• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gün bende hayalimi gerçekleştirecegim :)

Bizim bir enişte var çorba diye tutturur tatilde mesela

Öğlen de zeytinyağlı diye

Benim eşim de etçil pide şiş vs yeter

Neyse kabak çiçeği dolması

Hem biraz lüks diye duyulmuş hem lezzetli hem de buralarda yok

Bahçen de varmış ek topla yap otele de kişiye de satarsın

Açıkçası ben tatilde pasta kurabiye vs almam dondurma yeter bize de çocuklara da tatlı ihtiyacı için iyi çözüm

O nedenle sarma dolma karışık kızartma patlıcan közleme mercimek köfte gibi alternatifleri isterim evde de mangal yaparız oldu bitti

işyeri açmak yerine evinizde siparişle çalışsanız daha risksiz olmaz mı, tutmadı mı bırakırsınız. ayağınıza dolanan çocuk yok, ev de müsaitmiş, dükkanın vergisi kirası beni korkuturdu. satış yapabileceğiniz yerlere numune bırakın, siparişle çalışın. yaşadığım yerde balık ve köfte restoranları ünlüdür. arkadaşım güzel tramisu yapardı, restoranlara numune bıraktı ve siparişle çalışıyorum dedi. üstelik kekini de hazır kullanırdı. öyle bir tuttu ki, büyük bir ekmek markasının yuvarlak kekleriyle yapıyordu. aynı firmayla anlaştı kare kekler sipariş verdi ve orjinali gibi kare tramisular yaptı, çok da güzel paralar kazandı. bütün iş cesaret edip, ufak ufak başlamakta. denersin, tutmadı mı nasılsa zararım yok dersin.

:cool: çünkü Ege'den başka bir yerde hayat olduğunu düşünmüyorum.
Şovenistlik olarak algılamayın ama.
Nokta atışı da yapardım buradan size ama deşifre olmayın özelden nerede olduğunuzu yazayım.
Yani tahminimi.:KK6:

+1
O güzel hava, deniz, doğa, üstüne uygar insanlar = cennet

Mezesi, balığı, otları, meyveli şarabı derken benim gibi yemeiçmesever bir insanı aşık eder :)

+1
O güzel hava, deniz, doğa, üstüne uygar insanlar = cennet

Mezesi, balığı, otları, meyveli şarabı derken benim gibi yemeiçmesever bir insanı aşık eder :)

Köylüleri bile ayrı bir moderndir.
Özellikle Güney Ege'nin.
Bu konuda mütevazi olamayacağım.
Her yeri güzeldir memleketimin ama Ege ayrı bir güzel.

Back
X