Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ne güzel bi rüya...
Rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah canım benim...

kızlar sa nasılsınz? inşaallah hepiniz iisinzdir arada sırada uğrayı hatrınızı sorabiliyorum ancak ama anne olmak isteyen herkes dualarımda miniğimin geleceğini öğrendim inşaallah rabim hayırlarla gönderir, sağlık sıhhatli ve herkese nasib eder.. duacınızım ve dualarınıza muhtacım....

hamişmisin sennnnnnnn hiç te söylemedin ne ara öğrendinnn

ayy canım kucağına aldığın günleri de göstersin rabbim:) doğru anladım değil mi ah ne güzel

Duaya katılmak isteyenler tivitiye mesaj atsın toplanalım bir..sanırım her hafta biri için yapacaktık.onun da sırasını yapalım.ben de çalışıyorum ama akşamları okuyabilirim Yasin.

Selam kizlar nasilsiniz ?
Ben bugun regl oldum.
Cok yorgun hissediyorum kendimi gidip aksama kadar uyuycam..
öpüyorum sizleri kendinize iyi bakin

Ben bugun regl oldum.

a.s canım..
hayırlısı olsun canım. yat dinlen çok öpüyorum seni..

oleyyyyyyyyy hayirli olsun canimmmm allah saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin
darisi bizim basimiza insallahhh.... nekadarlikmis peki?

Ben bugun regl oldum.

hayirlisi olsun canim birdahaki ay dolsun göbüsün insallah

kizlar surdaki videoya bakin cook güldüm yaaaa bu erkeklerin hemen hemen hepsi ayni vallah [video=facebook;10151721304346008]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151721304346008[/video]

İnsaallah.kizlar daha dun ogrendm. Dualarda benda varim

Kays tebrik ederim canim ya cok sevindim birde sifreli gibi yazmissin tuylerim diken diken oldu
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN) hamileler cogaliyor ne guzel

Kizlar karar verelimde okuyalim duayi nasil yapalim ? Yasin okursak 1 gundemi okuyacagiz kac tane okuyacagiz pek bilgim yok yardimci olursaniz :26: hafta sonu okuyalim isyanda katilsin ne dersiniz ?

Ben bugun regl oldum.

hayirlisi olsun canimm dinlen uzme kendini herseyin en hayirlisi olsun ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)

kızlarr aralk 12 sınde reglı gunum bugunlerde akıntım cok sızce ovulasyon yoksa bebek mı

canim hamilelik cizelgesini niye yaptinki ? hamile degilmisin :26:
INSALLAH bebektir ama yumurtlamada olabilir sen calismalara devam et:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…