Bir gün boşanacağımızı biliyorum

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.767
6.516
158
Gecenin bu saati anadolunun en köy gibi köylerinden birinden yazıyorum eşimin hatrına bu soğuk mevsimde köye geldim üstüne hasta oldum ama o kahrolası beğenmemezliği ile kalbimi kırdığı için bu saatte baş ağrısından uyuyamadım. Bu yazım burada dursun ; hissediyorum bir gün artık yeter çekemem seni de laflarını da diyeceğim. Kendimi biliyorum çünkü .....

Gecenin bu saati anadolunun en köy gibi köylerinden birinden yazıyorum eşimin hatrına bu soğuk mevsimde köye geldim üstüne hasta oldum ama o kahrolası beğenmemezliği ile kalbimi kırdığı için bu saatte baş ağrısından uyuyamadım. Bu yazım burada dursun ; hissediyorum bir gün artık yeter çekemem seni de laflarını da diyeceğim. Kendimi biliyorum çünkü .....

Eşiniz Sizi mi beğenmiyor?

Beklemeyın o zaman .1 kez geliyosunuz dunyaya

Bir değil iki değil beğenmezliği... enerjimiz uymuyor ben şen ve ilgiyi üzerime çeken biriyim o bu durumu hiç sevmiyor o kadar belli ki hıncını da sürekli başka konularda eleştirerek çıkarıyor
Çok mu kıskanç? Sizi mi kıskanıyor yoksa geri planda kaldığı için mi öfkesi? Sorunu net yazmadığınız için anlayamıyorum ve net bi şey yazamıyorum haliyle.

Bir değil iki değil beğenmezliği... enerjimiz uymuyor ben şen ve ilgiyi üzerime çeken biriyim o bu durumu hiç sevmiyor o kadar belli ki hıncını da sürekli başka konularda eleştirerek çıkarıyor
Ve maalesef bu evlenmeden anlaşılmıyor. Bir çift olarak ne kadar uyumlu oluruz insan bilemiyor. Biz yıllar sonra büyük emeklerle uyumu yakalayabildik. İnşallah sizin de öyle olur

Eşiniz Sizi mi beğenmiyor?
Evet öyle. Kibar naif sessiz değilim. Tepkimi veriyorum hem ona hem çevreme ama saygısızlık asla yapmadan veriyorum ama ona göre tepki vermemeliyim milletin içinde öbür odada söylemeliyim. Ama millet beni çatır çatır eleştirirken naif olmuyor... eşime göre sessizce oturup tebessüm etmeliyim başka da sesim çıkmamalı

Ve maalesef bu evlenmeden anlaşılmıyor. Bir çift olarak ne kadar uyumlu oluruz insan bilemiyor. Biz yıllar sonra büyük emeklerle uyumu yakalayabildik. İnşallah sizin de öyle olur
Size katılıyorum zamanla uyum sağlanıyor tabii sağlayamayanlar da var büyük emek istiyor karşı tarafta çaba yoksa zor biz de zamanla uyumu yakaladık iki zıt karakter aşık olmuş

Evet öyle. Kibar naif sessiz değilim. Tepkimi veriyorum hem ona hem çevreme ama saygısızlık asla yapmadan veriyorum ama ona göre tepki vermemeliyim milletin içinde öbür odada söylemeliyim. Ama millet beni çatır çatır eleştirirken naif olmuyor... eşime göre sessizce oturup tebessüm etmeliyim başka da sesim çıkmamalı

Olduuu başka bir sıkıntısı varmıymış beyimizin? Eşiniz sessizce oturup size tebessüm etmeyi denesin o zaman.

Ben şunu anladım gerek yaklaşık 10 senelik evliliğimde gerek çevremde: Bir gün yaptığını fedakarlıkları söyleyince Yapmasaydin olur..O nedenle hiçbir kimseye bağımlı olmamak ama bağlı olmak lazım .Önce kendini mutlu et sonra çevrendekileri( Ben de tam yapabilmiş değilim :/

Ekşi sözlükte "bosanmak" başlığını okuyordum bir gün ve orada şöyle bir cümle vardı. "Eğer bu başlığa girip yazılanları okuyorsanız er ya da gec bosanacaksiniz". Ve öyle de oldu ben bosandim. Benimde size benzer sorunlarım vardı hatta daha birçok sorunum. Asla pişman değilim. Sizde değersiz hissettiğiniz yerde durmayın. Konu başlığına istinaden diyorum ki bosanma ile ilgili şeyler yazıyor ve okuyorsanız evet bosanacaksiniz. Er ya da gec..

valla nerde şen ve ilgiyi uzerime çeken biri kelimelerini yanyana görsem bir tanıdık var bizim o aklıma geliyor.
insanları guldurmek için tuhaf tuhaf konuşur, el kol şakası yapar, biraz patavatsızdır lafı ağzındadır saygılı uslubu yok, kahkahasından yer gök çınlar, o da kendisine ben şen şakrağım,dobrayım diyor ama bizler hiç aynı fikirde değiliz.

Ekşi sözlükte "bosanmak" başlığını okuyordum bir gün ve orada şöyle bir cümle vardı. "Eğer bu başlığa girip yazılanları okuyorsanız er ya da gec bosanacaksiniz". Ve öyle de oldu ben bosandim. Benimde size benzer sorunlarım vardı hatta daha birçok sorunum. Asla pişman değilim. Sizde değersiz hissettiğiniz yerde durmayın. Konu başlığına istinaden diyorum ki bosanma ile ilgili şeyler yazıyor ve okuyorsanız evet bosanacaksiniz. Er ya da gec..

Burada hepimiz boşanma konularını okuyoruz şimdi hepimiz boşanacak miyiz :)

Sorun nedir? Oturup konuşarak halledebilirsin iz.
Sorun derin ; uzun ; bir seferlik değil; 5yıllık bir şey; ama ben artık yoğun hissediyorum bu durum gittikçe beni soğutuyor. Ona sorsan karısını seviyor. Ama insan sevdiğinin karakterini de sever değil mi? Bu kadar iğrenç bir karaktere sahip olduğumu düşünüyorsan boşanalım dedim bu gün hiç kendinde suç bulmuyorsun değil mi diyor. Tamam da kimse mükemmel değil onun kötü huylarında ben ona kendini iğrenç hissettirip “rezil ediyorsun beni senin yüzünden ailede 5 kuruş değerim yok” demiyorum. Konu da ortamda abileri yengeleri varken onlar başka konuda konuşurken biz aramızda konuşup tartıştık bu yani. Sesimiz yükselmedi sadece tartıştığımız anlaşıldı sadece bu.... onu 5 paralık etmişim.

Biz de eşimle farklıyız ben lafımı sakınmam. O, ne söylense he der geçer. Ama farklıyız diye birbirimizi kırmıyoruz. Eşinizin üslubunda sıkıntı var galiba. Bir de bi akrabamız var ortamda millet gülüyor diye dozunu kaçırır yani başta tamam güleriz eğleniriz ama bazen kendini kaptırıp kalabalığın içinde eşini falan aşağılar kendince gırgır yapıyor tabi. Bir de öyle aklıma geldi. Amacım suçlamak değil yanlış anlamayın ihtimalleri değerlendirdim

valla nerde şen ve ilgiyi uzerime çeken biri kelimelerini yanyana görsem bir tanıdık var bizim o aklıma geliyor.
insanları guldurmek için tuhaf tuhaf konuşur, el kol şakası yapar, biraz patavatsızdır lafı ağzındadır saygılı uslubu yok, kahkahasından yer gök çınlar, o da kendisine ben şen şakrağım,dobrayım diyor ama bizler hiç aynı fikirde değiliz.
Kesinlikle öyle biri değilim şenden kastım da çocuklarla iyi anlaşırım her gelişimde hediye alırım onlar da beni çok sever yenge yenge diye peşimde koşarlar bu yani. Bunu bile takdir edilesi bulmuyor benim kocam. Bu bile onun gözünde zaten yapılması gereken bir şey

Işinizi bırakıp mı eşinizin yanina köye geldiniz?

Back
X