Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hayirlisi olsun canim esinin adina sevindim en azindan sadece sen ilac kullanacaksin..
InsAllah Allah gonlune gore verir..
Herseyin bi vakti var ilaclarda vesile Allah tarafindan gonderildi bizlere...
Olacak insAllah.

ben de esim icin sevindim
insallah canım Allah hepimizin gonlune gore versin.
Evet sanırım vakti var,acele etmiyorum artık,Allahım biliyor dogru zamanı
ovulasyon testi denicem bu ay da iste benim regly duzensiz bakalım yapabılcen mi

kızlaar ben geldiiimmmmm, nabersiniz, var mı güzel haberler,

kızlar kistim gitti prolaktinim 2ye düştü bu ay klomen kullandım dün 14. günümdü doktora gittim 9 yumoşum var bir tanesi dışında diğerleri sağlam, bakalım nolcek, aayyyy doktor 3üz ikiz olabilir demezmı bide... çatlatma iğnesi yapmadı, çok komik 9 yumoş kocişle sürekli gülüp duruyoruz rabbim hayırlısını verir inşallahh

ben buralardayım kib ama uzaktan uzaktan izliyorum burayı :)
senin adına sevindim canım ins bu ay bebegın senınle olur

günaydın canlar:) 18inde regl bekliyorum. Dün çok midem bulandı ve akşam saatlerinde oluyor bu özellikle.test yapmak için can atıyorum ama umutlanmak için çok erken. kan tahlili dışında en erken gebelik testi deneyen var mı ? fortel, laboquick vb.. napsam bilemedim.kocamda umutlanıyor yazık

Kızlar benım de BAT tarıhım yarındı ama dun cok buyık bı sıkıntı yasadım ıs yerınde kendımı helak ettım. Ve bu sabah kahverengi kırmızı kanama var. Gogus agrılarım gitti. Oysa ki gecen hafta yerleşme kanaması olmustu. Ne yani bu sımdı regl mı yoksa dusuk mı yaptım ?

Bende şimdi tam sana yazıyordum, iyi haber varmı diye. Sen hiç test yapmadın değil mi?

Yok canım bu ay hıc test yapmadım ama ya emınım ya kesınlıkle olmustu ve dun kı yasanılan olaylar sonrasında durum boyle

Kan tahlili yaptırırsan şuan düşük yapmış olsan bile ( ki Allah korusun diyorum), hcg değerlerin yinede görünür.Hamileysen de zaten kesin olarak öğrenmiş olursun. Ama hcg değerleri dünden itibaren düşmeye başlar ve sonucu öğrenemezsin.

tatlim senin adina cok sevindim insallah ikiz yada ücüzlerin olur gelismelerden haberdar et bizi.. ben takip ediyorum burayi ama pek kimse yazmadigi icin bende yazmiyorum..

daha erken canim isterden bekle cikmaz büyük ihtimalle.. ozamanda bosuna moralini bozmus olursun.. adet tarihin gecsin öyle yap yada dayanamazsan 2-3 gün öncesinden yaparsin ama 18ine daha cok var

canim öyle kötü düsünme bencede git bi kan testi yaptir bakalim ne cikacak sonuc.. belkide üstüne görüyorsundur.. doktoruna danis istersen canim..

ben buralardayım kib ama uzaktan uzaktan izliyorum burayı :)
senin adına sevindim canım ins bu ay bebegın senınle olur

hayırlısı bakalım bitterim sende durumlar nasıl

evetya kimsecikler kalmamış , ayy üçüzü nasıl bakarım bilmiyorum ama hayırlısı bitane olaydı sağlıkla inşallah.

hayırlısı bakalım bitterim sende durumlar nasıl

evetya kimsecikler kalmamış , ayy üçüzü nasıl bakarım bilmiyorum ama hayırlısı bitane olaydı sağlıkla inşallah.

hehe 3üz olursa yandın bacım

biz denemeye devam canım,esimin sonucu guzel cıktı masallah.sadece iltihaplanma gibi bişi vardı antibiyotik kullandı.sıkıntı benden kaynaklı gibi prolaktin yüzünden.

kızlar mide bulantıları çalışıyorum yorgunluk falan derken giremiyorum kusurabakmayın bugün doktordaydım doktorum bebeğinde pipi göremedik kesinlikle kız dedi ama ben birazcık daha beklesemmi ki hazırlıklar için :26:

Canım öncerlikle midem yanıyodu ve aşırı uyku halim vardı.normalde gec vakite kadar otururdum dayanamayıp uyuyordum sürekli.Ve karnımda gaz sindirirm sistemimde tuhaflıklar oldu.Tabi ki reglim de gecikince test yaptım.

Kızlar benim BAT 18.Ama 3-4 gündür adet ağrısı gibi sağlı sollu ağrılarım var.Şimdide sağ bacağımdan ayağıma kadar vurdu aynı ağrı.Nedir bu? Adet olcakmışım gibi ama daha önce hiç erken olmadım.

hehe 3üz olursa yandın bacım

biz denemeye devam canım,esimin sonucu guzel cıktı masallah.sadece iltihaplanma gibi bişi vardı antibiyotik kullandı.sıkıntı benden kaynaklı gibi prolaktin yüzünden.

hemde ne yandım tatlımyaa:18:

sende demi prolaktin çıktı, kaç ki prolaktinin?? hiç sıkma canını dostineks içtinmi hemen düşüyo

Selam kizlar nasilsiniz coktandir yazmadim buraya Gelismeler var mi ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…