- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Hayirlisi olsun canim esinin adina sevindim en azindan sadece sen ilac kullanacaksin..
InsAllah Allah gonlune gore verir..
Herseyin bi vakti var ilaclarda vesile Allah tarafindan gonderildi bizlere...
Olacak insAllah.
kızlar kistim gitti prolaktinim 2ye düştü bu ay klomen kullandım dün 14. günümdü doktora gittim 9 yumoşum var bir tanesi dışında diğerleri sağlam, bakalım nolcek, aayyyy doktor 3üz ikiz olabilir demezmı bide... çatlatma iğnesi yapmadı, çok komik 9 yumoş kocişle sürekli gülüp duruyoruz rabbim hayırlısını verir inşallahh
Kızlar benım de BAT tarıhım yarındı ama dun cok buyık bı sıkıntı yasadım ıs yerınde kendımı helak ettım. Ve bu sabah kahverengi kırmızı kanama var. Gogus agrılarım gitti. Oysa ki gecen hafta yerleşme kanaması olmustu. Ne yani bu sımdı regl mı yoksa dusuk mı yaptım ?
Bende şimdi tam sana yazıyordum, iyi haber varmı diye. Sen hiç test yapmadın değil mi?
Yok canım bu ay hıc test yapmadım ama ya emınım ya kesınlıkle olmustu ve dun kı yasanılan olaylar sonrasında durum boyle
kızlar kistim gitti prolaktinim 2ye düştü bu ay klomen kullandım dün 14. günümdü doktora gittim 9 yumoşum var bir tanesi dışında diğerleri sağlam, bakalım nolcek, aayyyy doktor 3üz ikiz olabilir demezmı bide... çatlatma iğnesi yapmadı, çok komik 9 yumoş kocişle sürekli gülüp duruyoruz rabbim hayırlısını verir inşallahh
günaydın canlar:) 18inde regl bekliyorum. Dün çok midem bulandı ve akşam saatlerinde oluyor bu özellikle.test yapmak için can atıyorum ama umutlanmak için çok erken. kan tahlili dışında en erken gebelik testi deneyen var mı ? fortel, laboquick vb.. napsam bilemedim.kocamda umutlanıyor yazık
Kızlar benım de BAT tarıhım yarındı ama dun cok buyık bı sıkıntı yasadım ıs yerınde kendımı helak ettım. Ve bu sabah kahverengi kırmızı kanama var. Gogus agrılarım gitti. Oysa ki gecen hafta yerleşme kanaması olmustu. Ne yani bu sımdı regl mı yoksa dusuk mı yaptım ?
ben buralardayım kib ama uzaktan uzaktan izliyorum burayı :)
senin adına sevindim canımins bu ay bebegın senınle olur
tatlim senin adina cok sevindim insallah ikiz yada ücüzlerin olurgelismelerden haberdar et bizi.. ben takip ediyorum burayi ama pek kimse yazmadigi icin bende yazmiyorum..
daha erken canim isterden bekle cikmaz büyük ihtimalle.. ozamanda bosuna moralini bozmus olursun.. adet tarihin gecsin öyle yap yada dayanamazsan 2-3 gün öncesinden yaparsin ama 18ine daha cok var
canim öyle kötü düsünme bencede git bi kan testi yaptir bakalim ne cikacak sonuc.. belkide üstüne görüyorsundur.. doktoruna danis istersen canim..
hayırlısı bakalım bitterim sende durumlar nasıl
evetya kimsecikler kalmamış , ayy üçüzü nasıl bakarım bilmiyorum ama hayırlısı bitane olaydı sağlıkla inşallah.
biliyorum canim yüce rabbim en iyisini en hayirlisini bilir, olmamasindada vardir bir hayir diyorum.. hep dua ediyorum isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip et diye.. insallah tez vakitte bizlerede nasip eder... sende durumlar nasil canim?
sagol tatlim biliyorum sabir lazim bu yolda... senelerdir ugrasanlar var.. bunada cok sükür! suan daha iyiyim... bu ay esim ilk kez cocuk istedigini acik acik söyledi, sanirim o yüzden kötü oldum bu ay..daha önce hep kismet, olursa olur falan derdi.. oyyy masallah sipaya insallah hep böyle devam eder canim... varmi bi SIKINTIN? bulantilar, agrilar falan?
kuzum dün testlere baktim ama asiri pahali burda yaa 10 tane test 150 lirayarin baska eczaneye bakicam belki daha uygunu vardir.. esime söylemek istemiyorum o yüzden internettende ismarlayamam görür diye..
cok sevindim arkadasim umarim saglicakla kucaginada almayi nasip eder allahim..belirtilerin nelerdi?
hehe 3üz olursa yandın bacım
biz denemeye devam canım,esimin sonucu guzel cıktı masallah.sadece iltihaplanma gibi bişi vardı antibiyotik kullandı.sıkıntı benden kaynaklı gibi prolaktin yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?