- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kendimi online etsem iyi olcak
yoksa kimse yok diyorsunuz
bende tadlum ne yapıyon bakalımm
bu akşam maç varmış
eşim dışarı çıkacak
ben de komşuma giderim
sizde neler var
Coook iyi oldu cnm hayalet gibiydinnn yaaanasılsın
İyidir cnm yaa komsunun kızı geldi kitaplarımı kapla diye kitap kaplıyom
Coook iyi oldu cnm hayalet gibiydinnn yaaanasılsın
İyidir cnm yaa komsunun kızı geldi kitaplarımı kapla diye kitap kaplıyom
Aksam 8 de dr a gidicem bende nsil gidiceksem halsizim cok
Saolun kizlar aman dikat edin siz olmayin ben gecen sabah motorlaa markete gittim sogugu yedim ondan oldu
iyiymis katla canım kolay gelsin
facen varmı kız seninnn
yaşayan canlıyım artık
bana da hep komşunun kızı geliyor ing ödevi yaptırmaya
eşime de matematik için geliyor
özel muayenehaneye mi gidiyorsun,nasıl fiyatlar
bu arada sen mi kullanıyorsun motoru[/ QUOTE]
Evet ozel muayene cnm cok uygun fakat kizimin dogumunuda ayni dr um yapmisti oyuzden sanirim uygun. Evet ben kullaniyorum
Evet ozel muayene cnm cok uygun fakat kizimin dogumunuda ayni dr um yapmisti oyuzden sanirim uygun. Evet ben kullaniyorum
iyiymis katla canım kolay gelsin
facen varmı kız seninnn
yaşayan canlıyım artık
bana da hep komşunun kızı geliyor ing ödevi yaptırmaya
eşime de matematik için geliyor
özel muayenehaneye mi gidiyorsun,nasıl fiyatlar
bu arada sen mi kullanıyorsun motoru
ben burda 1 kere gittim 110 tl verdim
belki sürekli gitsem arada almaz veya uygun yapar
ama nerden bilecem her seferinde de o kdr veremem
maşallah sana o zaman ben daha araba neyim kullanmayı bilmiyorum
bana da hep kitap kapla diye geliyolar güzel yapıyomusum balkesss bu kızda 9 yasında adı sılaaaa
Ikisinisde kullaniyorum cnm benim dr da herkesten farkli aliyor benden 50 tl aliyor bi ay aliyo bi ay almiyo iste idare ediyoruz8
Hadi ya bizim kitap kaplama derdimiz yok ogretmenimiz aneleri cok dusunuyo hazir kap aliyo her yil eve kitap getirmiyolar zaten sadece odev verdigi kitap geliyo cocuklar yorulmasin sirtlari agrimasin die allah razi olsun cok dusunceli bir ogetmen
Ikisinisde kullaniyorum cnm benim dr da herkesten farkli aliyor benden 50 tl aliyor bi ay aliyo bi ay almiyo iste idare ediyoruz8
Hadi ya bizim kitap kaplama derdimiz yok ogretmenimiz aneleri cok dusunuyo hazir kap aliyo her yil eve kitap getirmiyolar zaten sadece odev verdigi kitap geliyo cocuklar yorulmasin sirtlari agrimasin die allah razi olsun cok dusunceli bir ogetmen
Kızzz cok iyiymis yaa bende devletten bi proften randevu aldım 55 tl muayene ... Buradaki ögretmenler hep kendini düsünür
Eeee bitterimm sende ne var ne yok ben aniden cıkarsam bilin ki esim teli alı dısarı cıkmıstır
Aynen cnm ii .ben cikiyorum kizzla dus alicam hazirlanicam bir suru is beni bekliyo opuyorjm hepiniziKızzz cok iyiymis yaa bende devletten bi proften randevu aldım 55 tl muayene ... Buradaki ögretmenler hep kendini düsünür
Aynen cnm ii .ben cikiyorum kizzla dus alicam hazirlanicam bir suru is beni bekliyo opuyorjm hepinizi
o nasıl öyle :) devlet ve prof
tıp fakültesi falan mı
leyn öğretmenler hakkında öyle deme
Sen üstüne alınma ögretmenimmmarastaırma hastanesi kızzx baskent hastanesi bi cok sehirde var normalde profler muayene etmiyo ama bu hastanede muayene ediyo vere 55 tl
aynı be canım
işteyim ben
ne gelen var ne giden dikiyorlar beni buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?