• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gün bende hayalimi gerçekleştirecegim :)

heee özelden yazmana gerek yok kuzucuk :KK70: direkt yaz ben kırılmam gerçek bu. bizim cocugumuz olmuyor diye yazmışsın acımazsız hayat diye :) cok ince düşüncelisin.
ama kardeş ne yapak! bu bir gerçek kabul edip önümüze bakmamız lazımdı. hergun olmuıyor diye ağlayamamam ki doğama ters.
ve belki bu bile hayatın bana verdiği bir ödüldür. cocugum ölse sakat dogsa daha cok kahrolurdum. hem böyle bir rahat hayat olabilir mi :) ağlama yok bez derdi yok maması okulu kreşi götü başı hastalığı ateşi sevgilisi askerliği okulu öğretmenler diğer ebevynler kocası karısı yok :)
Ben sadece bukadar becerikli oldugunuz icin dusundum ve uzuldum mesela bizde etrafta cok taktir ediliriz bilgili caliskan oldugumuzu soylerler ve yerinden kalkmaya usenen insanlarin hayatini gorunce hicbiseyileri eksik deil uzuluyor insan

Ben sadece bukadar becerikli oldugunuz icin dusundum ve uzuldum mesela bizde etrafta cok taktir ediliriz bilgili caliskan oldugumuzu soylerler ve yerinden kalkmaya usenen insanlarin hayatini gorunce hicbiseyileri eksik deil uzuluyor insan
belki bunu eksiklik olarak görmesen daha iyi yapıcı olursun. cocugum olmuyor ama evlat edinebilirim. bunu da istemiyorum cunku eşim başkasına karşı sinirlendiğinde agresif olabiliyor. bu huyunu bildiğimizden evlat da edinemeyiz çocuğa yazık..
birde sunun altını da çizelim. bizim kocalar zort cıktı. başkası ile evlensek catır catır dogururz :KK70:
bu da bir yöntem ama cocugum olsun diye bu adamla evlenmedim. gerçekten cok sevdiğim inandığım için evlendim. boşanıp karıların kocamı ele geçirmesine asla asla izin vermem :P yedirtmem kocamı :D :D

belki bunu eksiklik olarak görmesen daha iyi yapıcı olursun. cocugum olmuyor ama evlat edinebilirim. bunu da istemiyorum cunku eşim başkasına karşı sinirlendiğinde agresif olabiliyor. bu huyunu bildiğimizden evlat da edinemeyiz çocuğa yazık..
birde sunun altını da çizelim. bizim kocalar zort cıktı. başkası ile evlensek catır catır dogururz :KK70:
bu da bir yöntem ama cocugum olsun diye bu adamla evlenmedim. gerçekten cok sevdiğim inandığım için evlendim.
Haklisin bende boyle dusunuyorum evlatlik kismina gelincede sicak bakmiyorum bende eger uzduysem ozur dilerim

hayale geri dönelim : şimdi kadınlar ne istiyor ne bekliyoru anladık.
acaba erkekler ne ister ? sonuıcta buraya hep kadın gelip gitmiyor..
eşleriniz sevgilileriz babanız amca dayı kardeşiniz böyle bir dükkandan sizce ne beklerdi ?

şimdi bak yemek de bazen mecburen ayciccek yagı da kullanırsın, zeytinyağı da veya tereyag, gerekirse fındık yagı vb vb
yemeğine değişiyor da bunu da standarta bağlamak istedim: zeytinyağı ve aycicek. kızarmalar da mecbur hamur işlerinde (poca açma gibi mayalılarda ve bazı keklerde ) aycicek / yemekler zeytinyağı
hijyen olmazsa olmaz zaten.. haklısın. cunku merdiven altı bir işletme olmak istemem. yasal kuralı hijyeni ne ise o..denetimi vs..

Ben kendi açımdan dedim gıda intoleransım var ve yağ konusunda hassasım biraz ;)

hayale geri dönelim : şimdi kadınlar ne istiyor ne bekliyoru anladık.
acaba erkekler ne ister ? sonuıcta buraya hep kadın gelip gitmiyor..
eşleriniz sevgilileriz babanız amca dayı kardeşiniz böyle bir dükkandan sizce ne beklerdi ?
Ay onlar rahat bu konularda ne bulsa alıyorlar genelde karar kadından çıkıyor biraz. Bizde hep kadın der aman şıradan alma mutlaka şuraya git diye :KK66: söylenmezse de sorarlar mutlaka.. sen kadınları memnun etmeye odaklan derim :KK66:

Bence de sen kadınları ikna etmeye çalış erkekler kolay.
Biz sipariş verirken önce ben söylerim o da benimki de ondan olsun der :KK45::KK45:
Erkekler genelde et ağırlıklı sever.Bir de hamur işi yaptın mı tamam.
Onlar organik morganik takılmazlar bizim gibi.
Biz detaycıyız onlar bütüne bakıyor.:KK56:

Ay onlar rahat bu konularda ne bulsa alıyorlar genelde karar kadından çıkıyor biraz. Bizde hep kadın der aman şıradan alma mutlaka şuraya git diye :KK66: söylenmezse de sorarlar mutlaka.. sen kadınları memnun etmeye odaklan derim :KK66:

Bence de sen kadınları ikna etmeye çalış erkekler kolay.
Biz sipariş verirken önce ben söylerim o da benimki de ondan olsun der :KK45::KK45:
Erkekler genelde et ağırlıklı sever.Bir de hamur işi yaptın mı tamam.
Onlar organik morganik takılmazlar bizim gibi.
Biz detaycıyız onlar bütüne bakıyor.:KK56:

hımm hımmm eh peki madem :D

benim mutfağım cok iyidir. en cok tatlı işlerini severim. pasta, kurabiyeler, tartlar, şerbetli tatlılar ve reçeller gibi...
ve hayalim bulunduğum küçük kasabada (lüks bir kasaba) bir butik gıda işletmesi açmak.
dükkanda satışa hazır birşeyler olacak ama daha cok istek üzerine çalışılacak.
mesela; isteyene eve yemek (hazırladığım menüden seçerek ) isteyene pasta (yaşgünü veya değil fark etmez) isteyene kurabiye, isteyene açma poca, ekmek, isteyene reçel...
böyle bir işletme için siz ne düşünürdünüz? tepkiniz ne olur du? tercih eder miydiniz? ne beklerdiniz? yada sizce nasıl olmalı ? ,
bilgi: 2.konum ve cok heyecanlıyım :p

Çok iyi fikir çokta güzel olur bence artık Devlette destekliyor zaten girişimcilik için para desteği yapıyor değerlendirin umarım istediğiniz gibi olur hersey

benim mutfağım cok iyidir. en cok tatlı işlerini severim. pasta, kurabiyeler, tartlar, şerbetli tatlılar ve reçeller gibi...
ve hayalim bulunduğum küçük kasabada (lüks bir kasaba) bir butik gıda işletmesi açmak.
dükkanda satışa hazır birşeyler olacak ama daha cok istek üzerine çalışılacak.
mesela; isteyene eve yemek (hazırladığım menüden seçerek ) isteyene pasta (yaşgünü veya değil fark etmez) isteyene kurabiye, isteyene açma poca, ekmek, isteyene reçel...
böyle bir işletme için siz ne düşünürdünüz? tepkiniz ne olur du? tercih eder miydiniz? ne beklerdiniz? yada sizce nasıl olmalı ? ,
bilgi: 2.konum ve cok heyecanlıyım :p

Çok güzel hayallerin var . Gerçekleşmemesi içinde bir neden yok . Kadın isterse başaramayacağı iş yoktur. Bu arada o kadar tatlı dedin okudum okudum kalkıp akşam akşam etimek tatlısı yaptımmm hahaha :KK53::KK53::KK53:

Çok güzel hayallerin var . Gerçekleşmemesi içinde bir neden yok . Kadın isterse başaramayacağı iş yoktur. Bu arada o kadar tatlı dedin okudum okudum kalkıp akşam akşam etimek tatlısı yaptımmm hahaha :KK53::KK53::KK53:
afiyet olsun :)

apart da olur da. ben bildiğin villa kiralayanları hedefliyorum. sezonluk haftalık aylık kiralanana villarara gelenler. pr ne demek ? bir şeyin kısaltılmışı ama anlamayım :KK22:
yemek bir tatilin olmaz ise olmazı. karpuz yiyeni de var güzel yemek isteyeni de...

Yani tanıtım ve reklam..işin en önemli kısmı ve genelde en pahalı..sonucta ne kadar güzel yemekleriniz olursa olsun, ulaşabildiğiniz insanlar bilecek bunu

bulunduğum yerde ev kiralayıp tatil yapanlar olur.yabancıda gelir yerli de. burada bu işi evde kadınlar yapıyor. menü hazırlıyorlar evi tutanda tatilde yemekle mi uğraşılır diyip bunlara sipariş veriyor. saat belirliyorlar ve pişen yemek o saatte eve gidiyor. servis tabaklarına alınıyor ve servis ediliyor. servis kısmı bana ait olmayacak. sadece yemeği pişirip götürücem.i
teşekkür ederim. yıllardan beri hep düşünürüm de bir hadi diyip başlamadım.
Çpk iyi anlattgnza göre tutulma ihtimalide yüksek ama yalnız başlamamanızo tavsiye ederim biz yani annem babam ben pastane işletiyorduk annem baklava ben kurabiye yapardım ev yapımı olmasi çok dikkat cekiyor fakat yorucu bi iş düşünün biz üç kişi plmamiza ragmen yoruluyorduk demem o ki yalnız baslamayin

Back
X