Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yine kimsecikler yok burda... girip bakanlar durumunu yazsin bari arkadaslar böylece haberimiz olur en azindan birbirimizden...

benim bir saat sonra doktorda randevum var bakalim ne olacak ne yapacak cok merak ediyorum.. :18:

kızlaaar ben bu topiğin son yazılan sayfasını açmaya çalışınca anasayfaya giriyor kendiliğinden nedendir, çok özledim ben sizleriii

bat 22 şubat çok az kaldı, 9 yumoştan bi tane tutmazsa tüh bana bugün test yaptım negatif, offyaaaa olmuyo olmuyo

Selam benim 3.asilama da tutmadi..
Tüp bebege basliycaz.
Allah yardimcisi olsun herkesin..

Selam kizlar nasilsiniz coktandir yazmadim buraya Gelismeler var mi ?:26:

ben iyiyim canim sen nasilsin? evet bayadir kimse girmiyor buraya cok boslandi bende gelisme yok canim dün doktor randevum vardi cok sükür kist falan yokmus hersey normal dedi yaza kadar denemeye devam edin olmazsa esinle birlikte gel tekrar dedi.. sende varmi gelisme?

bat 22 şubat çok az kaldı, 9 yumoştan bi tane tutmazsa tüh bana bugün test yaptım negatif, offyaaaa olmuyo olmuyo

canimmm erken yapmissin daha cikmaz zaten sabret 9 yumos masallah az degil illaki birinden biri tutmustur insallah.. belirtilerin varmi hic?

Tüp bebege basliycaz.

amin canim allah yar ve yardimcimiz olsun... insallah sende tez vakitte melegine kavusursun.. nezaman basliyorsunuz?

öyle deme canım ya vakti zamanı var de,kendini üzme olur mu

Tüp bebege basliycaz.
amin canım inş tüp bebekle yüzün gülecek

çok boşladık evet ama ben şahsen çok dillendirip sıkıntıya girmek istemiyorum
sonra gerçekten sıfır moralle dolaşıorum etrafta
senin icin de sevindim canım sıkıntı olmadıgı için

Tüp bebege basliycaz.

allah yardımcınız olsun tatlım inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz, tüp bebek olsada hemen tutar inşşşalllaahhh
canimmm erken yapmissin daha cikmaz zaten sabret 9 yumos masallah az degil illaki birinden biri tutmustur insallah.. belirtilerin varmi hic?

?

ayy beklemek çok zor be nazarım, belirtim var desem yalan olur, var ama saçma şeyler, midem kazınıyo 2 gündür ama adetim geçmeden belirti var saçma geliyor artık

senin bat ne zaman durumlar nasıl anlat bakalım
öyle deme canım ya vakti zamanı var de,kendini üzme olur mu

bitterim Allahım affetsin gerçekten çok zoryaa sabretmek çok zor, rabbim hayırlısını versin ne diyelim

Slm kızlar.Bugun 30.günüm hala olmadım regl. Ama hiç olmadığım kadar karnım şiş,hafif ağrı ve bacaklarımda ağrılar..Fena olcak

kıız test yaptınmı kaç günde adet oluyosuuun belki hamişsindiirrr

Topigi cok bosladim canlandiralim burayi..
Ben doktora basladim canim.. tahlillerimi verdim tiroitim yuksek cikti ilac kullaniyorum bu ay yine tahlil vericem prolaktinimde 35 gibi bisey cikti onceki senelerde 64 tu yine iyi yani 35 cok fazla degil.. ayrica esim test vericek bakalim mart ortasinda akibetimiz belli olur bizim.. ALLAH hayirlisini versin INSALLAH

çok boşladık evet ama ben şahsen çok dillendirip sıkıntıya girmek istemiyorum
sonra gerçekten sıfır moralle dolaşıorum etrafta
senin icin de sevindim canım sıkıntı olmadıgı için

bende buraya girdikce sanki daha cok kafama takiyorum ama merak ediyorum sizleri o yüzden girip bakiyorum, bazende girmisken yaziyim diyorum
yani kk ile olmuyor ama kk sizda olmuyor sagol tatlim bende cok rahatladim.. yaza kadar olmazsa (ki insallah olur) tekrar gidicem bakalim ozaman tüplere falan bakar heralde acikmi diye..

Slm kızlar.Bugun 30.günüm hala olmadım regl. Ama hiç olmadığım kadar karnım şiş,hafif ağrı ve bacaklarımda ağrılar..Fena olcak

canim bi test yapsana merak ettim :18:

biliyorum canim bilmezmiyim beklemek hem zor hem yorucu.. bende her ay kendime kiziyorum birdaha kendimi dinlemicem diyorum ama yine yapamiyorum adet günü yaklastikca

benim daha cok var canim 2 hafta önce regl oldum.. calismalara devam iste.. pazartesi doktorda randevum vardi.. ben kissten süpheleniyordum ya ona baktirdim.. cok sükür kist falan yokmus tatlim hersey normal dedi adet döngünün ortasindasin heralde gün asiri calis dedi.. yaza kadar deneyin olmazsa tekrar gelirsin esinle beraber dedi.. sanirim tüplere falan bakicak.. öyle iste tatlim...[/QUOTE]

sevindim canim insallah esininde sonuclari temiz cikarda bir an önce bebisiniz gelir insan doktora görününce rahatliyor sanki.. yani bende öyle oldu sanki doktora göründüm ya simdi olacakmis gibime geliyo
allahim hayirli zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bekleyen herkese

Son düzenleme:
günaydın canolar.Bugünde olmadım regl :) Test geçen hafta sabırsızlıktan yapmıştım negatif çıktı. Bile bile yaptım sırf şu psikolojiden kurtulmak için. Normalde hep 29-30 günü geçmez.5 ay önce 1 hafta gecikmişti,hamiş sandım ama değilmiş.Belkide kimyasal gebelik geçirdim haberim yok.Vücut kendini hazırlıyormuş.Bugünle birlikte 2 gün gecikti.Ağrılar uyuşmalar devam ediyor ama.Test değil de yarın da olmazsam doktora gideyim diyorum.Başka fikri olan var mı?

cnm inş. güzel haber alırsın.akıntın nasıl devam ediyormu bende 18 ocakta öğrendim hamile olduğumu o gün adetim gelmesi gerekiyodu gelmedi akıntım vardı ben ordan anladım çünkü adet olcağın zaman kuruluk olmaya başlıo bende test yaptım siilik çıkmıştı çok bu cumada randevumuz var kalp atışını duymamız gerekio bakalım hayırlısı

Maşallah cnm gözünüz aydın o zaman. Bende de beyaz akıntı var.davul gibi oldum,adet olcam gibi ama kuruluk yok.Eczaneye gidiyorum şimdi dayanamadım yani,yarını bekleyemem sonucu söylerim artık burdan.

Test negatif çıktı canolar. Nedense üzülmedim hiç.Oh be rahatladım. Ne hassas insanlarız ya herseyi kafaya takmasak aslında hersey yoluna girecek. Zaten kafaya taktığımdan adet olamıyorum bence.Yanlış mı yapıyoruz kızlar? Bana doktor yolu gözüküyor anlaşılan.Hala gelmezse tabi adetim.Ben kendimi kandırmıyım boş yere.2 gün geçti, test negatif, bu saatten sonrada mucize olmasını bekleyemem.

cnm ben sabah ilk idrarımla yapmıştım bence önemli benim çok belirsizdi testeki çizgi varla yok arası sende tekrar bak bi bakalım

Canım en iyisi dediğin gibi kan testi azda olsa hormon yüksekliğini görürsün evde yapsan çıkmayabilir benimde syın sonu zaman geçmiyooo

Öyle deme geç döllenme olmuş olabilir 3. Günde çoook silik çıkanlar cok var haberdar et yine bizi

cnm ben sabah ilk idrarımla yapmıştım bence önemli benim çok belirsizdi testeki çizgi varla yok arası sende tekrar bak bi bakalım

Canım en iyisi dediğin gibi kan testi azda olsa hormon yüksekliğini görürsün evde yapsan çıkmayabilir benimde syın sonu zaman geçmiyooo

Öyle deme geç döllenme olmuş olabilir 3. Günde çoook silik çıkanlar cok var haberdar et yine bizi

kızlar sizde olmasanız kendi kendimi kurutcam burda. çok çok sagolun. Kocama ürolojiden randevu bile aldım:) sperm testini hangi doktor yapıyor onu bile bilmiyorum. Bende bir kaç gün daha bekleyip giderim artık doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…