- 27 Ekim 2015
- 262
- 355
- 18
- 32
Fikir olarak bence cok guzel misal bi erkek bana hediye etse mest olurdumNeyse ayna fikri kimsenin hosuna gitmedi sanırım peki ne yapmalıyım
İşte bundan emin olamıyorum bi bakıyorum cok ilgili bi bakıyorum sıradanIlgisi olan erkek acilmiyosa o iste bi hinlik vardir yalniz
Bi erkek ilgi duyuyosa kiz da onunla ilgileniyosa yuzde yuz acilir. Acilmiyosa vardir bi seyler. Ya iki uc kizi idare ediyodur ya sevgilisi vardir ya unutamadigi biri ya bekledigi biri ya da o kizla sadece vakit geciriyodur vs vs liste uzarİşte bundan emin olamıyorum bi bakıyorum cok ilgili bi bakıyorum sıradan
Bi erkek ilgi duyuyosa kiz da onunla ilgileniyosa yuzde yuz acilir. Acilmiyosa vardir bi seyler. Ya iki uc kizi idare ediyodur ya sevgilisi vardir ya unutamadigi biri ya bekledigi biri ya da o kizla sadece vakit geciriyodur vs vs liste uzar
Canin nasil istiyosa oyle yap ama ilani ask etme sadeceBu durumda hiçbirsey hissetmiyor uzaklasmaşı mıyım peki
Canin nasil istiyosa oyle yap ama ilani ask etme sadece
Birde bana iyi bi işin var güzelsin sana yetebilirmi bir erkek nasıl bir sevgilin olsun istersin diye sordu ben ufacık seylerle mutlu olan biriyim beni nasıl gördü bilmiyorum
Senin gibi olsun yeter deseydin
konusurken anlatamıyorum derdimi yani ister istemez sacma sapan konusuyoruz konular tamamen ilgisiz sadece birbirimizle ugrasıyoruz
evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım
Ayyy ben bole bir adam taniyorummm :)))) 5 sene boyunca belirsiz flortlestiler sonra kiz dayanamadi konusmayi kesti teklif etmiyor ya kendide yapmadi sonra bi ogrendik ki cocugun sevgilisi varmis 5 senedir :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?