Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bende niye hiç belirti yokyaaa, ne adet belirtim var ortada ne bişey, göğüslerim acımıyo şişmedi belim ağrımıyo, hay allah şunun şurasında cumartesine ne kaldı, sadece bugün işteyken bi ıslaklık hissettim adet olsam karnım ağrırdı, baktım akıntıymış sadece peeeh

dur bakalim canim hemen umutsuzluga kapilma.. bence kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.. kirmizilari görmeden hic bisey belli olmaz.. insallah hamilesindirde daha cok yeni oldugu icin cikmamistir idrar testinde.. testi yapmadan önce 3-4 saat idrarini tuttunmu canim?

biliyorum canim bilmezmiyim beklemek hem zor hem yorucu.. bende her ay kendime kiziyorum birdaha kendimi dinlemicem diyorum ama yine yapamiyorum adet günü yaklastikca

:) nazarım olmayınca olmuyo işte, bugün yine hamiş haberi aldım ve korundukları halde hamişmiş, vay bee dedim bu nasıl adalet vardır bi hayır diyoruz napalım

nerdesiniz yaa nasilsiniz ne var ne yok merak ediyorum sizi....

güzel anne adaylari bebisleriniz nasil?? güzel güzel büyüyorlardir insallah
anne aday adaylari sizde durumlar ne??

:) nazarım olmayınca olmuyo işte, bugün yine hamiş haberi aldım ve korundukları halde hamişmiş, vay bee dedim bu nasıl adalet vardır bi hayır diyoruz napalım

evet vallah öylelerine bende cok sasiriyorum ama iste olacagi varsa oluyor rabbim sen nelere kadirsin
herseyin hayirlisi olsun tatlim test yapmayi düsünüyormusun?

akinti ne sekilde oluyo canim? rengi falan? normalde adet olmadan önce belirtilerin olurmuydu?
belkide iyiye isarettir?

evet vallah öylelerine bende cok sasiriyorum ama iste olacagi varsa oluyor rabbim sen nelere kadirsin
herseyin hayirlisi olsun tatlim test yapmayi düsünüyormusun?

testlerim bitti olsa kesinlikle yapardım, şimdi olmadığı için hafta sonunu beklicem c.tesi olmazsam yaparım artık bi test, zaten yumoşlarıma ayın 8inde bakıldı bugün yarın çatlıcak dedi doktor, çatladıysa eğer 22 şubat batım oluyo ayyy çoook yaklaştıı

sabret canim sunun surasinda ne kaldi 3 güncük.. sayili gün cabuk gecer.. insallah melegin seninledir

akinti ne sekilde oluyo canim? rengi falan? normalde adet olmadan önce belirtilerin olurmuydu?
belkide iyiye isarettir?

renkli çamaşırım olduğu için renk konusunda bi fikrim yok ama yoğun akıntım oldu, adet olmaya yakın göğüslerim şişer belim ağrırdı ama şimdi yok hiç bi belirtim yok yani göğüsüme dokunuyorum yok ağrımıyo, dün hariç önceki günler midem çok kazınıyodu, oda geçti anlamadım gittiiii

sabret canim sunun surasinda ne kaldi 3 güncük.. sayili gün cabuk gecer.. insallah melegin seninledir

ayyy çok garip geliyor artık inanmak çok zor, ama çok ümidim yok hayırlısı bakalım, günü gelince olcak inşallahhh, sende bugünleri iyi değerlendir tatlımmm çok yorma kendiniii

neyse bosver belirti arama kendinde yinede.. adet günün gecsinde bi test yap ve insallah buraya güzel haberler ver tatlim

ayyy çok garip geliyor artık inanmak çok zor, ama çok ümidim yok hayırlısı bakalım, günü gelince olcak inşallahhh, sende bugünleri iyi değerlendir tatlımmm çok yorma kendiniii

insallah canimmm.. vallah gün asiri iliskiye giriyoruz canim ama iliskiden sonra bacaklarimi havaya falan kaldirmiyorum yastikta koymuyorum amaaaaaaan olucagi varsa bunlari yapmadanda olur diyorum.. ama kalkmiyorum hemen 1 saat falan uzaniyorum.. yada uyuyorum iste.. bende artik alistigim icin pek umursamaz oldum yok ayaklarini kaldir yok beline yastik koy falan.. rabbim ol derse olur zaten..

evetyaaa yastık koyuyorum bende doktorum demişti, bide öylece uyuyakalırsam bel ağrısından ölüyorum sonra, inşallah tatlım inşallah olacaaak

Öğlen 1 gibi yptım.3-4 saat tutmadım sanırım.Hala da gelmedi kırmızılar.doktordan ctesiye randevu alabildim.Çünkü doktor 1 hafta geçmeden bakmıyormuş, nasıl birşeyse artık.

kiz nerelerdesin sen bakiyimm hic görünmüyosun
sende durumlar nasil anlat birazz bayadir sohbet edemedik seninle

beni biliyorsun canım doktora gittim dogum kontrol hapı verdi .iki aydır onu kullanıyorum. giriyorum ama sizleri göremiyorum artık çalışıyrum hemde ne yapsam bilemedim . bir süredir kisti eritmeye başlyoruz 6 gun sonra kontrolum var ama kasıklarım sancılanmaya basladı yine pek geçtiğini zannettmiyorum da bakacaz ...sen neler yaptınn anlat bakalım

nerdesiniz yaa nasilsiniz ne var ne yok merak ediyorum sizi....

güzel anne adaylari bebisleriniz nasil?? güzel güzel büyüyorlardir insallah
anne aday adaylari sizde durumlar ne??

beni unuttun mu

true nun annesi yanında giremiyor pek.
ben de invoice u merak ettim şimdi hiç yazmamış ne zamandır :26:
diğer kızlarda iyilerdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…