[video=facebook;10151721304346008]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151721304346008[/video]
İnsaallah.kizlar daha dun ogrendm. Dualarda benda varim
Ben bugun regl oldum.
kızlarr aralk 12 sınde reglı gunum bugunlerde akıntım cok sızce ovulasyon yoksa bebek mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?