Yarın adet olacağım sanırım.Belim ağrıyor beton gibi oldum.Doktora muayene için adetin 2. veya 3.günü gidiliyormuş doğrumu?
Selam kizlar nasilsiniz coktandir yazmadim burayaGelismeler var mi ?:26:
bat 22 şubat çok az kaldı, 9 yumoştan bi tane tutmazsa tüh bana bugün test yaptım negatif, offyaaaa olmuyo olmuyo
Selam benim 3.asilama da tutmadi..
Tüp bebege basliycaz.
Allah yardimcisi olsun herkesin..
öyle deme canım yabat 22 şubat çok az kaldı, 9 yumoştan bi tane tutmazsa tüh bana bugün test yaptım negatif, offyaaaa olmuyo olmuyo
amin canım inş tüp bebekle yüzün gülecekSelam benim 3.asilama da tutmadi..
Tüp bebege basliycaz.
çok boşladık evet ama ben şahsen çok dillendirip sıkıntıya girmek istemiyorumben iyiyim canim sen nasilsin? evet bayadir kimse girmiyor buraya cok boslandibende gelisme yok canim dün doktor randevum vardi cok sükür kist falan yokmus hersey normal dedi yaza kadar denemeye devam edin olmazsa esinle birlikte gel tekrar dedi.. sende varmi gelisme?
Selam benim 3.asilama da tutmadi..
Tüp bebege basliycaz.
canimmm erken yapmissin daha cikmaz zaten sabret 9 yumos masallah az degil illaki birinden biri tutmustur insallah.. belirtilerin varmi hic?
?
öyle deme canım yavakti zamanı var de,kendini üzme olur mu
Slm kızlar.Bugun 30.günüm hala olmadım regl. Ama hiç olmadığım kadar karnım şiş,hafif ağrı ve bacaklarımda ağrılar..Fena olcak
ben iyiyim canim sen nasilsin? evet bayadir kimse girmiyor buraya cok boslandibende gelisme yok canim dün doktor randevum vardi cok sükür kist falan yokmus hersey normal dedi yaza kadar denemeye devam edin olmazsa esinle birlikte gel tekrar dedi.. sende varmi gelisme?
canimmm erken yapmissin daha cikmaz zaten sabret 9 yumos masallah az degil illaki birinden biri tutmustur insallah.. belirtilerin varmi hic?
amin canim allah yar ve yardimcimiz olsun... insallah sende tez vakitte melegine kavusursun.. nezaman basliyorsunuz?
çok boşladık evet ama ben şahsen çok dillendirip sıkıntıya girmek istemiyorum
sonra gerçekten sıfır moralle dolaşıorum etrafta
senin icin de sevindim canım sıkıntı olmadıgı için
Slm kızlar.Bugun 30.günüm hala olmadım regl. Ama hiç olmadığım kadar karnım şiş,hafif ağrı ve bacaklarımda ağrılar..Fena olcak
ayy beklemek çok zor be nazarım, belirtim var desem yalan olur, var ama saçma şeyler, midem kazınıyo 2 gündür ama adetim geçmeden belirti var saçma geliyor artık
senin bat ne zaman durumlar nasıl anlat bakalım
Topigi cok bosladim canlandiralim burayi..
Ben doktora basladim canim.. tahlillerimi verdim tiroitim yuksek cikti ilac kullaniyorum bu ay yine tahlil vericem prolaktinimde 35 gibi bisey cikti onceki senelerde 64 tu yine iyi yani 35 cok fazla degil.. ayrica esim test vericek bakalim mart ortasinda akibetimiz belli olur bizim.. ALLAH hayirlisini versin INSALLAH
günaydın canolar.Bugünde olmadım regl :) Test geçen hafta sabırsızlıktan yapmıştım negatif çıktı. Bile bile yaptım sırf şu psikolojiden kurtulmak için. Normalde hep 29-30 günü geçmez.5 ay önce 1 hafta gecikmişti,hamiş sandım ama değilmiş.Belkide kimyasal gebelik geçirdim haberim yok.Vücut kendini hazırlıyormuş.Bugünle birlikte 2 gün gecikti.Ağrılar uyuşmalar devam ediyor ama.Test değil de yarın da olmazsam doktora gideyim diyorum.Başka fikri olan var mı?
cnm inş. güzel haber alırsın.akıntın nasıl devam ediyormu bende 18 ocakta öğrendim hamile olduğumu o gün adetim gelmesi gerekiyodu gelmedi akıntım vardı ben ordan anladım çünkü adet olcağın zaman kuruluk olmaya başlıo bende test yaptım siilik çıkmıştı çok bu cumada randevumuz var kalp atışını duymamız gerekio bakalım hayırlısı
Test negatif çıktı canolar. Nedense üzülmedim hiç.Oh be rahatladım. Ne hassas insanlarız ya herseyi kafaya takmasak aslında hersey yoluna girecek. Zaten kafaya taktığımdan adet olamıyorum bence.Yanlış mı yapıyoruz kızlar? Bana doktor yolu gözüküyor anlaşılan.Hala gelmezse tabi adetim.Ben kendimi kandırmıyım boş yere.2 gün geçti, test negatif, bu saatten sonrada mucize olmasını bekleyemem.
günaydın canolar.Bugünde olmadım regl :) Test geçen hafta sabırsızlıktan yapmıştım negatif çıktı. Bile bile yaptım sırf şu psikolojiden kurtulmak için. Normalde hep 29-30 günü geçmez.5 ay önce 1 hafta gecikmişti,hamiş sandım ama değilmiş.Belkide kimyasal gebelik geçirdim haberim yok.Vücut kendini hazırlıyormuş.Bugünle birlikte 2 gün gecikti.Ağrılar uyuşmalar devam ediyor ama.Test değil de yarın da olmazsam doktora gideyim diyorum.Başka fikri olan var mı?
Test negatif çıktı canolar. Nedense üzülmedim hiç.Oh be rahatladım. Ne hassas insanlarız ya herseyi kafaya takmasak aslında hersey yoluna girecek. Zaten kafaya taktığımdan adet olamıyorum bence.Yanlış mı yapıyoruz kızlar? Bana doktor yolu gözüküyor anlaşılan.Hala gelmezse tabi adetim.Ben kendimi kandırmıyım boş yere.2 gün geçti, test negatif, bu saatten sonrada mucize olmasını bekleyemem.
cnm ben sabah ilk idrarımla yapmıştım bence önemli benim çok belirsizdi testeki çizgi varla yok arası sende tekrar bak bi bakalım
Canım en iyisi dediğin gibi kan testi azda olsa hormon yüksekliğini görürsün evde yapsan çıkmayabilir benimde syın sonu zaman geçmiyooo
Öyle deme geç döllenme olmuş olabilir 3. Günde çoook silik çıkanlar cok var haberdar et yine bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?