- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
O konuda eminim sevgilisi yok
Bizde emindik sekerim cocuk arkadasimdi imkansiz cikmadigi biri oldguna emindikkk oyle bir konusuyordu ki derdim yani oluyor arkadasim icin oyleydide zaten tek lafini ikiletmez o kadar iii ve siirsel bir cocuktu al oku yani. Aa sonra ogrendikki sevgilisi varmis şoook olduk ve bir allahin kulu 5 senedir onla ciktigini bilmiyorrrr
Cok naif ince bır davranış..evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım
Erkeğe daha uygun belkide bi yapasım geldi ne biliyimCok naif ince bır davranış..
Hissedıyorsanız yapın tabı .. Sevmek kadar guzel bırsey mı var :)Erkeğe daha uygun belkide bi yapasım geldi ne biliyim
Hissedıyorsanız yapın tabı .. Sevmek kadar guzel bırsey mı var :)
İlk kez böyle birsey yapacagım yaparsam olanları yazarım size
Bekliyorum.. Cok guzel gcmesını dileyerek..İlk kez böyle birsey yapacagım yaparsam olanları yazarım size
Öyle yapacagım evde ac diyecegimYemeğin sonunda vermeye çalış hediyeni .
Canım erkekler kaybetmek üzere olunca farkeder bazen elindekilerin değerini.. Sen açılabilirsin aslında ama bence böyle bi adımı erkeklerin atması her zaman daha iyi olur.. Bence sen o her çağırdığında gitme.. Ahmetle mehmetle buluşcam diye biraz iğnele onu.. Akşamları falan haberleşiyosanız evde bile olsan dışardayım falan de bikaç defa bakalım tepkileri nasıl olcak1 yıl oldu ve ne sevgiliyiz ne arkadas ama son 2 aydır bu sekilde yakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?