ay cok skiciydi okuyup yazamamak neyseki geldim.. esmerde yazik bosu bosuna banlandi
enee taniom ben sen bizim pasakli gamyoncu degilmisinüsengectin hani bi sofrayi 3 gun kaldirmiyodun
taa kendisiyim
yani tweetyim bu hoş ve güzel karşılama için çok teşekkürler...
evet canım normaldi sadece klomen kullanmıştım ve hamile kaldımYumurta tembelligim var cnm esimde de sperm sorunu var tedavi görüyordum drumu degistirdim randevunun gelmesini bekliyorum sizde bi sorun var mı önceki gebeligin normal miydi
evet canım normaldi sadece klomen kullanmıştım ve hamile kaldım
kürtaj oldum 6 ay korun dediler bana bebeğin kalbi durduğu için
o an ki psikolojiyle 8 aya çıkardım ben 8 ay hep korundum
ondan beri de olmadı daha ,geçen martta kürtaj oldum...
yok kız ne kırılmasıkirilmadin INSALLAH alinmassin diye oyle direk yazdim..
evet canım normaldi sadece klomen kullanmıştım ve hamile kaldım
kürtaj oldum 6 ay korun dediler bana bebeğin kalbi durduğu için
o an ki psikolojiyle 8 aya çıkardım ben 8 ay hep korundum
ondan beri de olmadı daha ,geçen martta kürtaj oldum...
çok şükür tabii ki canım bu arada topiğe balıklama atladım amaolur INSALLAH ya skma canini en azindan hamile kalabiliyorsun
yok kız ne kırılmasıbende sana accuk gönderme yaptım
çok şükür tabii ki canım bu arada topiğe balıklama atladım ama
inşallah canım kürtaj çok zor Rabbim kimsenin başına vermesinAyyy cnm yaa cok zor bisey insallah bi daha yasamazsın
estafurullah canım ne kusuru sen bana bakma ben alınmadım senin neşeli tavrını az çok topiklerden bildiğim için o şekilde cevap verdimBende pat diye dalmisim selamsiz sabahsiz kusura bakma
hoşbuldum canım çok teşekkkürler...tabiki hosgeldin herkese acik burasi
Tessekurler :) peki kac yasindasin ne kadardir istiyorsun bebisinşallah canım kürtaj çok zor Rabbim kimsenin başına vermesin
estafurullah canım ne kusuru sen bana bakma ben alınmadım senin neşeli tavrını az çok topiklerden bildiğim için o şekilde cevap verdim
hoşbuldum canım çok teşekkkürler...
iyi geceler canimm ALLAH RAHATLIK VERSINGızlarr ben cıkayım ufak ufak yarın tatil kocisle bu saate kadar oturduk uykum geldi size iyi geceler hoscakalınn
iyi geceler canım bende çıkıcam zatenGızlarr ben cıkayım ufak ufak yarın tatil kocisle bu saate kadar oturduk uykum geldi size iyi geceler hoscakalınn
ben 24 yaşındayım canım...Tessekurler :) peki kac yasindasin ne kadardir istiyorsun bebis
ben 24 yaşındayım canım...
sen akç yaşındasın ne kadarlık evlisin ben senin çocuğun var zannediyordum:26:
inşallah en kısa zamanda olur canım... bu arada iyi geceler ....BEn 23 yasimdayim... 3 bucuk senelik evliyim.. yok canim ya cok istiyorumda olmadi henuz
inşallah en kısa zamanda olur canım... bu arada iyi geceler ....
oyyyy kıyamaammmmmm görmedim balımmm hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBi türlü denk gelemedikkkk gııııııızzzz gözünaydın Allah bi daha düsürmesinnnn hosgeldin yazmıstım ama görmedim galiba tekrarr hosgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kogus aganiz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?