cnm ben sabah ilk idrarımla yapmıştım bence önemli benim çok belirsizdi testeki çizgi varla yok arası sende tekrar bak bi bakalım
Test negatif çıktı canolar. Nedense üzülmedim hiç.Oh be rahatladım. Ne hassas insanlarız ya herseyi kafaya takmasak aslında hersey yoluna girecek. Zaten kafaya taktığımdan adet olamıyorum bence.Yanlış mı yapıyoruz kızlar? Bana doktor yolu gözüküyor anlaşılan.Hala gelmezse tabi adetim.Ben kendimi kandırmıyım boş yere.2 gün geçti, test negatif, bu saatten sonrada mucize olmasını bekleyemem.
biliyorum canim bilmezmiyim beklemek hem zor hem yorucu.. bende her ay kendime kiziyorum birdaha kendimi dinlemicem diyorum ama yine yapamiyorum adet günü yaklastikca
nerdesiniz yaa nasilsiniz ne var ne yok merak ediyorum sizi....
güzel anne adaylari bebisleriniz nasil?? güzel güzel büyüyorlardir insallah
anne aday adaylari sizde durumlar ne??
:) nazarım olmayınca olmuyo işte, bugün yine hamiş haberi aldım ve korundukları halde hamişmiş, vay bee dedim bu nasıl adaletvardır bi hayır diyoruz napalım
burdayız canım sen nasıılsınnn
bende niye hiç belirti yokyaaa, ne adet belirtim var ortada ne bişey, göğüslerim acımıyo şişmedi belim ağrımıyo, hay allah şunun şurasında cumartesine ne kaldı, sadece bugün işteyken bi ıslaklık hissettim adet olsam karnım ağrırdı, baktım akıntıymış sadece peeeh
evet vallah öylelerine bende cok sasiriyorum ama iste olacagi varsa oluyor rabbim sen nelere kadirsin
herseyin hayirlisi olsun tatlim test yapmayi düsünüyormusun?
testlerim bitti olsa kesinlikle yapardım, şimdi olmadığı için hafta sonunu beklicem c.tesi olmazsam yaparım artık bi test, zaten yumoşlarıma ayın 8inde bakıldı bugün yarın çatlıcak dedi doktor, çatladıysa eğer 22 şubat batım oluyo ayyy çoook yaklaştıı
akinti ne sekilde oluyo canim? rengi falan? normalde adet olmadan önce belirtilerin olurmuydu?
belkide iyiye isarettir?
sabret canim sunun surasinda ne kaldi 3 güncük..sayili gün cabuk gecer.. insallah melegin seninledir
renkli çamaşırım olduğu için renk konusunda bi fikrim yok ama yoğun akıntım oldu, adet olmaya yakın göğüslerim şişer belim ağrırdı ama şimdi yok hiç bi belirtim yok yani göğüsüme dokunuyorum yok ağrımıyo, dün hariç önceki günler midem çok kazınıyodu, oda geçti anlamadım gittiiii
ayyy çok garip geliyor artık inanmak çok zor, ama çok ümidim yok hayırlısı bakalım, günü gelince olcak inşallahhh,sende bugünleri iyi değerlendir tatlımmm çok yorma kendiniii
insallah canimmm.. vallah gün asiri iliskiye giriyoruz canimama iliskiden sonra bacaklarimi havaya falan kaldirmiyorum yastikta koymuyorum amaaaaaaan olucagi varsa bunlari yapmadanda olur diyorum.. ama kalkmiyorum hemen 1 saat falan uzaniyorum.. yada uyuyorum iste.. bende artik alistigim icin pek umursamaz oldum yok ayaklarini kaldir yok beline yastik koy falan.. rabbim ol derse olur zaten..
dur bakalim canim hemen umutsuzluga kapilma.. bence kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.. kirmizilari görmeden hic bisey belli olmaz.. insallah hamilesindirde daha cok yeni oldugu icin cikmamistir idrar testinde.. testi yapmadan önce 3-4 saat idrarini tuttunmu canim?
kiz nerelerdesin sen bakiyimm hic görünmüyosun
sende durumlar nasil anlat birazz bayadir sohbet edemedik seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?