Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ay cok skiciydi okuyup yazamamak neyseki geldim.. esmerde yazik bosu bosuna banlandi

enee taniom ben sen bizim pasakli gamyoncu degilmisin üsengectin hani bi sofrayi 3 gun kaldirmiyodun

Evet yaaa o bosu bosuna banlanmıs neyse gecti kötü günler eeee nasılsın görüsmeyeli

Yumurta tembelligim var cnm esimde de sperm sorunu var tedavi görüyordum drumu degistirdim randevunun gelmesini bekliyorum sizde bi sorun var mı önceki gebeligin normal miydi
evet canım normaldi sadece klomen kullanmıştım ve hamile kaldım

kürtaj oldum 6 ay korun dediler bana bebeğin kalbi durduğu için

o an ki psikolojiyle 8 aya çıkardım ben 8 ay hep korundum

ondan beri de olmadı daha ,geçen martta kürtaj oldum...

olur INSALLAH ya skma canini en azindan hamile kalabiliyorsun

Ayyy cnm yaa cok zor bisey insallah bi daha yasamazsın

Ayyy cnm yaa cok zor bisey insallah bi daha yasamazsın
inşallah canım kürtaj çok zor Rabbim kimsenin başına vermesin
Bende pat diye dalmisim selamsiz sabahsiz kusura bakma
estafurullah canım ne kusuru sen bana bakma ben alınmadım senin neşeli tavrını az çok topiklerden bildiğim için o şekilde cevap verdim
tabiki hosgeldin herkese acik burasi
hoşbuldum canım çok teşekkkürler...

Gızlarr ben cıkayım ufak ufak yarın tatil kocisle bu saate kadar oturduk uykum geldi size iyi geceler hoscakalınn

Tessekurler :) peki kac yasindasin ne kadardir istiyorsun bebis
Gızlarr ben cıkayım ufak ufak yarın tatil kocisle bu saate kadar oturduk uykum geldi size iyi geceler hoscakalınn
iyi geceler canimm ALLAH RAHATLIK VERSIN

Bi türlü denk gelemedikkkk gııııııızzzz gözünaydın Allah bi daha düsürmesinnnn hosgeldin yazmıstım ama görmedim galiba tekrarr hosgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyy kıyamaammmmmm görmedim balımmm hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kogus aganiz geldi

hosgeldin agammmmm burda asayis berkemalllllllll

günaydın arkdaşlar size birşey danışmam lazım misafirlerim uyuyor uyanmadan konuşim dedim bu gün karnımda sancıya uyandım hala çok sancım var adet olacak mısım gibi
sizce bu durumun sebebihamişlk olablr mi_ iki gündür sırt ağrılarım yorgunluk da varr.
kimse yok mu??????

Son düzenleme:
bende hala ara ara dün gece 2 damla sabah 1 damla kahve pembe gibi açık akıntı geldi..gelen gidenn yok..
ya sökülemedi daha. ya kist var yada bebekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…