Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Coook iyi oldu cnm hayalet gibiydinnn yaaa nasılsın

İyidir cnm yaa komsunun kızı geldi kitaplarımı kapla diye kitap kaplıyom

yaşayan canlıyım artık
bana da hep komşunun kızı geliyor ing ödevi yaptırmaya
eşime de matematik için geliyor

Aksam 8 de dr a gidicem bende nsil gidiceksem halsizim cok

Saolun kizlar aman dikat edin siz olmayin ben gecen sabah motorlaa markete gittim sogugu yedim ondan oldu

özel muayenehaneye mi gidiyorsun,nasıl fiyatlar

bu arada sen mi kullanıyorsun motoru

Evet ozel muayene cnm cok uygun fakat kizimin dogumunuda ayni dr um yapmisti oyuzden sanirim uygun. Evet ben kullaniyorum

ben burda 1 kere gittim 110 tl verdim
belki sürekli gitsem arada almaz veya uygun yapar
ama nerden bilecem her seferinde de o kdr veremem

maşallah sana o zaman ben daha araba neyim kullanmayı bilmiyorum

iyiymis katla canım kolay gelsin
facen varmı kız seninnn

bana da hep kitap kapla diye geliyolar güzel yapıyomusum balkesss bu kızda 9 yasında adı sılaaaa

ben burda 1 kere gittim 110 tl verdim
belki sürekli gitsem arada almaz veya uygun yapar
ama nerden bilecem her seferinde de o kdr veremem

maşallah sana o zaman ben daha araba neyim kullanmayı bilmiyorum

Ikisinisde kullaniyorum cnm benim dr da herkesten farkli aliyor benden 50 tl aliyor bi ay aliyo bi ay almiyo iste idare ediyoruz 8

bana da hep kitap kapla diye geliyolar güzel yapıyomusum balkesss bu kızda 9 yasında adı sılaaaa

Hadi ya bizim kitap kaplama derdimiz yok ogretmenimiz aneleri cok dusunuyo hazir kap aliyo her yil eve kitap getirmiyolar zaten sadece odev verdigi kitap geliyo cocuklar yorulmasin sirtlari agrimasin die allah razi olsun cok dusunceli bir ogetmen

Ikisinisde kullaniyorum cnm benim dr da herkesten farkli aliyor benden 50 tl aliyor bi ay aliyo bi ay almiyo iste idare ediyoruz 8

Hadi ya bizim kitap kaplama derdimiz yok ogretmenimiz aneleri cok dusunuyo hazir kap aliyo her yil eve kitap getirmiyolar zaten sadece odev verdigi kitap geliyo cocuklar yorulmasin sirtlari agrimasin die allah razi olsun cok dusunceli bir ogetmen

Kızzz cok iyiymis yaa bende devletten bi proften randevu aldım 55 tl muayene ... Buradaki ögretmenler hep kendini düsünür

çok uygunmuş canım ne güzel
aynı doktora hemşire bir arkadaşım da gidiyor ondan çoğu zaman almıyormuş,ama tabi eski tanıdık olduğu için

ama kitap kaplamak ayrı bir zevk ya
ben çocukken çok zevk alırdım desen desen renkli kaplarla kaplamayı

Kızzz cok iyiymis yaa bende devletten bi proften randevu aldım 55 tl muayene ... Buradaki ögretmenler hep kendini düsünür

o nasıl öyle :) devlet ve prof
tıp fakültesi falan mı
leyn öğretmenler hakkında öyle deme

Eeee bitterimm sende ne var ne yok ben aniden cıkarsam bilin ki esim teli alı dısarı cıkmıstır

aynı be canım
işteyim ben
ne gelen var ne giden dikiyorlar beni buraya

ayıp onlara yaaa böle güzel bi hoca agac edilir miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…